היה נהדר

FunkyGiraffe

New member
ופאנקנשטיין נתנו הופעה בת זונה

אני לא מבין מה רע בהם להקה תותחית

הלך לי הגרון ../images/Emo4.gif

לא יודעת ההופעה עצמה היתה סבבה לאלללה היו חסרים לי כמה שירים... וכמה אנשים (צלילההההההההההה) למרות שהיה ממש כיף איתך הדר!!!! שרוטה! משום מה אני לא יודעת למה אתם אומרים שהיה יותר כיף מכל הקופה??? ממש לאאאאאאאאא . אפילו לא מתקרב לזה. שונאת חולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

אההה ועוד משהו...

עמית את ממש מתוקה היה נעים להכיר! ראיתי די הרבה אנשים וזה היה נחמד... סיון את סתם סנובית, מתן אתה מדהים
, הדר אני אוהבת אותך יו יו יו יו יאאאאא מאןןןןן לעלות לבמה?, הבנות מחיפה שהיו סטלניות כתמיד, ליאור שלא זיהה אותי כן כן פאדיחה לי, כרמיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הילדה הכי מתוקה בארץץץץץץץ ומי עודדדד?......... אה כן פילדי - ג'ילדה קוף! ומשהו אחרות לבנות: שקט

פיטפיט

New member
מיכלוש!!!

היה לי הכי מפתיע וכיף לפגוש אותך בעולם!!! כל פגישה אני אוהבת אותך יותר ויותר!!!

סיונול

New member
סנובית?!!?דיי כל אחד המציא לי משו

אחר.. עמית אמרה שהיא דמיינה אותי כמו הגרסא הנקבית של מתן.. כאילו כמו מתן אוקי...!?! ומה סנובי בי מה.!?!?!?!?!?!?!?! לא היה לך כייף איתי?:( לא?:(

MiToOsH

New member
מיככככככככל!! :) ../images/Emo104.gif

דבר ראשון- היום הבנתי למה כל-כך סבלת אתמול ברכבת.. היית צריכה לראות איך נלחמתי בעצמי לא להרדם.. \= ובלי קשר- היה יותר טוב ממה שדמיינתי בכלל, נהנתי ממש מכל שניה נמ. [רגע היה לי עוד משהו להגיד].. לא זוכרת. היה טוב לראות אתכן :)

choul

New member
התגובה שלי..

עכשיו כשאני ער... כמובן שההופעה לא ברמה של כל הקופה אבל היה פה יותר שב"ק מה שהפריע לי זה האורחים. במקום מאור כהן פורטיס ואסף אמדורסקי היה אפשר להביא את נימי או קוואמי. פישי היה מצוין וקיבל מספיק זמן רק חבל שהוא לא שר את חוכמת רחוב עם מירו (ומירו שר את הבית של חוכמת רחוב בשיר אחר) מה שהיה חסר לי זה בעסקי ה-ש' באים מיבנה הבלדה על פלומפי והנה זה בא. אני חושב שהם שרו יותר מדי שירים של בעטיפה של ממתק. אני מאוד מאוד מאוד אוהב את הדיסק הזה אבל הם שרו 8 שירים מהדיסק (מתוך 11) ובכלל לא הביאו את נימי. אז אם הם מחליטים שהם רוצים לשיר כל כך הרבה שירים מהדיסק אז שיביאו את נימי. הבתים החדשים שהם עשו להופעה היו טובים אבל לא כולם.. לא אהבתי את הגירסא של מירו לבית של נימי בתתקעו בחצוצרה. נימי היה חסר אבל היה טוב גם בלעדיו. אם היו מביאים אותו אז היה צריך כמו בכל הקופה לשלושה-ארבעה שירים.. ואם כבר לא הזמינו אותו אז לא צריך לשיר כל כך הרבה שירים שיש לו חלק בהם.

למעלה