היה נהדר

choul

New member
יא מאן../images/Emo70.gif

הפקה מדהימה... הופעה מדהימה! נהניתי מכל רגע נשארנו למסיבה עד 4:45.. (והיה שווה את זה..)

פיטפיט

New member
אז ככה...

הגענו לכניסה ב7 וחצי כדיי להיות בטוחים שניכנס להיות בשורה הראשונה בהופעה....הגענו עבדנו על כל השומרים שיש לי יומהולדת...חחח....אז הכניסו אותי ראשונה,נכנסנו ב8 וחצי חיכינו שעתיים וחצי עד המופע פתיחה,ואז התחילו להקת החימום פרנקנשטיין(נראה לי) לשיר ולזמר...ושוב אותם הרעשים של המסוקים של הפתיחה...(כמו בכל הקופה)...הופ ההופעה התחילה, היה אחלה רק בגלל שהייתי בשורה הראשונה אז דיי מחצו אותי הרבה ואפילו לפי הרופא יש חשש לסדק באחת הצלעות שלי, אבל זה לא מה שהפאיע לי לראות את שב"ק ס!!! קיצור היה נהדר, למרות שבכל הקופה נהינתי קצת יותר... הם גדולים!!! ש ב ק ס א*י*פ*ר*י*ה*!*!*! אוהבת כרמית

סיונול

New member
וואיי היה לדעתי הרבה יותר טוב

מכל הקופה.. לוידעת פשוט היה יותר שבקס.. ואוייש מוקי.. מוקיייייייייייייייייי אמאאאא בסוף שהוא הוריד חולצה!!!חחח נו מה אני יעשה.. זה עדין מוקי..:) הקיצר היה הופעה מהדהימה וגם לפגוש את כולם אחרי מלא דמן..!! היהי

monika

New member
היה בן זונההההההההההההההההההה

היה פשוטטטטטטט כיףףףףף הם דפקו אחלה הופעהההה ולמרות שהייתי לבד בשורה 2 כי חברות שלי הזונות לא רצו להיכנס... ושאני אתקע מאחורה?? אין מצבבבבבב הפרקינשטיין ההאלה זיינו תמוחחח שעתייםי הופיעו וזה הזיז לכולם ת'שערה.. עם כל הכבוד... ברור שהיו כמה שירים בודדים שלא הכרתי אבל עדיין נהנתייי וגם השיר עם זקני צפת "השכן" היה מעולההההההה פורטיס גם היה אחלה נחמד מאוד.... מירוווו חולה עליווו איזה שמלה הוא דפק חח לבנהה כמו תמיד... מוקייי אין היה ונשאר כוסון קצת לבן אבל בקטנההה..... הקהל היה אחלה חוץ מכמה ילדים בני 17 עם מוח של בני 15 שלא יודעים איך להתחיל עם בנות אז הם מחפשים לריב.. וכמעט הלכנו איתם מכות חחח היה גדול..... בקיצקצ היתה הופעה בת זונה חיכיתי לה הרבה ואני מרוצה....

choul

New member
הממ... השמלה...

אם זו שמלה... זה חמי מירו לבש מכנסיים חולצה וכובע כתומים "פצצה של אנרגיה כתומה מה-ש' עד ה-ב'..."

choul

New member
ולא ראיתי אותו לובש אותה הרבה...

רק בקליפ של מכופף הבננות..

FunkyGiraffe

New member
את ביקשת ממני את הפוסטר של הדג? ../images/Emo12.gif

שבסוף עלה דבר רע בגורלו וידידה שלי לקחה אותו אליה הביתה בגלל שהיא הלכה ללא הודעה מוקדמת :{

MiToOsH

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo104.gif

השמועה אומרת שאת היית המעצבנת שגרמה לי לעבור אחורה

MiToOsH

New member
את חטפת ממנה מכות? ../images/Emo104.gif

אין לך זכות דיבור. P:

פיטפיט

New member
אני לא הרבצתי לאף אחד...

חוץ מלאיזה ילד בן 12 מעצבן מאשדוד שנגע בי כל ההופעה! ואם הרבצתי לך זה לא היה בכוונה, סליחה!

טוב נו לא ממש הרבצת.. ../images/Emo104.gif

אבל בואי נגיד שיש לך קשר ישיר לכאבים בצלעות שלי \= [זו עמית, סתם אין לי כוח להחליף ניק]

פיטפיט

New member
חחחח...

אמממ...גם הצלעות שלי לא הכי בריאות...נראה לי שזה ככה לכל מי שהיה בשורות הראשונות... תרגישי טוב!
מיכל...מתי שתרצי

למעלה