היה מ-ע-ו-ל-ה!!

VengaGirl

New member
היה מ-ע-ו-ל-ה!!

היה ענק!!!!! מי שלא בא באמת הפסיד.. הכי נקרעתי כשאביב אמר תודה לכולם..הוא כזה תודה לאלה שכאן מימיני, תודה לכם כאן מולי, ותודה לכם בשמאל, תשארו בשמאל זה טוב! וגם כשהוא אמר שכולנו כאן זמניים...וגם ערפאת זמני..חח ואממ...מה עוד קרע אותי..אה..כשמישהי צעקה לו אביב תעשה לי ילד..באמצע שהוא מדבר והוא כזה ישר עונה לה מייד..חח..זה קרע אותי.. אממ...זה מה שאני זוכרת כרגע..בטח אני אזכר בעוד דברים.. בקיצר..היה ענק! נ.ב. מההופעה הזאת כנראה תשאר לי מזכרת..שרפתי לעצמי בטעות שתי אצבעות וחצי..(אופס..)

moon light boy

New member
זאת שצעקה את זה הייתה מאחוריי..

היה מבדר.... ישבו מסביבנו אנשים קרועים... גם היה איזה ילד חמוד בכיתה ד´ שבא עם האח והאחות הגדולים שלו.. הוא היה ממש חמוד עם חולצה שכתוב עלייה "אנחנו דור מזויין" היה מעולה!

הייתה עוד קטע ...

נורית ושירה גפן ישבו ממש כמה שורות לפני ולידם ישבו כאלה ילדים יחסית קטנים בכיתה ד נראה לי וכזה שהוא הודה לאימא שלו ולאחותו הם כזה קמו והצביעו עליהן ... חחחחחחחחחח ומאחורי ישבה אחת שצעקה: "אביב אתה כוסון !" וכשנורית באה היא קראה לה ונורית הסתובבה וההיא אמרה לה : "אני מתה על הילד שלך!" היו ממש קטעים ...

שירה או שירה..

אני ואחותי לפני ההופעה ישבנו לאכול באבן גבירון ויצאתי מהשירותים ואחותי עושה לי פתאום"בואנה תראי הינה שירה גפן.." וזה היה מגניב כי גם היא חיכתה להופעה.. והיא ייותר שמנמנה ואביב יותר שחיף מהאדם הממוצע... כבוד.. איך אני אוהבת שהוא מדבר עם הקהל.. ותגידו את שירה ונורית ראיתי הם ישבו כמה שורות לפני אבל יונתן היה מנודה או משהו כזה?? איםפה הוא היה?? ואיפה שני היתה?

גבווווווור

בחלק השני הם החליפו מקומות כמו ששמתי לב והם ישבו לפני באיזה 3 שורות. עם מיקי חיימוביץ ובעלה. ואת יונתן באמצע ההופעה, בחלק השני, נראה לי שראיתי אבל אני לא בטוחה הוא עבר במעבר... שאלתי את ידיד שלי עם זה הוא אבל אבא שלו לא יסתובב אז לא ידעו בוודאות. שני נראה לי הייתה מאוחרי הקלעים, לא הגיוני שהיא תשב עם הקהל.......

pinibn

New member
איזה כיף לכם!!!

כוסאמק אני הייתי מת ללכת ולא היה לי עם מי ואיך... איזה ז דווקא רציתי לקנות מרון אבל גם לא הרשו לחבר שלי איזה ז

לא הפסדתם מי יודע מה...

לדעתי... ההופעה עצמה הייתה הופעה טובה ההשקעה...פי יא סחה על ההשקעה! השירים ממש לא היו משו... סתם הדיסק החדש ועוד כמה שירים כמו עורי עור יומן מסע הכל נרשם השירים הרגילים אור הירח מילארד טועים סוף העולם מלאך הוא שר גם את מתים משעמום חלולים ->איזה שיר זההההההההההה ואת ג החטאים שזה שיר חזק ומדהים... זהו... מ1-10 אולי הייתי נותנת לזה 6 או 6.5 רק בגלל ההשקעה של ההופעה... >כמובן הכל דעה שלי<

היה מדהים!!!!!!!!

וכולכם שכחו את הקטע שאחת עלתה לבמה וחיבקה אותו.... זה היה כזה מתוק כי הוא חיבק אותה חזרה... והשומר ניסה להפריד בינהם ואביב לא עזב אותה... זה היה כזה מתוק!!!!!
חוץ מזה הופעה פצצה!!!! ממש אהבתי!!! אני הייתי בגוש הימני...
והוא אהב את הגוש השמאלי...
אני נהנתי לגמרי....היה ממש פצצה! והדיסק מצוין!!! אהה והיה שם אחד שצעק כל הזמן: "רוק אן רול" מה זה חזק...כל פעם שהיה שקט...אני נקרעתי... ואני צעקתי-אביב תיגע בי... זה היה ממש מצחיק...

לי היו הכי פדיחות

אני צעקתי כמו משוגעת "אביב תעשה לי ילד"... וידיד שלי התחיל להרביץ לי מהפדיחות שעשיתי לו, וגם לי כמובן כי כל מי שהיה מסביבי הסתכל עליי.........

ליאורנ

New member
גם אני ישבתי בגוש הימיני........

אם ראית משהו עם מיקרופון אז זה הייתי אני היית שם גם איזה אחת שצעקה ´אביב המלך´ וקול מפחיד כזה - וזה היה כזה מצחיק אני גם חיבקתי את אביב - וישר העיפו אותי - מזל שהם לא שמו לב למיקרופון והיה קטע שתפסו אותי אז הכנסתי את זה מהר ובשנייה האחרונה הם לא ראו עכשיו מעונן היה ממש גרוע והיה קטע בשיר עצוב שאביב שכח להזכיר את אראל בן עמי - אז חבר שלי עבד שם אז הוא סיפר לי שאראל לא רצה לעלות לבמה והיה סיפור שלם ובכלל כל התעיוט בריב לאחרונה אז זהו מקווה שנהנתם[כי אני לא נהנתי כל כך - הוא הבטיח את השיר לילה טוב!!]

למעלה