כן..זה מוזר..מאוד...
T tony16 yy y New member 28/12/05 #1 היה מפגש ואתם לא באים! אני יכולה לספור את מספר הנוחכים בכף ידי! אני כועסת.. אבל חוצמיזה היה נהדר! יאיי, כל כך נהנתי.. כמו כל מפגש # 3 אז תתחילו לשרשר תמונות
היה מפגש ואתם לא באים! אני יכולה לספור את מספר הנוחכים בכף ידי! אני כועסת.. אבל חוצמיזה היה נהדר! יאיי, כל כך נהנתי.. כמו כל מפגש # 3 אז תתחילו לשרשר תמונות
S SimchoN New member 28/12/05 #2 אני הייתי! אני שמחון! הי הי!!!! היה אחלה!!! פגשתי את גע-לי (אין בעיה)!! ואת סמר! ואת נרדי! (שאני רואה אותו כל יום...) ואת טונקי, ואת אביעד, ואת אולגה! ואירנה! ו! זהו..... יום נעים לכם!!!
אני הייתי! אני שמחון! הי הי!!!! היה אחלה!!! פגשתי את גע-לי (אין בעיה)!! ואת סמר! ואת נרדי! (שאני רואה אותו כל יום...) ואת טונקי, ואת אביעד, ואת אולגה! ואירנה! ו! זהו..... יום נעים לכם!!!
® ®NuLy® New member 30/12/05 #50 אולגית../images/Emo99.gif סתם סתם אולגה... (אני מושפעת מנרדי) כל התמונות יותר למטה בשירשור
S SAMAR New member 30/12/05 #39 ../images/Emo99.gif אין לי תמונה איתך... זה מצריך מפגש נוסף! מוחעחעחע .
A ashkeloni New member 29/12/05 #4 היה גדול ^_^ סתם הייתי איתכם קצת P: אני נתן ^_^ נו זה עם המעיל שנראה כמו מעיל צבאי איפה תמונות?