היה מפגש משעשע!

SaintJohn

New member
היה מפגש משעשע!

לכל מי שלא היה, הנה תקציר האירועים: היו אטרקציות משעשעות, חלק מהן מוכרות: הרנדום של גיא שלא החזיק מעמד הרבה זמן, וראלף של תומר, שרק הראה עוד יותר כמה הוא גאון, והיה גם פעמון משעשע שעושה 'דינג' בשביל הרנדום, אבל לא יצא לנו לנצל אותו למטרתו המקורית. נטלי טוענת שגמרתי לה את כל הבמבה ושגם התחלתי איתה, אבל בניגוד לראלף היא לא צודקת, כי היא זאת שחיסלה את כל הבמבה כמעט לבד, והיא ניצלה את זה שלא הסתכלתי כדי להעליל עליי עלילות שווא על הטרדות מיניות שלא היו ולא נבראו. רצינו מאוד להימנע מעזריאלי, אבל הרעב גבר עלינו ולא רצינו להפסיד את חברתו של גיל מ שעכשיו בטח נמצא בריתוק רק בגללנו. עזריאלי בחנוכה זה גיהנום. ובעצם גם בפורים ובכל חג אחר אבל זה לא חדש לאף אחד. מפגש הפורום שלנו הפך בשלב מסויים למפגש מנהלי פורומים מתקדם. צולמו שם תמונות אומנותיות של ערימת חפצים בלתי מוגדרת, ואם אני אשיג תמונות של זה אז אני אעלה. בזמן שלי לא אכלה סלט אז היא צילמה תמונות והן יעלו לפורום. גם נטלי צילמה תמונות והיא תעלה אותן לפורום יחד עם התמונות מהמפגש הקודם
שיחקנו טאקי ותומר הפסיד, אבל לא אכפת לו כי הוא אפל ואף אחד לא מבין אותו אז הוא כזה מגניב.
והדס בהריון ויש לה 20 ילדים. אפילו ראלף יודע את זה. או שהוא סתם אמר את זה כי הוא מאוהב בי בסתר, הגאון הסוטה הזה. אז היתה נוכחות די מצומצמת, אבל עדיין היה סבבה והיה ממש טוב לראות את כל מי שהגיע!

Aerosmith2006

New member
מה?! אההה פאק נכון../images/Emo163.gif האמת היא

שאני קצת דיסלקטית אז אני תמיד מתקנת את עצמי

Bad Girl 15

New member
תסבלו בשקט או שבכלל לא תקבלו../images/Emo196.gif

אתם בכוונה מוציאים את השוטרת שבי????אה???!!!!

AeroTom

New member
I'm so dark and mysterious

Nobody understands me. God, I'm so cool...
היה נחמד. חבל שלא באו יותר מדי, אבל מי שבא - היה סבבה. לאט לאט המנהלים שם השתלטו והיו רוב במפגש, וגם אחר כך זה נהפך למפגש מנהלים שכזה. הפעמון "דינג" של גיא פשוט ענק
ראלף גאון. כמובן. היה נחמד גם לראות שוב את גיל מ. תבוא יותר. ותעלו תמונות! ומקווה פעם הבאה לראות יותר אנשים מפורומינו הקט. חנוכה שמח
My life is worthless. I'm so cool and dark.

בָלבָל

New member
אה חחח

והכוונה בעצם היתה שנראה שנהנתם מאוד ועכשיו אני לא יודעת למה תומר אפל ואיך בדיוק הדס מחזיקה 20 ילדים בבטן... כנראה אני צריכה לראות את זה כדי להבין ה ולראות את נועם מתחיל עם נטלי! זה הפסד! מקנאה

AeroTom

New member
ילדים בעזריאלי השפיעו עלי...

ולא הלך לי בטאקי, אז התחרפנתי קצת במהלך המשחק.

lollapalooza

New member
אני לא בהיריון! ../images/Emo46.gif

ואין לי 20 ילדים!
(נועם, אתה יודע שאם אתה מסכים עם ראלף ואכן יש לי כמות ילדים מטורפת כזו, אתה חייב לי המון המון כסף, נכון?) היה כיף, תומר פשוט כ"כ אפל ומסתורי
. נועם יחטוף על הראש שהתחיל עם נטלי מול העיניים שלי (אל תכחיש!) וראלף שקרן פתולוגי. גאון, אבל שקרן פתולוגי. אני עייפה.

גיל מ

New member
בסוף שום ריתור ושום בטיח..

היה כיף לראות את מי שהיה... סליחה על העיכוב, הצבא הורס את כל הכיף... סורי שגם נטשתי מוקדם, באמת רציתי להישאר, היה ממש כיף לראות את כולכם באמת תעשו מפגשים לעיתים יותר קרובות ושאני גם יוכל להיות יותר

HeAVeN or HelL

New member
אממ...

היה נחמד...והבנתי שאתם לא בעד שאני אוכל משהו... פעם הבאה ארעב למוות!
חבל שהיו קצת אנשים.. המצלמה הושאלה לחברה אז התמונות יגיעו בהמשך...סורי... :]

Bad Girl 15

New member
כן בסדר יא משחק על שתי חתונות אחד!!

אני אעלה את התמונות!!!! יום אחד.....
... והיה נורא מצומצם.. אבל היה כיף עם האטרקציות והיומולדת בגן המשולש לדניאל בן ה-3......
...אהה והדס שבאה הייתה נורא עצבנית אההה אז עכשי והבנתי חלק מזה זה היה כי היא נושאת את ילדו ה21- של נועם ....חחחח.....טוב שיהיה במזל הדס... :) סתם בכל מקרה גם אני נטשתי מוקדם יותר ....אבל היה כיף :) וללי- הכל בסדר כבר לא חושבת הרבה....

SaintJohn

New member
הדבר האחרון שאני חושב עליו עכשיו זה

חתונות וילדים
ויש לי הרגשה שגם הדס באותה דעה איתי...

למעלה