היה מפגש משעשע!
לכל מי שלא היה, הנה תקציר האירועים: היו אטרקציות משעשעות, חלק מהן מוכרות: הרנדום של גיא שלא החזיק מעמד הרבה זמן, וראלף של תומר, שרק הראה עוד יותר כמה הוא גאון, והיה גם פעמון משעשע שעושה 'דינג' בשביל הרנדום, אבל לא יצא לנו לנצל אותו למטרתו המקורית. נטלי טוענת שגמרתי לה את כל הבמבה ושגם התחלתי איתה, אבל בניגוד לראלף היא
לא צודקת, כי היא זאת שחיסלה את כל הבמבה כמעט לבד, והיא ניצלה את זה שלא הסתכלתי כדי להעליל עליי עלילות שווא על הטרדות מיניות שלא היו ולא נבראו. רצינו מאוד להימנע מעזריאלי, אבל הרעב גבר עלינו ולא רצינו להפסיד את חברתו של גיל מ שעכשיו בטח נמצא בריתוק רק בגללנו. עזריאלי בחנוכה זה גיהנום. ובעצם גם בפורים ובכל חג אחר אבל זה לא חדש לאף אחד. מפגש הפורום שלנו הפך בשלב מסויים למפגש מנהלי פורומים מתקדם. צולמו שם תמונות אומנותיות של ערימת חפצים בלתי מוגדרת, ואם אני אשיג תמונות של זה אז אני אעלה. בזמן שלי לא אכלה סלט אז היא צילמה תמונות והן יעלו לפורום. גם נטלי צילמה תמונות
והיא תעלה אותן לפורום יחד עם התמונות מהמפגש הקודם
שיחקנו טאקי ותומר הפסיד, אבל לא אכפת לו כי הוא אפל ואף אחד לא מבין אותו אז הוא כזה מגניב.
והדס בהריון ויש לה 20 ילדים. אפילו ראלף יודע את זה. או שהוא סתם אמר את זה כי הוא מאוהב בי בסתר, הגאון הסוטה הזה. אז היתה נוכחות די מצומצמת, אבל עדיין היה סבבה והיה ממש טוב לראות את כל מי שהגיע!