היה מפגש מקסים הי בנות, היה לי ממש כיף לפגוש אתכן אתמול והמון תודה ללירונה12 על האירוח המפנק!
R Rainbow37 New member 10/4/12 #1 היה מפגש מקסים הי בנות, היה לי ממש כיף לפגוש אתכן אתמול והמון תודה ללירונה12 על האירוח המפנק!
ל לירונה12 New member 10/4/12 #2 תודה לך, על היוזמה גם לי היה כייף לפגוש אתכן שוב. אכן היה מפגש מיוחד ומרגש. מוזמנות אלי שוב, מתי שרק תרצו
תודה לך, על היוזמה גם לי היה כייף לפגוש אתכן שוב. אכן היה מפגש מיוחד ומרגש. מוזמנות אלי שוב, מתי שרק תרצו
ש שמחה2008 New member 11/4/12 #3 אכן היה נפלא! נעים, טעים, תומך, אינטימי. חבל שהייתי צריכה לצאת... תודה למארחת הבשלנית. מתי ואיפה נפגשות שוב?
אכן היה נפלא! נעים, טעים, תומך, אינטימי. חבל שהייתי צריכה לצאת... תודה למארחת הבשלנית. מתי ואיפה נפגשות שוב?
H hope4good New member 11/4/12 #4 היה אדיר! כיף לראות אתכן שוב, תודה לריינבו וללירונה על האירגון. היה טעים, נעים, אינטימי, תומך ומשכיל. שתדעו שלירונה היא אינציקלופדיה מהלכת ושווה להתייעץ איתה לגבי הטיפולים ובכלל...
היה אדיר! כיף לראות אתכן שוב, תודה לריינבו וללירונה על האירגון. היה טעים, נעים, אינטימי, תומך ומשכיל. שתדעו שלירונה היא אינציקלופדיה מהלכת ושווה להתייעץ איתה לגבי הטיפולים ובכלל...