היה ממש מצחיק

tailka

New member
היה ממש מצחיק

אתמול במכון , העברתי שיעור ספפורט לנשים והתחשק לי לעשות משהו מעיר כדי להתעורר אז שיחקנו מסירות תוך כדי ריצה ואז העברתי אותם ממדרגה למדרגה ואז התחלתי להעלים להן את המדרגות היה שונה ומשמעשע ... סתם רציתי לשתף במשו שמח לשם שינוי

אחח גרמת לי להתגעגע

מסירות שיחקנו לפעמים גם בפסיכודרמה ובסדנת המשחק שהייתי בה. סתם, כשהזכרת את המסירות, נזכרתי באחת הפעמים ששיחקנו בזה בשיעור בסדנה, זה היה ככה לקראת סוף הסדנה, משהו כזה בשביל שחרור. טוב, בזמן האחרון כמעט כל דבר גורם לי להתגעגע לסדנה הזאת

tailka

New member
אני אומרת

שאת צריכה למצוא את המקום שבו את יכולה לשחק... אני יודעת שאתמול זה ממש הרים לי את היום

BellA עלמה

New member
ישנו אתר של פסיכודרמה\ דרמה תראפיה

תבדקי שם אני זוכרת שבשנה א' של הBA למדתי פסיכודרמה וזה היה כייף לא נורמלי. עד כדי כך שאני שוקלת ללמוד את התחום באופן יותר מסודר כתואר II

לזה התכוונתי כשכתבתי

שאני עובדת על זה. מחר אני הולכת להיפגש עם מישהי שמנחה קבוצות דרמה תרפיה. (נראה לי שהיא היחידה בארץ שמנחה קבוצות כאלה למבוגרים. עד עכשיו ראיתי רק קבוצות דרמה תרפיה לילדים). אני אדבר איתה ואז אחליט, אבל באופן כללי, נראה לי טוב.

נפגשתי איתה אתמול

עם אותה אישה מה"דרמה תרפיה". בסוף התברר שזה לא בדיוק מה שחיפשתי והקבוצה שהיא מנחה דומה יותר לקבוצה טיפולית אנליטית (של שיחות) מאשר לפסיכודרמה או דרמה תרפיה. כלומר זה מפגש של שלוש שעות שמתוכן שעה וחצי(!) זה רק שיחה, אחר כך יש הפסקה ואחר כך עושים כל מיני תרגילים משחקיים. אני מחפשת משהו אחר, אני רוצה ליצור ולהתבטא דרך משחק. זה היה בצורה מעולה בסדנת משחק שהייתי בה ואני ממש מתגעגעת לזה. מטורף כמה שאני מתגעגעת, כל דבר מזכיר לי את זה.

למעלה