:]היה ממש כיףף

skwooshi

New member
:]היה ממש כיףף

חזרתי מכנס מחול במגידו הי הממש כיף:] זה היה עם להקת המחול הקיבוצית. חיים מי שמכיר העביר לפני היפ הופ.היה ממש כיפ. בסדנאות אני בחרתי מודרני..היה נחמד ביותר:] אח"כ היה הופעות /של אולפנים שונים למחול מכל מיני מקומות ואז הופעה אקשן U של להקת המחול הקיבוצית=]

ליאנההה

New member
וואו

נשמע טוב! אני מאוד אוהבת את להקת המחול הקיבוצית, באמת אחת הלהקות היותר טובות בעיני.

skwooshi

New member
כן אבל

רואים שהם לא מורים.ושהם רקדנים. הם העבירו את זה בצורה די לא טובה בעיני. לא מקצועית. הן כל הזמן 2 הבנות דיברו ביניהן אפילו על דברים לא קשורים והיו שם בנות שבכלל לא ידעו מהחיים שלהן במודרני ונרשמו ובישבילהן במקום להתקדם הן עשו שוב ושוב ושוב ואפילו אחרי אלף פעם הן לא קלטו.. חחח=]

מק221

New member
גם אני היתי

ואני תלמידה של חיים ואם ראית ילדות בוכות.. אז תדעי שאני אחת מהן. פשוט הודיעו לי ולעוד שתיים שמישהו מהקיבוץ שלנו התאבד .. זה כל כך הרס. אבל בכל זאת עלינו להופיע בסוף. לא יודעת אם היה טוב..אבל הופענו למרות הכל..

skwooshi

New member
כן שמעתי על זה

ראיתי המון בוכות ושאלנו הבנות שלנו ממנשה למה וסיפרו לנו את זה בהסעה.ושבסופ החלטתן לעלות. לא הופעתי בבמה אבל ההופעה של האולפן שלי היתה בעיני יפה:]מאוד. זו היתה ההופעה עם הקרטונים.ראית את זה? וואו הריקוד של חיים גם היה מעולה. הוא מורה מעולה...

skwooshi

New member
..

אמרו לי שהוא תלה את עצמו בחדר. למה הוא התאבד?הוא השאיר מכתב או משהו?

מק221

New member
כן

הוא תלה את עצמו.... לא בחדר אבל תלה את עצמו . לא יודעים עדיין למה.. ולא הוא לא השאיר כלום .. וההופעה שלכם היתה יפה :) וכן חיים אחלה..

למעלה