היה מדהייייים

המפגשים תמיד נוןתנים כוחות

כי את בקרב אנשים שמבינים אותך ואני מאד שמחה שבאת היה כייף לפגוש אותך

מיק41

New member
היה מדהייייים ../images/Emo45.gif

תודה לכולם היה ממש נחמד לראות את כולם ולהכיר מי מסתתר מאחורי ה..... מחכה כבר למפגש הבא. לילה טוב
מיכל ושגב

אכן היה אחלה מפגש - נעמתם לי מאוד../images/Emo13.gif

למרות שעם חלק מכם לא הצלחתי להחליף מילה, בגלל מיקום הישיבה, בפעם הבאה נעשה "כסאות מוסיקליים" טלי חסרת לנו, מקווה שאת מרגישה טוב. כל הכבוד גם לחדשים שהתגברו על החשש ובאו. בקרוב נעשה עוד אחד.... לילה טוב

SEARCHALL

New member
מפגש נחמד. בשבילי כמעט כולם היו "חדשים".

מקווה שבפעם הבאה יהיה פחות אוכל (אם כי הצלחתי לעמוד בפיתוי ולהמנע מהקינוח) ויותר פעילות-מה לעשות, רגיל מהריקודי-עם. ואם זה יהיה במקום פתוח, לי אישית יהיה קל יותר להבין את הנאמר.

לי זה היה מיוחד ומחזק

היה לי מדהים לראות את האנשים שכותבין וכותבות בפורום קבלתי מכם ים של אהבה שהייתי צריכה לאחרונה שמחתי כך כך לראות את החיוכים והצחוקים ולהפתעתי בקבוצה הקטנה גיליתי כמה שהיו איתי באותו הבסיס שהייתי בקבע מילאתם אותי באושר ושמחה, וטלי יקרה את חסרה היית לי מאד החלמה מהירה וים של בריאות שמחתי לראוןת אנשים שכבר שנים כותבים ולא יצא להפגש במציאות מיכל תודה על היוזמה להפגש שמחתי לפגוש בך וגם בשגב המקסים מבטיחה לעשות מאמץ ולהגיע גם למפגשים באים שתארגנו

בוקר אור לכולם!!! היה ממש כיף להפגש../images/Emo140.gif

נעמתם לי עד מאוד . ותודה מיוחדת למיכל על האירגון של ערב נפלא !!!!טלי היקרה שלנו היית חסרה לנו מקווה שמרגישה טוב . בפעם הבאה שנפגש חייבים לחשוב על משהו שיגבש אותנו קצת יותר !!!טוב !אז קדימה מי מרים את הכפפה ??????????? שיהיה לכולכם יום מבורך וקסום!!! צביה

em0854

New member
היה כיף

למרות העיפות הפיזית כי הגענו לאחר אחת בלילה הביתה. קמתי מלאת כוחות, שמחתי לפגוש את כולם השתדלתי להכיר מה שיותר פנים מאחורי הכינויים. נסיכה כל הכבוד לך שעשית מאמץ והצלת להגיע. מאד מקוה שבמפגשים הבאים נצליח להכיר יותר אחד את השני. וכל אלו שחסרו לנו הפעם ישתתפו. ושוב כל הכבוד למיכל על האירגון.

דרך ארוכה הביתה היתה לך

אבל שמחתי להכיר אותך ואנמי מעיעה בפעם הבאה שולחן עגול או ישיבה של כסאות מוסקאליים

em0854

New member
דרך ארוכה

ארוכה אך המפגש עם כולם השכיח את המאמץ. מאחר ולא תמיד מסתדר שולחן עגול ברור שצריך כיסאות מוזיקלים. מחכה למפגש הבא.

שמחה לשמוע שנהנתם

אני עדיין תחת השפעת ההרדמה ולכן לא אגיב לכל אחד אישית .. בכל אופן תודה על הדאגה והתענינות . אני בסדר ...מתאוששת ומתחזקת .. עוד מעט אחזור להציק לכם
בנתיים, הולכת לישון ... ושוב תודה אוהבת נ.ב. מי בא לכסות אותי?

yamkachol

New member
תודה רבה למיכל ולשגב,

על אירגון המפגש המהנה, היה טוב להפגש, ובאמת לפעם הבאה אשתדל ליישם את ה"כסאות המוסיקליים". שיהיה לנו סוף שבוע מהנה ורגוע, עד כמה שאפשר.

כייף לראות אותך

כבר כמה שנים קוראת אותך היה לי מאד מיוחד לראות את שמחת החיים שלך ושאתה מחייך אתה מתמלא באור מיוחד לפגוש אותך עשה לי משהו בלב , כי אותך רציתי לפגוש מזמן מזמן

לשגב ומיכל

היה לי כיף לראות אתכם יחד , אני מאושרת לראות את החיוך שלכם המון זמן הייתי סקרנית להכיר את מיכל , עכשיו אני יודעת היא נסיכה אמתית מקסימה ומחייכת כמו ילדה קסומה , המפגש איתך הוא מיוחד עבורי לראות אותך מחייכת מכל הלב את כל כך אמתית ומתוקה תודה שארגנת את המפגש הזה , עבורי הוא היה מתנה ענקית כי בשבת עברתי משבר קיומי נוראי , ואחרי המפגש חזרתי לחיים מרוב השמחה שבלב לא הצלחתי לישון עד 5 בבוקר כל הזמו חייכתי מבפנים ורחפתי מההנאה לראות את כולם מחייכים נתתם לי כוחות להמשיך לתמוך באחרים כי ראיתי פירות לעשייה שלי והכי הכי נחמד שראיתי אנשים שעבדתי איתם בצבא , ומאד הופתעתי שזכרו אותי

hani31

New member
ערב טוב

תודה לכל המארגנים היה מפגש נחמד כיף להכיר את כולם מחכים למפגשים נוספים

למעלה