היה לפני כמה דקות

israel1986

New member
היה לפני כמה דקות

בערוץ התרבות הישראלי (אני לא סגור על השם, אני רק יודע שפעם באותה תחנה קלטנו בכלל את mezzo ולא מזמן החליפו את זה) מין ערב דואטים או משהו בסגנון. בין היתר היה שם גם את ברי, שניגן עם יובל בנאי את דמיון חופשי, שהיה נחמד, ואחר כך את בואי הביתה עם זוהר פרסקו, שהיה מעולה. זאת פעם ראשונה ששמעתי את זוהר פרסקו מנגן, הוא באמת מצויין. חוץ מזה היה שם גם את כנסיית השכל שניגנו את תגידי שטוב וגם את אהובתי (של משינה) ביחד עם יובל בנאי, עם סולו סקסופון לא רע של הסולן של הכנסייה שאני לא זוכר את שמו כרגע (יורם חזן או משהו בסגנון, לא?). בסוף הייתה יהודית רביץ, ובטח גם היו הרבה דברים טובים גם לפני שהתחלתי לראות.

מתןפ

New member
זה היה בערב שנקרא

"אהבה מדואט ראשון" בבריכת הסולטן בירושלים.. יש לי את דמיון חפשי עם בנאי והם ביצעו שם את "שניים" אחלה ביצועים

אשף

New member
תיקון : "אהבה מדואט ראשון - חלק ב'"

הופעה נחמדה. לא יותר מזה.

T S F1

New member
אוף...

בזמן האחרון אני מפספסת המון דברים בגלל שיש לי יס.. בפעם הבאה שישדרו את זה תוכל להקליט לי?

israel1986

New member
אם אני אתפוס את זה בזמן...

אז כן, למרות שאין לי מושג איך מעבירים וידאו למחשב.

מה הקשר ליס

גם לנו יש מזו, ויש לנו תכניות הרבה יותר טובות, איפה תמצאי את FAMILY GUY (איש משפחה) בהוט

T S F1

New member
יואב..

לא דיברתי על ערוץ מזו.. כן.. אני ממש צופה עדוקה שלו.. אבל בזמן האחרון בכבלים\הוט יש הרבה תוכניות שחבל לי לפספס או שאני ממש רוצה לראות.. אבל אני אפסיק להתלונן כי יס הרבה יותר שווה!!

למעלה