היה לכם מגע עם הפולנים?

היה לכם מגע עם הפולנים?

כאילו מה מהגע סתם דיבורים וכאלה או שלא יצא לכם בכלל?.... ובמלן היו עוד אנשים או שזה מלונות קטנים שהמשלחת ממלאת אותם?

../images/Emo13.gif

לקחו אותנו בוקר אחד למפגש עם פולנים בביצפר תיכון בורשה. היה מאוד מעניין ונחמד! אחד החלקים הכי מעניינים במסע

taltal3001

New member
לנו היה מפגש של נוער..

היה לנו מפגש בוונגרוב.. עם נוער פולני.. זו מסורת אצלנו בביצפר שכל משלחת שנוסעת לפולין מהביצפר..נוסעת לבקר שם! הם ממש נחמדים..

AKA1

New member
ומה עשיתם במפגש?

הייתם צריכים לדבר איתם באנגלית?

taltal3001

New member
כן..

אז מה .. היית מדברת איתם בפולנית? אבל את לא כ''כ חייבת להשתתף... פשוט להיות נחמדה והכל..

thunderstorm

New member
לנו היה ../images/Emo13.gif

ביום האחרון נסענו לבקר בבי"ס פולני ונפגשנו עם נוער פולני. עוד לפני היציאה למסע, אז חלק מהאנשים קיבלו אימיילים של אנשים משם, אז היו כאלה שהתכתבו לפני המסע ונפגשו שם.. היה ממש נחמד, דיברנו (באנגלית מן הסתם) והיה נורא מעניין. במלונות בד"כ יוצא שיש עוד משלחות.... זה מה שהיה אצלנו לפחות...

AKA1

New member
דמאט האנגלית שלי גרועה../images/Emo4.gif

לא כולם חייבים לדבר נכון

Orange Queen

New member
אויש.....

גם אני הייתי במפגש עם נוער פולני בביה"ס שלהם. תכלס, לדעתי זה הדבר הכי מיותר במשלחת... לא הרגשתי שקיבלתי מזה משהו.. היית במשלחת איתי? מס' 1?

אביגל ג

New member
ממ חזרתי ../images/Emo9.gif

וסוף סוף יש לי תשובות ואני יכולה להשתתף מהצד של זאת שחוותה את זה כבר. לא הייתה כלפנו אנטישמיות. כשנסענו באוטובוס הרבה הסתכלו עלינו ודווקא הילדים והנוער עשו לנו שלום וחייכו
המגע היחיד (מלבד הדברים האלו שציינתי באוטובוס) היה עם פקיד הקבלה במלון (רצינו עוד כרטיסים לדלת), ובקניונים (מקדונלדס, או חנויות ובשוק וכאלה...) במלון היו עוד אנשים לא רק מהמשלחת אבל ממש מיעוט לא יותר מ-20 (אולי אפילו פחות)... נראה לי שרצו שנשתוק איזה לילה אחד אז אמרו לנו שיש VIP במלון (yeeee right) במלון האחרון היו איתנו עוד משלחות, וגם במלון הראשון... בשני אני לא בטוחה ובשלישי אני כמעט בטוחה שלא היו. אגב, המלון האחרון שלנו, הרביעי, היה מלון גדול ועם לפחות 9 או 10 קומות...

למעלה