היה לי...

going mad

New member
היה לי...

היה לי חלום יפה על ערפדים... זה התחיל בזה שאיזה ערפד חמוד ערפד אותי!(איך שלא קוראים לזה
) שרק הדבר עצמו היה A turn on אחרי זה רצתי לכיוון של מערה...מצאתי את עצמי עומד לפני המוווווון ערפדים אחרים...כולם לובשים שחור אלגנטי כזה...כל התקרה הייתה מכוסה וורדים...ובאחת הפינות ישב לו ערפד אחר
התקרבתי אליו, ובדיוק באתי להתחיל למצוץ לו את הדם! והתעוררתי
ררררר...שעון מעורר מסריח! יש לי רעיון! שכל אחד יספר על החלום הכי מדהים שהיה לו!

עגבנינה

New member
חלומות

טוב היו לי המון חלומות מעניינים, אבל החלום הכי טוב היה לא מזמן שהייתי עם מישהי ו..... טוב אני לא אספר לכם פרטים מה עשינו אבל אתם יכולים לנחש...

PLAIN OL ME

New member
למה לא, תספרי פרטים...

את סתם משאירה אותנו במתח... קדימה תפרטי, זה בדיוק מה שאני צריך כדי לצאת מהדיכאון הזה שנפל עליי היום...

PLAIN OL ME

New member
את מוזמנת לספר לי באישיים...

אם לא תרצי, אני אבין, אם תרצי, אשמח מאוד. תודה.

sarah

New member
הממ ../images/Emo1.gif ../images/Emo29.gif פעם הייתי זוכרת

הייטב את חלומותי...
כתבתי מלא מהם אך שכחתי אותם לגמרי. *חושבת חזק* ערפדים...
היו לי המון חלומות מדהימים, אך אינני זוכרת אותם עוד- (מחליטה להתחיל לכתוב שוב יומן חלומות) אבל הלילה חלמתי שאני קוראת הודעה בפורום (
לעזזל, תמיד אני חולמת על מה שחשבתי לפני שהלכתי לישון, אז חלמתי שאני עושה מבחן נטייה מינית
שאלון כזה, רק שבמציאות, שבו אני צריכה לטפס על איזה קיר לפני שאני עולה על השאלה
) ושכתוב בה התחלה של בדיחה- ואז לאט לאט אני מתחילה להתעורר, אבל אני עדיין מנסה לקרוא את הבדיחה, אבל הבעיה היא שהיא מתפוגגת כי אני קולטת שאני מתעוררת ושאני יוצרת את החלום ולכן הוא ייעלם, אז אני התחלתי לגרום למוח של ליצור את הבדיחה בכל הכוח כשאני כבר חוזרת למודעות מלאה ככה שזה כבר מסובך- כי עכשיו רק 'אני' מספרת את הבדיחה, אז נתתי לו סוף צולע ואז ננתי לעצמי להתעורר.

k t

New member
חשבתי שאני היחידה

שיש לה חלומות על דברים שקורים באינטרנט. זה דיי מפחיד אותי. פעם חלמתי שיחה שלמה עם מישהו באיסיקיו, ולקח לי דיי הרבה זמן לקלוט שזה היה חלום. (נו טוב, זאת רק אני
)

LuNaTiC

New member
לפני כמה ימים היה לי חלום מוזר...

שהחלק הראשון שלו לא יעניין אתכם
החלק השני שלו היה שהגעתי למקום כזה יפה... עם אור נרות סגול כזה, והוא מן בצורה של קולנוע. ופגשתי שם מישהי חמודה שמצאה חן בעיניי, והתחלתי לדבר איתה והיא אמרה לי שהיא הייתה מאוהבת בידיד שלי כבר המון המון שנים... זה היה בקצרה. ואני זוכרת שבחלום הרגשתי מבואסת... וגם לא הבנתי בדיוק אם זה עבר לה או לא, כלומר האהבה.
נו, טוב...

חלמתי פעם שאני שוכבת עם אמא שלי

זה היה דיי מזמן
:-X |מסמיקה|--> בעיקר למי שמכיר את אמא שלי

God no!

עכשיו את גורמת לי לחשוב דברים לא הכי נעימים בלשון המעטה.... בעעעעעעע
!!! ואצלי כל החלומות מוזרים במיוחד ובדרך כלל אני לא זוכר אותם, אבל היה לי חלום מאוד משעשע לא מזמן שמעורב בו ג'וק (מקק)
אז היה היה בערך ככה... חלמתי שנכנס לי ג'וק למיטה והתעוררתי. נשארתי שוכב קפוא מהפחד שזה באמת קרה, אחרי שהדמיון שלי קצת התפרע וגרם לי לחשוב שמשהו מטפס לי על הרגל קפצתי מהמיטה, ניערתי את השמיחה, ואז הבנתי שזה היה חלום

MadonnaFan

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

חלמתי פעם שמטפס לי סרטן על הזרוע, והוא היה כזה ליד בית השחי שלי ואני כמעט התעלפתי מהיסטריה, ואז התעוררתי, אבל הייתי במצב מטושטש נורא והוא כאילו עדיין היה שם, והנפתי את היד למעלה בנסיון להעיף אותו, וככה התעוררתי, עם היד מונפת למעלה

sarah

New member
בעניין ג'וקים../images/Emo5.gif

היה לי פעם חלום כזה, רק יותר זוועתי. שאני יושבת בחדר שלי ויש עליי ג'וק מגעיל ורירי במיוחד, ואני מעיפה אותו והוא מלא במיץ ונמרח על הריצפה, ויש עוד 2 בחדר שלי מלאיםפ במיץ ג'וקים כזה ונמרחים וכוק :-X ואני ממש מבוהלת והולכת לשרותים לשתוף את עצמי מהמיץ ג'וקים וזה לא יורד ממני, ואני חוזרת לחדר שלי ויש עוד ג'וק מגעיל, ויש גם עניין עם עט כזה שיוצא ממנו מיץ ג'וקים
פעם הייתה לי פוביה נוראית מג'וקים-- הייתי מתחילה לבכות שאני רואה אותם וכו', אולי... אולי גם היום, כנראה פחות. לא ראיתי אחת מזמן.
בכל מקרה, מצטרפת בפחדך...
באעבה, שרה

כשאני רואה ג'וק... הוא נעלם ../images/Emo8.gif

בחיק! (אמור להיות הרעש שנשמע כשדורכים על ג'וק...)

אתמול חלמתי

שיש לי שני ג'וקים בתוך-הגרב-על-הרגל, ואין לי כוח להוציא אותם משם אז אני כבר דוחפת אותם יותר פנימה למרות שלא ממש נעים לי שהם שם, ואז אני מפחדת שאני אתקע במשהו והם ימעכו ויגעיללו לי את הרגל והגרב מבפנים
אז כבר הוצאתי אותם
למרות שזו היתה פעולה מעצבנת לעשייה...

BabyGirl 4 Ever

New member
חלומות? ../images/Emo12.gif

אני אף פעם לא זוכרת את החלומות שלי
הם מוזרים מדי
למרות זאת אני זוכרת חלום מהגן- כן מהגן, הוא היה מוזר לאללה
זה הולך ככה: הייתי בבית שלי (הבית הקודם קודם שלי שכ"כ אהבתי) ופתאום אישה אחת באה אלי ואומרת לי שהיא זקוקה לעזרה שלי כדי להציל את הבנין מרוח רפאים שרודפת את הבנין. הלכתי ושיצאתי מהדירה ראיתי אותו עולה במדרגות ואני פחדתי בהתחלה וכדי שלא יראה אותי התחבאתי, ואח"כ הייתה לי משימה- כדי להציל את הבניין ולשחרר את הרוח הייתי צריכה להשיג מפתח כלשהו שקורא למישהו שיציל אותי ממנו (את הבניין ליתר דיוק
), אממ.... אחרי המון מרדפים, התחבאויות, צעקות, היסטריה של השכנים המאוד ילדותיים שהיו לי
מצאתי את המפתח והוא היה בקומה האחרונה (קומה 3- בניין מאוד קטן וחמוד
) ליד המדרגות חירום או מה שזה לא יהיה שמובילות לגג של הבניין (אנא עארף מה הייתי קטנה שגרתי שם
), לקחתי את המפתח ואז הגיעה מישהי, תפסה את הרוח באוזן ולקחה אותו מהבניין בצעקות, הטפות ואיומים שהיא תעניש אותו ברגע שהם יגיעו הבייתה, אני זוכרת שהיא גם גרמה לרוח להתנצל והוא בכה
*מסכן* ואח"כ שהם הלכו היא אמרה שהוא מקורקע ל-10 שנים (את זה אני בחיים לא ישכח- כבר מהגן יגעתי מה זה מקורקע
)...
עד היום אני סוכרת את החלום הזה וזה דיי משעשע איך אני זוכרת פרט בפרט, יש חלומות שאני לא רוצה לזכור וזוכרת, ויש חלומות שאני רוצה לזכור ולא זוכרת- זה המזל שלי

Iris Carmon

New member
גם אני ככה

אני כמעט אף פעם לא זוכרת חלומות שלי אבל שהייתי ביסודי הייתה איזה ילדה שממש שנאתי וחלמתי שהיא רודפת אחרי וזורקת עלי קיא ואני מנסה להתחמק מזה וואי, איזה מוזרה אני

למעלה