היה לי קר ראיתי שקית של במבה ברחוב אז הקאתי!!!!
F fresh mishmesh New member 1/12/03 #2 טוויטו יא פסיכי...../images/Emo70.gif זוכר אותי?... קטנה כזאת (לא עד כדי כך כמו עדי) מבאר טוביה... ניצן... אתה בא לחנוכה? אגב כולם- נתנו לכם כבר טפסי הרשמה? לנו נתנו היום...
טוויטו יא פסיכי...../images/Emo70.gif זוכר אותי?... קטנה כזאת (לא עד כדי כך כמו עדי) מבאר טוביה... ניצן... אתה בא לחנוכה? אגב כולם- נתנו לכם כבר טפסי הרשמה? לנו נתנו היום...
ק קשתונה New member 1/12/03 #4 לא נתנו לנו אבל כמו שנה שעברה אנחנו הראשונות להרשם... (השנה זה עוד היה מאוחר שנה שעברה זה כבר היה בסוכות)
לא נתנו לנו אבל כמו שנה שעברה אנחנו הראשונות להרשם... (השנה זה עוד היה מאוחר שנה שעברה זה כבר היה בסוכות)
T THE sky angel New member 2/12/03 #5 זוכרים שאמרתי לכם שליוסי יפה קיבלתי מכתב אישי מהתנועה??? אז נחשו מה!! שוב קיבלתי מכתה מהתנועה!! אבל הפעם לטיול חנוכה!! ) חיחי..
זוכרים שאמרתי לכם שליוסי יפה קיבלתי מכתב אישי מהתנועה??? אז נחשו מה!! שוב קיבלתי מכתה מהתנועה!! אבל הפעם לטיול חנוכה!! ) חיחי..
J just stav New member 2/12/03 #6 כל הכבוד למושב שלנו../images/Emo70.gif טיול חנוכה עולה ל השרון 370 ש"ח. מאחר והרבה ילדים לא יצאו בגלל המחיר המושב החליט (בעקבות יוזמה של המד"בית שלנו, לירון זרח המלכה ) לסבסד עוד 70 ש"ח לכל אחד. חניכי נגה ישלמו רק 300 ש"ח לטיול. איזה יופי יום טוב לכולם Love סתו
כל הכבוד למושב שלנו../images/Emo70.gif טיול חנוכה עולה ל השרון 370 ש"ח. מאחר והרבה ילדים לא יצאו בגלל המחיר המושב החליט (בעקבות יוזמה של המד"בית שלנו, לירון זרח המלכה ) לסבסד עוד 70 ש"ח לכל אחד. חניכי נגה ישלמו רק 300 ש"ח לטיול. איזה יופי יום טוב לכולם Love סתו
ש שקסי New member 2/12/03 #8 נו די זה המשפטים שלי... שנייה מאיפה אתה יודע???? אתה היית גם שם מתי שדיברתי עם אורתי ואפרתי??