היה לי עכשיו טסט...

ChilD SouL

New member
מה זאת אומרת...

זכות קדימה למישהי שלא היית צריכה לתת

100vardit

New member
לא יודעת זה לא נשמע רע במיוחד..

אה-ותתחדשי על השם החדש!!!!!

joy4ever

New member
אני בקושי זוכרת

אבל נראה לי שבאתי לעצור כזה הייתי ממש על האטה ובאתי לעצור ואז הוא דיבר כאילו למה נתתי להם זכות ומיד יצאתי והתחלתי לנסות להסביר
כזו טיפשה

adidas88

New member
../images/Emo4.gif

יכול להיות שיכשיל אותך על עיכוב התנועה..... אבל תלוי בטסטר בהצלחה

טוב אז אני הייתי השותף שלה לטסט..

נכשלתי
הוא אומר שזה בגלל הססנות, כנראה בגלל הקטע עם הכביש ליד הבנק הבין-לאומי שהמכוניות עמדו בנתיב הימני ונתתי להם זכות למרות שהיא שלי, וגם בגלל שנתתי זכות להיא שפנתה שמאלה ושאני הייתי צריך גם לפנות שמאלה ככה שלשנינו היה מקום וצומת ויכלתי להתקדם ובכל זאת המשכתי לעמוד עד שהיא תסיים את הפנייה. ככה זה הולך, טסט ראשון מכשילים אותי שאני לוקח זכות, וטסט שני שאני נותן
אני מתחיל לחשוב שזה תחילתה של סאגה ארוכה, כנראה שהתאונה באמת השפיעה לי על הביטחון, שהיה לי רישיון הרגשתי טוב על הכביש ולא חששתי(ועברתי שני כאשר בראשון נכשלתי על פנייה מחד לדו), אבל מאז שהתחלתי ללמוד אחרי השלילה אני מרגיש כאילו האובר-בטחון שהיה לי הפך לחוסר בטחון. דווקא הפעם היה אחלה מסלול(שהשיעור לפני היה אותו מסלול) ואחלה טסטר, בטחון זה משהו שקשה לשפר, אני מקווה מאוד שאני לא אאלץ לגרור את זה עד אחרי הגיוס. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה, נקווה שלפחות את עברת.

8-AN

New member
אל תדבר ככה...

איזה סאגה.. זהו פעם נתת פעם לקחת פעם באה יהיה משהו אחר

joy4ever

New member
היי מותקק מאיפה צצת??../images/Emo8.gif

ואיך לעזאזל אתה יודע שנכשלת??? ואל תתיאש מאמי , כבר היה לך רישיון אתה יודע לנהוג ויהיה בסדר. לא סתם אלוהים החזיר אותך למצב הזה של שיעורי נהיגה וטסטים . הוא רוצה שתלמד משהו. בקיצור אתה לא סתם איפה שאתה נמצא, תתעודד , כולה טסט 2 !! הלוואי עלי להיכשל טסט 2.. יהיה בסדר מותק לא לדאוג כל עקבה לטובה ...(כבר שנה מסננים לי את המשפט הזה למוח חחח)

100vardit

New member
מזל-טוב!!!!

אני ממש שמחה בשבילך!!!! איזה יופי!!! סעי בזהירות:)

וואי!, איזה יופי../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אמרתי לך שיצאת מהאוטו, שיש מצב, נו את רואה
אני מקווה שהוא יהיה הטסטר שלי פעם הבאה, הוא ממש בסדר. אז זהו, תנהגי בזהירות, ותשכחי מהכל

joy4ever

New member
תודה ../images/Emo24.gif

חחח אל תדאגו אני אנהג בזהירות... ובע"ה הטסט הבא שלכם הוא " עבר ".. אוהבת אלוני

למעלה