היה לי עכשיו טסט...

היה לי עכשיו טסט...

אני כ"כ מקווה שעברתייי .. הייתה איזה פאשלה אבל השאר בסדר. הוא נתן לי חנייה בסוף. וזה הטסטר הכי טוב שיש בארץ אוף... נתתי בטעות זכות קדימה למישהי שלא הייתי צריכה לתת. בדוק מכשילים איזה ש*ט .

100vardit

New member
אז ככה-

הטסטר שהיה לי,היה אותו טסטר מהפעם הקודמת(טסט ראשון)-חבאני. יחסית היה בסדר,לא עשיתי טעויות נוראיות-אבל לצערי,הוא טיפה נגע לי בהגה.יש מצב טוב שאני לא עוברת-אבל-הוא ממש סתם נגע,ואני לא אומרת סתם- המורה אמר שהייתי צריכה לשאול אותו-למה הוא נגע. קיצר-אני לא רוצה להיות שאננה...אומרים שבגלל שהוא כבר בחן אותי,יש מצב לעבור. סך הכול נהגתי טוב-ועשיתי חנייה מעולה-של זינוק בעליה. אתם יודעים מה הכי חשוב בעיני??? שהייתי רגועה לחלוטין-וזה נדיר. בלי רסקיו,ובלי רגיעון-פשוט הייתי אני!!

נראה לי שיש לך מצב לעבור ../images/Emo13.gif

הלוואי הטסט נשמע די בסדר ובדר"כ שעושים חנייה או רברס גם עוברים..ובאמת מצויין שהיית רגועה בהצלחה... הבנתי שרק מחר יודעים את התוצאות..לפחות ככה זה פה בצפון.

100vardit

New member
כן,המורה שלי אמר ש-

מחר יהיו תוצאות בין 9 ל11,אני מהמרכז,אבל מאמינה שזה ככה אצל כולם-תוצאות היום בטוח לא יהיו. איך היה אצלך חוצמזה? איך הרגשת? היית בלחץ??? אל תתפסי אותי במילה-אבל גם אצלך היה נשמע סבבה,אם זה טסט מתקדם-אולי כבר קצת מתחשבים,ואם הוא היה הטסטר הכי מעולה בארץ,אז גם יש מצב... בואי נחכה למחר,כדי שלא נתאכזב בסוף... אני מחזיקה לנו אצבעות-תעדכני!

חחח באמת בואי נקווה למחר

תכלס אני לא אקווה בעצם , למה להתבאס. הלך לי בסדר הייתי בלחץ והוא ראה אבל הוא היה נחמד ניסה להרגיע אותי.. וראה שזה שישי חחח היה מצחיק קצת בסוף לקחתי את זה בקלילות..בקיצור נראה מחר אני הכי מקווה בשבילך בעולם שתעבריייי עידכונים מחר , לא לשכוח חח

נ ט ע 18

New member
הכי חשוב לא לפתח ציפיות..

כי אחר כך זה עוד יותר מבאס (מניסיון).. אני מקווה שתעברי..שיהיה המון בהצלחה..

100vardit

New member
הטסטר שלי לא היה נחמד במיוחד.

אבל,העיקר שלא הייתי עגבניה מרוב לחץ...עדיף באמת לא לפתח כאן ציפיות.. -אני מחכה למחר-הלוואי לבשורות טובות. למרות שמקסימום-בפעם הבאה-כל עוד לא יעבור לא התוקף של הטופס הירוק... אני אעדכן מחר-אין לי מושג מתי-כי אני בעבודה מחר. ביי,ובהצלחחחחה לנו!!

התשובות יהיו ב11!!! בוודאות

נ.ב אם יש קשרים במשרד הרישוי את תוכלילדעת את התשובה היום!

זה אומר...

שאם את מכירה משהו ממשרד הרישוי את יכולה לדעת באותו היום אם עברת או לא במקום לחכות 24 שעות ולחכות לתשובה מהמורה שלך...

gold ayelet

New member
לא הבנתי למה אם הוא כבר היה טסטר

שלך אז יש סיכוי טוב לעבור?

100vardit

New member
ככה המורה שלי אמר לי לפני הטסט..

אולי הוא הוא סתם אמר-כדי להרגיע אותי-כי כששמעתי שדווקא הוא יהיה הטסטר שלי ,קצת נלחצתי...

201002

New member
חחח..כן,מותר...

ברור שמותר... כל הזמן מקללים/משבחים פה טסטרים מסויימים...

למעלה