היה לי מוות קליני....

dvir58

New member
היה לי מוות קליני....

אני לא יכנס לזה כי יש לי בלוג שבו אני כותב כול מה שראיתי והתובנות שחזרתי איתם אבל... יש חיים אחרי המוות. יש נשמות. דרך אגב אחד הפרקים עוסק גפ בסיאנס.

שאלה לכולם!!

קראתי בריפרוף עד הפרק השני שכתוב בו שהסיאנס זה ממש אבל ממש רוע ואכזריות הכי גדולה שיש.. וגם לא מזמן פתחו שירשור של "סיאנס - בעד או נגד".. כתבו שסיאנס זה בסדר וזה נעשה מרצונה החופשי של הנשמה. קשה לי להחליט אם להאמין או לא (למרות שאני נוטה הרבה יותר ל-לא!).. מה אתם אומרים?

dvir58

New member
ולא מפריע לך ולו במעט...

שבמידה ואתה טועה אתה גורם לנזק בלתי הפיך לנשמה? הייתה רוצה שיעשו לנשמה שלך את זה? אתה מעונין ממקום טוהרה מוחלט לפול לטומאה מוחלטת ולזהם את הנשמה שלך? אתה הייתה מוכן להסתכן שהסיאנס לא יהיה מסוגל להחזיר את הנשמה למקומה ולמצבה הקדום והיא תשוטט בין העולמות ויתכן לנצח בלי לדעת שלווה? אתה בטוח שאתה מעונין להסתכן בנשמה כועסת "שתתלבש" עליך? בעיקר עכשיו אחרי האזהרה שלי? אתה בטוח? אתם בטוחים?

אממ../images/Emo106.gif

כן,מי שעושה סיאנס לוקח את האחריות על עצמו. אני אישית לא הייתי ממליץ.

אני לא רוצה ליצור וויכוח

אבל אפשר להתדיין. "שבמידה ואתה טועה אתה גורם לנזק בלתי הפיך לנשמה?" ציטוט. למה אתה חושב שאפשר לעשות נזק בלתי הפיך לנשמה? "אתה הייתה מוכן להסתכן שהסיאנס לא יהיה מסוגל להחזיר את הנשמה למקומה ולמצבה הקדום והיא תשוטט בין העולמות ויתכן לנצח בלי לדעת שלווה?" ציטוט האם נשמה היא משהו מפגר או ללא שכל שלא תדע לחזור? אתה בטוח שאתה מעונין להסתכן בנשמה כועסת "שתתלבש" עליך? ציטוט. האם לדעתך הנשמה היא לא חלק מהאלוהות? אז למה היא כועסת? האם הנשמה חלשה כל-כך שאינה יכולה לא להגיע כשמזמינים אותה? מה זאת נשמה לדעתך? אנ מקווה שתקבל את שאלותי לא כהתנצחות אלא כשיחה ודיון. מיקי

dvir58

New member
אתה צודק במאה אחוז...

ואני מצטט... אני לא רוצה ליצור וויכוח.

וחוצמזה..

לדעתי יש חור ענק בסיפור שלו. כי למשל הוכיחו שאופיו של בנאדם הוא בהתאם למקום בו נולד ככה שכל בחירה של בן אדם מושפעת מהוריו ממקום מגורו ומרצף המיקרים שקרו בעיקבות כך. אם באמת קיים אלוהים (אני מאמינה במיסטיקה אבל קשה לי לחשוב על האלהות כמשהו עובדתי כ"כ) אתם חושבים שהוא יעניש ככה נשמה על הדברים שקרו לה ושהיא עשתה? כי זה לא אשמתה אלא זה בגלל הוריה ורצף המיקרים שקרו בעיקבות כך. אז האם אלוהים מעניש על משהו שבכלל לא אשמתה? מקווה שהצלחתי להיתנסח ברור.

dvir58

New member
אלוהים לא מעניש....

זה שטות. אין שכר ועונש במובן המקובל כאן בארציות. אנחנו אנרגיות. את מתבלבלת עם ההבנה הנוצרית של החיים אחר המוות. זה שטויות. ראית יותר מדי את דימיונם הפרוע של הבמאים של הוליווד בסרטים. יש לנו יעוד שעלינו להגשימו. הגשמת... את ממשיכה הלאה ליעוד אחר במצב אנרגתי אחר. לא הגשמת... את חוזרת עד להגשמה. תקראי את כול הפרקים שכתבתי. אני חושב שהם די ברורים. ואני לא אכנס לוויכוח עם מי שלא חווה מוות קליני. ועם מי שכן חווה מוות קליני ... אין וויכוח. תקראי את הכתבות אחר כך תשאלי...

אידיוט

סליחה על הביטוי הבוטה אבל אתה רומז שאני בורה. אתה כתבת בעצמך בבלוג שעניים ועשירים ואיך שנולדים זה איך שמשלמים על המעשים שעשית בגילגולים הקודמים שלך. תבדוק בעצמך את מה שכתבת. אל תכנס לפה ותנסה לשכנע בשטויות. כרגע הוכחת לי שאתה סתם מדבר שטויות. ואני לא זאת שקראתה פה יותר מידי סרטים הולווידים. אלא אתה. סתכל מה שאתה כותב.

דביר58

New member
יעוד...

השלמת יעוד, זה לא עונש במובן שאנחנו מבינים אותו. ואם לא הסברתי עצמי ברור כאן או בבלוג השני... כניראה שאני באמת אידיוט ואיתך הסליחה.

dvir58

New member
הנשמה...

בוחרת בגוף בהתאם ליעוד שלה. זה לא עונש במובן המובן אצלינו כאן בארציות. כאשר את נולדת לאדם עשיר יש לך מסלול חיים מסויים עם שבילי חיים נבחרים ששונים הם מחיים בעוני. העשיר יעוד נשמתו שונה וטוב ולרע. הקושי והצער והכאב והיכולות שלנו להתגבר על מיכשולים נובעים לא פעם ממעמד חברתי וכספי. זאת בחירה שלך. המילה עונש לא מתאימה ואם ככה התנסחתי ואו ככה הובנתי אני באמת אידיוט. את עשית/פעלת בגלגול הקודם ולא השלמת את יעודך או שניתן לך מסלול חיים חדש להשלימו... זה מה שאת עושה. אלוהים לא מעניש... הוא מראה שבילים לנשמה. כאשר את משלימה את ממשיכה למישור אחר. ואני אומר לך עוד משהו מלאך באפלה... אני מאמין שהגהינום במידה וקיים הוא עולמינו היכן שעכשיו אנחנו. ועכשיו את יכולה לקרוא לי אידיוט בריבוע. אבל הערת ביניים, למה הביטויים האלה בכלל? זה עשה לך יותר טוב? רצית לכתוב שאני אידיוט אז למה לא במסר האישי? אבל אם לפגוע אחרים מביא לך הנאה. אז מי אני שיקלקל לך... אז בבקשה, את מוזמנת להמשיך ולהתקיף ולקלל. דביר.

ברצינות

הישתמשתי במילה אידיוט כדי להבהיר עמדה וגם כתבתי לך באותה צורה שאתה כתבת לי. אח"כ אני יביא את הציטוט המדויק כדי להוכיח. כי לפניי שאני כותבת דברים אני מוצאת הוכחות. צר לי שנפגעת אבל לא הייתי מהססת לשלוח את אותה הודעה שוב. והנה על המילה אידיוט ציטוט שלך:"המילה עונש לא מתאימה ואם ככה התנסחתי ואו ככה הובנתי אני באמת אידיוט". תפסיק לסתור את עצמך.. את רק מוכיח כמה שאני צודקת. ונ-ג-י-ד שזה באמת קרה מה שאתה אומר.. למה כ"כ הרבה סתירות עצמיות.. למשל הקטע של האידיוט, סתירה עצמית. הקטע שעכשיו הסברת, סתירה עצמית. ואתה שוב רומז שאני איזשהו סוג של מטומטמת, חסרת שכל שלא חושבת לפניי שאני כותבת.. שים לב לזה (שוב ציטוטים שלך): "ועכשיו את יכולה לקרוא לי אידיוט בריבוע. אבל הערת ביניים, למה הביטויים האלה בכלל? זה עשה לך יותר טוב? רצית לכתוב שאני אידיוט אז למה לא במסר האישי? אבל אם לפגוע אחרים מביא לך הנאה. אז מי אני שיקלקל לך... אז בבקשה, את מוזמנת להמשיך ולהתקיף ולקלל". "ראית יותר מדי את דימיונם הפרוע של הבמאים של הוליווד בסרטים" אחרי שנימקתי את ההודעה שלי ואת הדעה אני חושבת שאין מה להוכיח עוד כי אני רואה שאתה סתם מפיץ דברים ללא הוכחות וסותר את עצמך ללא הרף. בשתי הודעות הבאתי לך לפחות 3 סתירות עצמיות. תפסיק להפיץ שטויות. או שלפני שאתה מפיץ אותם אז שיהיו אמינים.

ומשהו אחרון ודי

כי אני לא רוצה להיתעסק יותר מידי בשטויות. עוד סתירה עצמית: התגובה של "מיקי הקורא" שהוא מביע דעה הפוכה לגמרי משלך ומביא הסבירים יחסית אמינית תסתכל את התשובה שלך להודעה זו:"אתה צודק במאה אחוז..." הסכמת למישהו שסותר אותך.. הוו כן אתה כ""כ אמין. אה וכן סתם תיקון לא קשור.. כותבים מאה אחוזים** בעיברית תיקנית אבל ברצינות שזה לא קשור להודעה או לדעה שלי כי באמת שלא איכפת לי שאנשים יטעו בעיברית.

dvir58

New member
חומד....

ובאמת אחרי זה נסיים כי עכשיו זה הפך להיות למגוחך. פעם שמעת על המילה ציניות. אם לא... אני מבין אותך ואת הדוגמאות. ואם כן... אז אני מתפלא עליך. בכול אופן אם כול הסטירות שמצאת אצלי קשורות רק למילה אידיוט אז מצבי טוב. סטירות ותהיות יש בכול מהלך חיינו בהרבה תחומים. בחים המשפחתיים, בעבודה, בין חברים. דעות שהשתנו, הבנה מעמיקה יותר של מאורעות. סטירות הן חלק מחיינו. טעויות הן חלק מחיינו, זה מה שהופך אותנו למה שאנחנו... אנושיים. אני בטוח שבמהלך חי טעיתי המון פעמים, מי לא? החלפתי דעות, שיניתי כיוונים, קיבלתי מסרים הפוכים ותמיד פירסמתי, לא תמיד אפילו הזדהתי איתם. אז נכון... יתכן שישנם סטירות גם בבלוג "החיים אחר המוות" ובתגובות. למרות שאני חושב שלא מכוון שניתן לפרש כול ציטוט שלי למספר כיוונים כול אחד והבנתו, כול אחד והכוח ששואב להמשך דרכו. אני התפרשתי על תחומים רבים אבל נקודה אחת שהיא באמת החשובה ולא מה שחושבים עלי... אסור לעשות סיאנסים. תחשבי על זה מנקודת ראותי אם את יכולה. את לא חייבת להסכים איתי אבל תנסי להבין אותי. אם אני צודק ולו באחוז אחד, עבור הנשמה שנישאבה לתוך הסיאנס, זה מאה אחוזים של אסון. בלי כעסים.

אני מבינה את הנקודה שלך

אבל לא מסכימה איתה. וכן, חשבתי על זה קצת ואפילו טיפה יותר מידי. ואתה.. שמעת על זה שבעיברית תיקנית אז שנכתב משהו בציניות וזה לא מובן מאליו אז נהוג להישתמש בסימן הזה : " . אתה יודע כמו הסימן הזה של הציטוט.. מתפלאת שאתה לא יודע.. זהוא לא מגיבה יותר פה. נטחן הנושא.

למעלה