חומד....
ובאמת אחרי זה נסיים כי עכשיו זה הפך להיות למגוחך. פעם שמעת על המילה ציניות. אם לא... אני מבין אותך ואת הדוגמאות. ואם כן... אז אני מתפלא עליך. בכול אופן אם כול הסטירות שמצאת אצלי קשורות רק למילה אידיוט אז מצבי טוב. סטירות ותהיות יש בכול מהלך חיינו בהרבה תחומים. בחים המשפחתיים, בעבודה, בין חברים. דעות שהשתנו, הבנה מעמיקה יותר של מאורעות. סטירות הן חלק מחיינו. טעויות הן חלק מחיינו, זה מה שהופך אותנו למה שאנחנו... אנושיים. אני בטוח שבמהלך חי טעיתי המון פעמים, מי לא? החלפתי דעות, שיניתי כיוונים, קיבלתי מסרים הפוכים ותמיד פירסמתי, לא תמיד אפילו הזדהתי איתם. אז נכון... יתכן שישנם סטירות גם בבלוג "החיים אחר המוות" ובתגובות. למרות שאני חושב שלא מכוון שניתן לפרש כול ציטוט שלי למספר כיוונים כול אחד והבנתו, כול אחד והכוח ששואב להמשך דרכו. אני התפרשתי על תחומים רבים אבל נקודה אחת שהיא באמת החשובה ולא מה שחושבים עלי... אסור לעשות סיאנסים. תחשבי על זה מנקודת ראותי אם את יכולה. את לא חייבת להסכים איתי אבל תנסי להבין אותי. אם אני צודק ולו באחוז אחד, עבור הנשמה שנישאבה לתוך הסיאנס, זה מאה אחוזים של אסון. בלי כעסים.