היה לי לילה ממש נחמד
אז אני חייבת לשתף אחרי הרבה זמן שאני רק מתבכיינת לכן פה... בערב הלכתי לחברה שלי, איפרתי אותה וזה... וכמה ידידים באו מרחוק [לא רחוק... מליד עפולה, כפר תבור וזה..] ישבנו כמה שעות... צחוקים ברמות... סבתא של חברה שלי באה וכשחברה שלי לא הסכימה לעלות הבייתה סבתא שלה פשוט החליטה שהיא יושבת איתנו
זה היה ע=נ=ק!! חברה שלי הבטיחה לי שנלך למגלשה הענקית שאני אוהבת... ובסוף באמת הלכנו והיה קורע מצחוק.. וזה ממש מפחיד בלילה לגלוש אל תוך צינור חשוך
בסוף כשהם הלכו התנשקתי עם הידיד.. רציתי לדעת מה אני ארגיש [כי הוא טוען שהוא מאוהב בי] היה מוזר
לא רע... רק מוזר
אחר כך ידיד שלי [אחר..חחח] בא לאסוף אותי ולא רציתי להישאר בכרמיאל..נמאס ממנה.... אז נסענו למקום מעלף בראש הניקרה ליד הים ושתינו כמה בירות... לא רציתי להראות שזה מרגש אותי לעמוד ככה מול הים אבל... זה מראה מדהים
ישבנו עוד קצת בכרמיאל ובסוף עליתי הבייתה כי.... כי הייתי חייבת להשתין
אז אני חייבת לשתף אחרי הרבה זמן שאני רק מתבכיינת לכן פה... בערב הלכתי לחברה שלי, איפרתי אותה וזה... וכמה ידידים באו מרחוק [לא רחוק... מליד עפולה, כפר תבור וזה..] ישבנו כמה שעות... צחוקים ברמות... סבתא של חברה שלי באה וכשחברה שלי לא הסכימה לעלות הבייתה סבתא שלה פשוט החליטה שהיא יושבת איתנו