היה לי כל כך כיף!!

PiNKandSWEET

New member
היה לי כל כך כיף!!

היום אני ( כן כן..) השתתפתי בעדלאידע!!! היה כל כך כל כך כיף! הקבוצה שלי הייתה אחרונה.. ( גם היינו הכי בטוחות, כל המשטרה והאבולנס והמכבי אש היו מאחורינו) אקיצר ( עדיה זה לא מכוון אליך, בעצם.. אולי כן) היה כל כך קשה!! אבל זה שווה את זה, כל האנשים חייכו אלינו ומחאו לנו כפיים!! והיו כמה ילדם מפגרים שזרקו אלינו נפצים ופצצות עשן.. אבל בסך הכל היה ממש ממש כיף! אני לא מאמינה שאימא שלי הרשתה לי.. במיוחד שעוד רגע יש את מלחמת המפרץ מספר 2... ועכשיו... כדי שהפורום לא ימות, אני פותחת בזה הרגע שאלון קצר: 1) האם בבית כבר התחלתם לסדר את החדר האטום?. 2) האם ההורים שלכם אופטימים לגבי המלחמה, או לא?? 3) האם אי פעם הופתעם בעדלאידע?? 4) האם במקרה ראיתם ערוץ הילדים בין 12 ל2?. 5) מה עשיתם בפורים עד כה? 6) האם אימא ואבא מרשים לכם לצאת, כשהם יודעים שבקרוב תתחיל המלחמה.? טוף.. זהו לבנתיים אוהבת את כולכם רותם

spicei girl

New member
תשובות לשאלות שלך...

דבר ראשון, אני שמחה שהיה לך כיף!! ועכשיו, השאלות: 1. לא התחלנו לסדר אותו, אבל יש לנו מלא כלי קרמיקה בממ"ד ובדיוק עכשיו ההורים שלי התחילו להוציא אותם...
2. הם די אופטימים, כי אנחנו גרים בחור בשרון, כלום לא יגיע לכאן.. 3. בשנה שעברה כמה בנות מההתעמלות (הנבחרת של תל מונד) שגרות בישוב שלי (כולל אותי) הופיעו, זתומרת, הופענו.. עכינו סתם דברים, היה נחמד... 4. לא.. 5. שקשור לפורים? חוץ מלהתחפש בבציפר, כלום.. 6. הרשו לי לצאת, אבל היום רציתי להזמין כמה חברות לישון, והם אמרו שאני יכולה להזמין, אבל לא לישון, כי אם בכל זאת יקרה משהו, הם לא רוצים להיות אחראיים לעוד בנות..

הנה שלי...

1) האם בבית כבר התחלתם לסדר את החדר האטום?. כן... כבר לפני חודשיים וחצי... 2) האם ההורים שלכם אופטימים לגבי המלחמה, או לא?? הם מנסים להרגיעה אותי ואת אח שלי... והם נשמעים דיי אופטימים... 3) האם אי פעם הופתעם בעדלאידע?? כן, בכתה ד' (איפה שגרתי בהתחלה כל הילדים שבכתה ד' משתתפים בעדלאידע) 4) האם במקרה ראיתם ערוץ הילדים בין 12 ל2?. ראיתי וחיפששתי אותכם ולא מצאתי אז וויתרתי... 5) מה עשיתם בפורים עד כה? נפגשתי עם חברות והייתי בקניון...!!! 6) האם אימא ואבא מרשים לכם לצאת, כשהם יודעים שבקרוב תתחיל המלחמה.? כן... היום הייתי ברננים!!

../images/Emo26.gif אני ../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

1) האם בבית כבר התחלתם לסדר את החדר האטום?
אמ .. לא ממש .. הוא די מסודר בעיקרון .. 2) האם ההורים שלכם אופטימים לגבי המלחמה, או לא??
די אופטימים . 3) האם אי פעם הופתעם בעדלאידע??
לא 4) האם במקרה ראיתם ערוץ הילדים בין 12 ל2?.
כן
ראיתי הכל כדי לחפש אותך ..
אבל לא ראו אותכם . 5) מה עשיתם בפורים עד כה?
אממ... נפגשתי עם החברים שלי .. 6) האם אימא ואבא מרשים לכם לצאת, כשהם יודעים שבקרוב תתחיל המלחמה.?
בעיקרון כן ..
ו- כל הכבוד לרות םעל היוזמה לקדם את הפורום
:)

adidaa

New member
../images/Emo23.gifהיי רותם זאת עדי גרזי../images/Emo23.gif

היי רותמוש ממש שמחה שנהנת
לא נורא שלא הולכים היום לרננים
זאת עדי גרזי במקרה שאת לא יודעת
אולי נפגשים היום אז כבר נדבר
עדי

shabluly

New member
ואני!!!!

האם בבית כבר התחלתם לסדר את החדר האטום? אין לנו יותר מדי חדר אטום, אבל יש לנו מקלט קטן ומגעיל. בעיקרון אמא שלי קנתה מה שצריך אבל כנראה שנאטום מאוד בקרוב את החדר של ההורים שלי כי אנחנו ניחנק במקלט הפיצי הזה ארבעה חמישה אנשים.
האם ההורים שלכם אופטימים לגבי המלחמה, או לא? תגדירי אופטימים. אבא שלי בכלל לא בארץ למרות שהודיעו לו בעבודה שיש לו שתי אפשרויות, או לחזור מחר אבו להישאר לסוף שבוע(הוא חוזר הבייתה כל סוף שבוע) ואמא שלי, לא יודעת, לא מדברים על זה יותר מדי, אלא אם אני שואלת ואם אני אשאל הם יענו. אני לא יותר מדי לחוצה אז אין מה להרגיע אותי.
האם אי פעם הופתעם בעדלאידע? לא, לא שזכור לי לפחות
האם במקרה ראיתם ערוץ הילדים בין 12 ל2? לא... סורי...
מה עשיתם בפורים עד כה? אממ לא הרבה... יום שני לא עשיתי כלום, אה כן, עבדתי עם חברה על משהו שאנחנו צרכות להגיש לביצפר. יום שלישי הייתי בפורימון של הצופים ואח"כ הלכתי עם אמא לקנות בגדים- קניתי מכנס מהמם! והיום... אממ. קמתי לפני שעה וחצי ככה שלא הספקתי לעשות כלום. חחוץ מלישון.
האם אימא ואבא מרשים לכם לצאת, כשהם יודעים שבקרוב תתחיל המלחמה? בעיקרון כן, יש לי חברות שאסור להן להיות בחוץ בחושך עכשיו אבל לי מרשים...אלא אם היה שינוי בתוכניות שאני לא יודעת עליו

העיקר שנהנת ../images/Emo8.gif ../images/Emo16.gif

בכל מקרה: 1. כן, ברור, אבל ממש לא סיימנו, ככה שאם עכשיו יש אזעקה- זה פשוט לא יעזור. 2. אופטימים הרבה יותר מדיי. 3. לא. 4. ערוץ הילדים זה איכסההההההההה!!! 5. ראיתי טלוויזיה, אכלתי, הייתי במחשב, וישנתי. 6. לא בצורה שונה מבימים רגילים.
ניר

fipo

New member
תשובה לשאלון שלך

1) לא אי אפשר לאטום את הבית שלי! 2)אופטימיים מאוד!! 3)לא הופעתי בשום עדלאידע 4)לא ראיתי ערוץ הילדים 5) יצאתי לבלות , התחפשתי , עשיתי כיף!! 6) כן , לא יפול שום טיל על איפה שאני גרה אז ככה שאין לנו דאגה!
LOVE YOU ALL

shabluly

New member
אני סנילית???

*שוקעת במחשבות עמוקות* *מתעוררת* *לא מבינה מה קורה פה* *מתעשתת* *מתחילה לכתוב* תגידו, לא פתחתי שירשור על סקרים איפושהו פה בפורום? כי אני זוכרת שפתחתי והוא נעלם... יענו עם רעינוות לנושאים לןסקרים ובקשה ממשתתפי הפורום להציע רעיונות... לאן הוא נעלם??? אם הוא היה קיים וזה לא רק הדמיון ה*מאוד* מפותח שלי...

*neta*

New member
אוקי..

1) כן המקלט מסודר... 2) לא ממש אכפת להם מהמלחמה... 3) לא 4)לא.. 5) חופש, שינה, עבודה.. 6) ואמא מתעקשת שאני אהיה צמודה למסכה..מי רוצה ללכת לקניון עם המסכה?

shiri_b

New member
אמממ

1.כן! יש חדר אטום....קטן כזה שאני לא רוצה להיכנס אליו! 2.לפעמים כן, לפעמים לא... עדיף להיות מוכנים 3.לא... 4.לא הייתי בבית. 5.כיף מנוחה! חברים 6.כן, אבל אין לאן!

למעלה