היה לי יום רע.

secret self

New member
היה לי יום רע.

רע מאד. הייתי עצבנית, פגועה ומתוחה וכואבת והתוצאה הישירה של כל זה היתה על היכולת שלי להביא את עצמי לאכול. ובערב הכרחתי את עצמי לצאת למפגש עם חברות, אז גם סוף כל סוף אכלתי משהו, גם אם בהיסח הדעת, כדי לא להרגיש שזה קורה ואת האשמה הכרוכה בכך. והאשמה הזאת גם קשורה למשהו הזה שבגללו הייתי כ"כ עצבנית ופגועה ומתוחה וכואבת. הייתי לא בסדר, התנהגתי לא כשורה וזו לא הפעם הראשונה. כולם חושבים ככה ואומרים זאת והם צודקים. ורצות לי המון מחשבות בראש ואני לא מצליחה להתמקד ורק מרגישה רע עם עצמי, נבוכה מאד, רוצה להיעלם. ואולי גם זה קשור לאכילה היום. והנה, תובנות תוך כדי כתיבה בפורום פה... (הלוואי שפשוט אתאייד). מאחלת לכן שנת לילה עריבה.

לא. אבל הלוואי שהיה לך

עוד מקום בעולם שבו יכולת לחלוק את זה (פחות את זה שעשית "טעות", יותר את מה שזה גרם לך לעשות לעצמך). כי את לבד, ובפועל (למרות האכילה הערב - אני מעריכה את זה, באמת) את מאיידת את עצמך. אלה החיים שאת רוצה לחיות? ועוד דבר. כולנו עושות טעויות. חלק מאיתנו עושות טעויות ממש קשות, מהסוג שפוגע באחרים (אני עשיתי כאלה, ויותר מפעם אחת. רוצה דוגמאות?). סו פאקינג וואט. באמת, סו - פאקינג - וואט. הטעות הכי גדולה שאת יכולה לעשת היא לפגוע בעצמך. והנה, את עושה אותה, ולא מצטערת אפילו טיפה מכמה שאת מצטערת על הטעות שעשית לאחרים. למה? (ולמה את לא מטפלת בעצמך באמת כבר, למה?) מחבקת ומקווה שתוכלי להיות פחות אכזרית כלפי עצמך מחר...

מותק.

(מקווה שלא אכפת לך שאני מקפיצה) מה שלומך? איך האכילה היום? (מה עם חזרה לטיפול?) מחכה לשמוע ממך

secret self

New member
העניין הלך והסתבך...

אנשים נעלבו ממני שחבל על הזמן וכנראה שאני צריכה גם להתבונן על ההתנהלות שלי ולהתחיל לשנות אותה. ככל הנראה, חלק מהעובדה שזה הגיע למקום הזה הוא היעדר הטיפול, שכנראה די נחוץ כרגע. האכילה לא משהו (לעזאזל, חשבתי שהתגברתי על השטות הזאת, אבל מסתבר שזה יותר חזק ממני), אבל אני שוקלת לעשות משהו בנדון. כלומר, ואני לא מאמינה שאני אשכרה חושבת וכותבת את זה, לפנות לעזרה מקצועית. ואולי, רק אולי, הפעם התהליך יהיה אחר... מתלבטת אם נכון יותר לפנות למטפלת פרטית או למרפאה לטיפול בהפרעות אכילה. אם יש תבנות בעניין, אשמח... ואגב, לתגובה שלך אלי (וגם כמה תגובות ישירות מאד שכתבת פה לאחרות) היה חלק בעניין. תודה!

למעלה