היה לי יום נישואין -

היה לי יום נישואין -

הלכנו קצת לים, דיסקסנו קצת על הא ועל דא, טיילנו קצת ברגל. הכל היה רק קצת קצת קצת. משהו אחר - כן, היה גם מה שצריך להיות בין גבר ואישה בכל יום נישואין. דווקא כאן - היה הרבה. אז מה אני אמורה להבין? ציפיתי לקצת יותר רומנטיקה, אבל הכל יבש. נדה, אין כלום. מתי יהיה רטוב יותר? מתי יהיו נרות לאור ירח? מילים יפות לומר. שום דבר, כאילו כלום. עד עכשיו הגישה שלי היתה - לא לבגוד. עכשיו, אני כבר לא יודעת יותר.

איפה את בעסק?

יום נישואים הוא יום השנה לציון נישואים של שני בני זוג זה לזו. ציינת מה את מצפה מיום הנישואין, רומנטיקה בעיקר, אבל את מטילה את האחריות למילוי הציפיות על בעלך. כאשר לא היה כפי שרצית, את מתלבטת אם למצוא את הרומנטיקה מחוץ לנישואים. יש לך אחריות שוה הן ביוזמה שאת יכולה לנקוט והן בהבעת משאלות מראש, כך שבעלך ידע למה את מצפה. גם אם ציפיותיו שונות משלך, קל לתקן זאת. זה רק ענין של תקשורת נכונה. אבל בריחה לפנטזיה טובה כל עוד הפנטזיה נשארת בדמיון. אם היא מתממשת, היא עלולה לבוא עם חשבונית עתירת מס ערך מוסף. התמקדי בשיפור התקשורת עם בעלך, קחי יזמה לשבירת השגרה. זו אחריות הדדית ואין להפנות אצבע מאשימה אל השני, כי אז שלוש אצבעות אחרות מופנות אל עצמך.

נכון מאוד! ובנוסף...../images/Emo62.gif

איכות חייו של אדם היא תוצאה של האופן בוהוא בוחר לראות אותם! הבעל לא נולד עם חוש טלפאתי מיוחד שיאפשר לו לקרא מחשבות אשתו! אלא עלינו לומר מה אנו חשות. כולל את הרגשות החיוביות! איך את רוצה לראות את חייך, בעלך יודע??? אז איך הוא ינהג אחרת??? לא כל הגברים רומנטיים, אך אם תראי לו ע"י דוגמה אישית, ותסבירי לו עד כמה זה חשוב לך, אך לא כאולטימטום לקשר בינכם, הוא יעשה הכל כדי להיטיב עמך! הבנת שפתו הפרטית של כל אדם זקוקה לזמן... לכן אם תתחכי שפתאום הוא יבין לבד.. מרמזים שאת זורקת שאת חפצה בגבר רומנטי.. זה יקח הרבה זמן אם בכללל ולמה???, למה לבלבל את עצמך במחשבת שליליות שאולי לא קיימות כלל??? בחיים לא שמעתי על בעיה כזו, שהכל בסדר אבל בגללל שהגבר לא רומנטי אני לא מרוצה מהקשר(רוצה לרעות בשדות זרים)... אני חוששת שהבעיה בינכם היא לא רק זאת... אני חוששת שיש בעיה בזוגיות... עליכם לקחת את עצמיכם ביידיים.. להפשיל שרוולים.. ולהתחיל לדבר בגלוי מה מפריע... מה טוב... וכו´. אם נקשיב זה לזה, נשוחח זה עם זה בפתיחות ובכנות ונשתדל מאוד להבין זה את זה נוכל לפתח שפה משותפת... ואל תצפי שבאוירת ביקורת גרידא בעלך ישתנה בשבילך! כי כדי ששינוי יחול צריךך רק שתי דברים: עידוד והרעפת אהבה! הצלחת חייי הנישואים תלויה במידת המוטיבציה שתהיה לנו להביא להצלחתם!!! בקשר לבגידה... למה את חושבת שזה יפתור לך את הבעיה??? מי אמר שכל כך קל למצא גברים רומנטיים..??? ואם תמצאי את חושבת שכל הנקודות החיוביות שבבעלך יהיו גם בו??? בקיצור הגיע הזמן לעשות משהו, פשוט להפסיק עם הדיבורים... ולעשות- כדי לשפר את הזוגיות בינכם! בהצלחה! שלגיה!

מנדבת לך טיפונת מנסיוני...

בעלי נטול רומנטיקה לחלוטין. פרחים, מתנות, וג´סטות רחוקים ממנו מרחק אלפי מילים. כל כמה שהערתי ונתתי דוגמא אישית למחוות בימי הולדת וימי נישואין לא הועילו במאומה, אלא רק גרמו לחיכוכים ולאוירה מתוחה. לבסוף ירדתי מהחלומות על רומנטיקה שתיפול עלי מצידו ולמדתי לדאוג לעצמי אני קובעת איך יראה יום הנישואין שלי או יום ההולדת, אני מזמינה מקום למסעדה, ממלאה את הבית בפרחים, לוקחת יום חופש, ואפילו הזמנתי כרטיסים לחו"ל כעובדה מוגמרת! אבל לרגע לא חשבתי לבגוד בבעלי על הרקע הנ"ל... בגידה באימון היא סיפור הרבה יותר רציני שתוצאותיו יכולים להביא להרס נישואייך, כדאי שתשאלי את עצמך אם שווה לך ההרס אל מול החוסר בנרות לאור הירח ושאר ירקות. משיח עם חברות וסתם מהרגשה שלי הנשים מצפות יותר לרומנטיקה מאשר גברים יודעים להעניק,,,,, מה לעשות נשים מנגה... וגברים ממש מכוכב אחר (

למעלה