היה לי טסט...

היה לי טסט...

לא יצאתי בהרגשה טובה וגם מי שעשה אחרי, הייתה הרגשה של מיסתורין ואי וודאות. היו הערות בעיקר על נסעיה איטית למרות שרוב הזמן נסעתי ב 40 הוא עדיין אמר מהר יותר ולעבור לשלישי ואמר שהוא רוצה לראות שליטה על הרכב במהירות. היו גם 3 קטעים מוזרים: 1.נצמדתי יתר מדי לצד ימין אז הוא אמר לזוז קצת שמאלה והוא כזה כמעט נגע ביד (למרות שהזזתי אותה כבר), האצבע שלו הראתה לכיוון ימין ונגעה בטרנינג שלי, זה נחשב לנגיעה? 2.היה קטע שבאתי לקראת צומת T שאני נותן בה זכות קדימה ובזמן שהתחלתי לעצור ראיתי שהוא עושה שם משהו עם הדוושת (הייתי במשקפי שמש אז אני לא יכול להגיד אם ראיתי לחיצה, מה שאני בטוח זה שראיתי תנועה כלשהי), למרות שאני האטתי וכבר הייתי בתהליך הירידה לראשון, מה אתם חושבים? 3. היה מקום שאני צריך להביא זכות קדימה בצומת T ואני באתי לעלייה בזווית ממש גדולה, הורדתי להילוך ראשון ופתאום אני שומע את המנוע צורח והטורים עולים, יש מצב שהוא בלם אותי? המורה שלי אמר שתשובות יהייו מחר ב 11 בערך. אתם חושבים שהיום אפשרי לברר תוצאות ע"י ה 5678* או האתר של משרד הרישוי (אגב, מה האתר?).

HuGo Hell

New member
אם הוא העיר כ"כ הרבה...

אני בספק. כי כל הקטע שאתה צריך להראות ביטחון ומספיק שליטה על הרכב. אבל בהצלחה. ואפשר למצוא את האתר בגוגל :)

אבל זה מוזר

כי זה דווקא קרה במקומות שלא כדאי ליסוע מהר כמו רחובות שיש בהם מכוניות חונות, בכבישים פנויים ושאר מקומות שהתאפשר נסעתי על 50. גם המורה אמר לי שזה טסטר שאוהב מהירות...

אופטימי...

אגב אתם יודעים צתי התשובות מדעדכנות באתר\מוקד? או שכמו שהמורה אמר, רק מחר?

buda11

New member
בד"כ זה

צריך להיות ב4 אחה"צ.. תנסי אם לא תבדקי מחר :)

עברתי!

אפשר רק בבקשה הסבר על הביטוח? למשל לתקופה שאני יסע עם המלווה וכל עוד אני יסע עם המלווה (שמקרה שלי הוא גם בעל הרכב) איזה ביטוח אני צריך?

HuGo Hell

New member
יפהיפה.

בתקווה שתקבל את הרישיון שלך מהר ולא תחכה לו שבוע כמוני. אמ, ביטוח. ההורים צריכים לעשות לך ביטוח על הרכב של נהג חדש/נהג צעיר ואז יש לך ביטוח על הרכב + כל נהג חדש-צעיר יכול לנהוג על הרכב. אלא אם כן זה רכב מיוחד של עבודה שהם מספקים ביטוח רק לבני משפחה. ונדמה לי שיש עוד סוף ביטוח, חובה נדמה. כי הביטוח למעלה זה ביטוח מקיף. שבזה אני כבר לא מבין...

אמרו לי שאפשר

עם נוסעים עם מלווה שהוא בעל הרכב אז הביטוח חובה שיש מספיק, זה נכון?

למעלה