היה לי טסט עכשיו... כמה שאלות...

laifi

New member
היה לי טסט עכשיו... כמה שאלות...

אנשים, היה לי טסט לא רע בכלל. לא עשיתי טעויות טכניות, הנסיעה הייתה חלקה, עצרתי במעברי חצייה (3 זקנות אמרו לי תודה...), בקיצר, מבחינת הנסיעה היה סבבה. אבל לקראת הסוף... הבוחן אמר לי לפנות ימינה כ-200 מטר מצומת. הייתי בטוח שהוא התכוון לפנות ימינה, ואחרי איזה 50 מטר התברר שהייתה שם פנייה קטנה ימינה שלא ראיתי בהתחלה מכיון שהייתה מוסתרת במכוניות. הגעתי לצומת, ושם הוא כבר אמר לי לפנות שמאלה... זאת טעות אחת. טעות שנייה היא שהוא אמר לי לחנות בצד ימין. בצד ימין היה רחוב שחנו בו כבר מכוניות ובהתחלה לא היה מקום לחנות. המשכתי. הוא אמר לי עצור כאן. באתי לחנות ברוורס ואז הוא אמר לי חנית ברוורס כבר במגרש עכשיו תחנה רגיל. אז המשכתי עוד וחניתי רגיל אחרי כמה מטרים. זאת טעות שניה... שתי הטעויות הן טעויות של הבנה. עשה רושם שהוא די התעצבן מזה שלא הבנתי מה הוא רוצה. מה דעתכם? יהיה בסדר? תודה.

laifi

New member
תיקון בשורה השלישית...

הייתי בטוח שהוא התכוון לפנות ימינה בצומת(!!!), ואחרי איזה 50 מטר...

לימי 1

New member
קרה לי בדיוק אותו דבר בטסט שעברתי

הוא ביקש ממני פשוט לעמוד מקביל למדרכה ואני לא הבנתי איך הוא רוצה, וישבנו על זה לפחות 10 דקות ובסוף הוא התייאש ממני וביקש שנתחלף. כל הטסט שלי אבל הלך ממש טוב.... אז כל הדרך הייתי מה זה בבאסה, אז הוא אמר לי לדאוג והסביר מה הוא רצה ממני בדיוק.... בסוף הוא העביר אותי
איזה טסט זה?

ליטן א

New member
אם לא עשית טעויות בנהיגה, למה

שיכשיל?? בטסט שלי (לפני חצי שנה בערך..) הטסטר אמר בכיכר לפנות "שמאלה-שמאלה" (יעני, פרסה) - אני הבנתי שמאלה, אז פניתי שמאלה לחניה של בית קברות כלשהו.. אחרי שעשיתי שם סיבוב (מה שמאוד הרשים אותו, נראה לי.. למרות שלא הייתה אף מכונית, בכל פניה קטנה הסתכלתי במראות ועשיתי את זה מאוד בזהירות) המשכתי בדרך המקורית שהוא תיכנן לי.. בסוף המבחן הוא היה קצת מניאק, כשהוא ביקש ממני לעשות חניה ברווארס בצד שמאל (כביש חד סיטרי).. דבר שעשיתי עד אז בסה"כ פעם אחת בשיעורים, וגם אז לא בהצלחה מרובה.. ניסיתי, עשיתי את זה בזהירות יתרה, ואז ראיתי שאני לא ממש מצליח, ביקשתי ממנו לתקן, תיקנתי, עשיתי את זה בפעם השניה כמו שצריך, ואז הוא אמר לי לצאת ולהמשיך בדרך.. המשכתי, ו-100 מטר קדימה הוא אמר לי - "עצור בצד ימין", סתם ככה, בלי שום אזהרה, ואז הוא סיים לי את הטסט (ועברתי..
) הבוחנים יכולים להיות מאוד לא ברורים בהוראות שלהם - אבל לא נראה לי שמותר להם להכשיל על זה. מקסימום, אם נכשלת (לא נראה לי שנכשלת, לפי ההסבר שלך) - תערער.. בהצלחה, ותדווח לנו ברגע שתשמע שעברת..

laifi

New member
תודה רבה אנשים! הרגעתם אותי קצת...

עדיין אין לי תשובה, ואני עדיין לחוץ, אבל מקווה שיהיה בסדר.

פבפ

New member
גם לי היה טסט !

אל תשאלו איזה מעצבן זה היה: נהגתי ממש טוב לאורך כל הטסט אבל ביצעתי חניה בכלל לא משהו והוא טיפה העיר לי על מהירות. אבל הבאסה הכי הכי הכי גדולה היא איך שאנחנו חוזרים למשרד הרישוי אני באתי במהירות ושאלתי אותו אם לחנות בסוף, הוא התכוון שאני אחנה במקביל למכוניות ואני חשבתי לחנות במקביל למדרכה והוא דפק לי ברקס !!!!! הייתם מאמינים שרק בגלל הברקס בשנייה האחרונה אני עלול להכשל ? !

laifi

New member
יש הרבה מקרים כאלה...

לא יודע איך זה אצלכם, בחולון יש כזה מגרש שעושים לפני הטסט. מגרש ממש פשוט. בין היתר יש שם משהו שהוא כביכול יציאה מכביש ללא מוצא. אחד היותר פשוטים שיש, ובכל זאת שמעתי על אחת שהטסטר שם לה שם ברקס. עוד לפני שהם יצאו לכביש בכלל...

laifi

New member
המורה שלי התקשר עכשיו...

יש לו תשובה... ונכשלתי... באסה מטורפת... את ההערות הוא ידע רק מחר... איזה בוחן מניוק!!! נסעתי חלק...

saritkarkashon

New member
לא נורא..

לא נורא.. תחשוב על זה ככה תיקח עוד כמה שיעורים ותתחזק יותר ויהייה חל יותר בטחון בכביש .. תחשבו ככה.. אולי זה יצא לטובה ..!! אני בטוחה שבטסט הבא תעבוק חלק!!!

laifi

New member
זאת הבעיה...

שאני ממש לא בטוח שטסט הבא יהיה יותר טוב כי זה היה ממש טוב... אני מחכה למחר לראות מה ההערות שלו... הוא גם הכשיל את זה שהיה איתי באוטו... טסטר מניוק... ערעור יכול לעזור או שלשכוח מזה?

Queen From Mars

New member
חפיף, אל תדאג ../images/Emo6.gif

יהיה בסדר בסופו של דבר אני לא יודעת אם שמת
לשרשור "נכשלתי בטסט" שפתחתי אתמול אבל גם זה קורה...ואצלי זה כבר פעם 4 שאני נכשלת הטסטר שהכשיל אותי(3 פעמים) דיבר איתי ממש יפה ולא חושבת שעשיתי יותר מדיי טעויות אבל הוא עדיין הכשיל אותי... זה מתסכל בהתחלה,אבל עכשיו כבר פחות תמיד יש פעם הבאה וההורים שלי אמרו לי שזה לא משנה כמה טסטים אני עושה העיקר שעוברים בסופו של דבר. וזה לא מעיד על הנהיגה שלך,אלא קשור לטסטר בעיקר כי הוא זה שמחליט לפי המצב רוח שלו! אז בהצלחה לך בפעם הבאה!

laifi

New member
תודה רבה על העידוד... ../images/Emo8.gif

עוד שבועיים עוד טסט... נקווה לטוב...

למעלה