היה לי טסט היום ו....

היה לי טסט היום ו....

האמת שהלך לי ממש טוב , אני חושב. יצאתי בהרגשה ממש סבבה... הבעיה שהיה לי טסטר שידוע בתור אחד שלא מעביר ואוהב להכשיל סתם על שטויות ככה ש... אין לדעת. יש 2 דברים שעליהם הוא יכול 'להכשיל' אותי עליהם... 1. בצומת t..הסתכלתי יפה והכל סבבה..הייתי צריך לפנות ימינה ופניתי לא צמוד למדרכה יאנו פניתי למרכז הנתיב שאליו הייתי צריך לפנות במקום צמוד למדרכה...המורה שלי אמר שהוא יכול להכשיל אותי על זה למרות שלא גלשתי בכלל לנתיב הנגדי!! דבר שני זה שהייתי בכביש בינעירוני עם תמרור שמותר לנסוע 80...נסעתי 70-80 ככה בסבבה ופתאום התחילו להיות תמרורים להאט וכאלה כי התחילו להיות עיקולים...אז האטתי ונסעתי 60... והמורה שלי אמר שהייתי צריך להאט ולא להוריד ל60.. אז גם על זה הוא יכול להכשיל... חוץ מזה שעל זה כביכול הוא יכול להכשיל אותי הכל היה מצוין והייתה חנייה פצצה. והוא לא העיר לא כלום , לא נגע בהגה ולא דפק ברקס. מה אתם אומרים?

מישו?

Gilat18

New member
..

לפי דעתי על הפניה אולי אם הוא ממש ממש מכשיל על כל שטות אז זה קצת בעיה, אבל אם כל הטסט הלך חלק אז זה סבבה. ואם היום פניות וכאלה והיה נראה לך שצריך לנסוע 60 אז כנראה שזה טוב שנסעת 60. אל תצפה לכלום... בהצלחה!

למעלה