היה לי טסט היום ו....

FairyTale17

New member
היה לי טסט היום ו....

הוא לא בלם או נגע בהגה אבל תראו מה הוא עשה לי שגורם לי לחושב שלא עברתי: קודם כל לא התמדתי ליסוע בנתיב הימני... וזאת שהיתה איתי בטסט אמרה שעשיתי את זה הרבה...(לא להתמיד). היא גם אמרה לי שהיא ראתה שבשלב מסוים לטסטר נמאס מזה והוא עשה כזה עם היד שלו אבל אני לא ראיתי את זה. דבר שני הוא העיר לי פעמים על המהירויות שלי. פעם הוא עשה כזה עם היד ובכביש עירוני ופעם השניה הוא אמר כזה:" זה כביש של 70 למה את נוסעת על 60" ואני אמרתי לו :" כי יש עיקול" ויש האצתי להעברתי לרביעי וכל זה.. מה את אומרים נכשל בטוח או שיש אור בקצה המנהרה?

lilach16

New member
אין לי מושג.. תקווי לטוב :)

גם לי יש שאלה. רשמתי את זה בשרשור אחר ולא ענו בינתיים אז אני אשאל גם פה.. עשיתי היום טסט ראשון בפ"ת.ב11 בבוקר. עוד מישהו עשה? לא נראה לי שאני עוברת, למרות שמגיע לי. היה קטע שנסעתי ישר, הייתי בנתיב הימני ואז פתאום משאית באה מהנתיב השמאלי ופנתה לפני ימינה. היא כאילו שכחה לפנות לפני או לא שמה לב לפניה והיא פתאום חתכה לימין. ראיתי אותה וישר לחצתי ברקס אבל גם הטסטר לחץ איתי וגם נגע טיפה בהגה. ישר אמרתי למורה שלי שבטוח נכשלתי ואני לא מצפה לעבור אבל הוא אמר לי שזאת לא אשמתי ובגלל זה יש לי סיכוי לעבור. הוא אמר שטסטר אחר היה מעביר אותי למרות זה אבל הטסטר שהיה לי, ידוע בתור טסטר מגעיל ושקשה לעבור אצלו.. חוץ מזה הטסטר לא ביקש חניה, לא ממני ולא ממי שהיה אחרי, אבל המורה שלי אמר שזה לא קשור וזה לא אומר שנכשלתי. מה דעתכם?

blabla2a

New member
תגובה..

המשאית פנתה ימינה בצומת? שהיה מותר לך רק ישר? זאת אומרת? אז אם הטסטר ראה ששמת לב והוא באמת ראה ולחצת ברקס אז את תעברי אין שום סיבה שלו, אבל תמיד יש טסטרים שיכשילו אותך, בכל מקרה אם היה מותר למשאית שמאלה והוא שם ברקס, איתך לא איתך או לא יודע מה נכשלת דרך אגב איזה טסט זה?

lilach16

New member
לא הבנת אותי..

אני הייתי בנתיב הימני והמשאית בשמאלי וממנו היא פנתה ימינה. זאת אומרת שהיא חתכה לימין דרכי.. הבנת? המורה אמר שזאת ממש לא אשמתי ואני צריכה לעבור אבל הטסטר ידוע כאחד שממש קשה לעבור אצלו.. וזה היה טסט ראשון. אני לא דואגת. מקסימום אני אעבור בשני.

blabla2a

New member
אממ זה מה ששאלתי?

על הנתיב שלו היה מצויר חץ של נסיעה ישרה? כלומר לא היה לו פנייה ימינה? אם היה אסור לו לפנות ימינה , אז עברת!!!!!

lilach16

New member
הנה ציור להמחשה..

לא ציירתי ממש טוב אבל רק בשביל שתוכלו לדמיין את זה.. לא הייתה לה פניה לימין.. היא הייתה צריכה לאותת לפני ואז לעקוף אותי או לעבור אחרי או משהו אבל היא ממש חתכה אותי בלי להזהיר אפילו. זהו שהמורה אמר שאני כן צריכה לעבור אבל שאסור לי לצפות יותר מדי כי זה טסטר בעייתי.. מי שמכיר אותו קוראים לו יוסף שאבו או שאמו..

lilach16

New member
תיאור קצר..

אני החץ הורוד והמשאית החץ הכחול. היא ממש נזכרה ברגע האחרון שהיא צריכה לפנות ובמקום לעצור היא פשוט חתכה אותי.

lilach16

New member
חחחחח הלוואי :)

אבל אני לא מצפה לעבור רק בגלל שסיפרו לי על הטסטר הזה.. מחר אני אדע תשובה סופית, אני מקווה לפתוח שרשור חדש ולרשום שעברתי :)))

למעלה