היה לי חצלול מדהים!

TAleader

New member
היה לי חצלול מדהים!

היה לי חלום נפלא, מדהים, מרגש ביותר... אני לא זוכר את רובו, אבל חלק אחד שאני לא אשכח היה כשעמדתי על מן פלטפורמה כזו עם מעקה, שהיתה מורכבת על מן מנוע סילון ענק כזה, ובמשך כמה זמן פשוט עפתי בשמיים עומד על הבמה, והרגשתי את הרוח, האדרנלין, רעש המנוע והאוויר בפנים... שלטתי על הטישה והיה מדהים! אגב, באותה מחשבה... יש כאן המון אנשים שמנסים להגיע לחצלול ולשלוט עליו, ולא יכולים עדיין , אני מביניהם, אבל כולם פה יכולים לתאר את החלומות שלהם ואני חושב שראוי לציין שגם מי שלא הגיע לחלום צלול עדיין נמצא ברמה טובה מאוד בה אנו מודעים שאנו חולמים וזוכרים את החלום למחרת... אז כל הכבוד!

Variety

New member
תגובה

היי, מזל"ט על החלום!!! לדעתי אתה צודק כשאמרת על הרמה! כל אחד מתקדם בקצב שלו. חלומות צלולים, Variety-

מוקוש

New member
נחמד שאתה מעודד את עצמך../images/Emo58.gif

נשמע חלום נחמד... אבל מישהי פירסמה פה פעם חלום על נפילה מבניין ובלימה ברגע האחרון, ועם כל הכבוד לחלום שלך, שנשמע מרגש ביותר החלום ההוא נשמע יותר מגניב. כל הכבוד על ההתמדה, סבבה לך שנהינת- זה העיקר!!!
סחתיין על ההתקדמות, ובהצלחה בהמשך!

wee man

New member
מזל טוה לך!!! ../images/Emo130.gif

נשמע באמת כיף. מוקוש, אני שמעתי גם את הסיפור עם לבלום את הנפילה ובאמת זה נשמע מדהים אבל לכל אחד יש חלומות שונים ואני לא חושב שאפשר לשפוט חלומות. טוב, עזוב אותך, לא חשוב. ינון

למעלה