היה לי חצלול מדהים !!!!!!!!

ayana19

New member
היה לי חצלול מדהים !!!!!!!!

לפני משהו כמו חודש ! קיצר , נזכרתי בחלום שאני חולמת ומהר התחלתי לפעול ! רצתי החוצה והייתי במקום פתוח כזה עם נוף מדהים והשמש הייתה גדולה ויפה כזאת (כמו שקיעה רק יותר יפה...) אבל פתאום היא נעלה ! ואז אני כזה מסתובבת אחורה ומה אני רואה?!?! טירה ענקית !!!!!!!!!!!! יותר נכון ארמון (כמו של דיסני..) וישר ידעתי למה הופיע לי הארמון - זה כי באחד החיצלולים שלי לפני היה קטע בחלום שאני הולכת על העננים והיה שם ארמון (על העננים!) ורציתי להיכנס פנימה אבל אז התעוררתי ! ומאוד רציתי להיכנס אז אמרתי שאני יעשה את זה בחצלול הבא... אז קיצר היה ארמון במרחק קילומטר ממני אז עפתי לעברו והגעתי לכניסה . דלתות הכניסה היו קטנות כאלה מעץ אז פתחתי אותן ונכנסתי פנימה ואז ראיתי מלאאאאא גמדים!! כמו בשלגיה! פשוט ארמון של גמדים וכולם כזה עושים מסיבה או משהו אז היצטרפתי והיה ממש מגניבבבבב !!!!! ואז אני כבר לא זוכרת מה קרה , נראה לי שכבר חזרתי לחלום חלום רגיל... =(

silverhawk

New member
נשמע ממש מדהים!

מזל טוב! אגב, האם רק עכשיו נזכרת בחצלול הזה? זו הסיבה שמומלץ לעבוד על יומן חלומות - כך תגבירי באופן דרסטי את סיכוייך לזכור את חלומותייך ברמה גבוהה ביותר.

ayana19

New member
אמממ...לא

לא רק עכשיו נזכרתי בחלום....חחחחחח נזכרתי באותו רגע שקמתי מהחלום ! פשוט עכשיו (אחרי חודש) היה לי זמן לספר אותו בפורום...

למעלה