היה לי חלום

mushroom

New member
היה לי חלום

מה הפתרון המושלם לסיכסוך המתמשך? מה הייתי חולם שיקרה? תמיד חשבתי, שעקב המצב שנוצר בגלל גושי ההתנחלויות הענקיים, אין סיכוי לרעיון של הפרדה, של שתי מדינות. כי הפלשתינים לא היו רוצים מדינה עם גושים רבים מסופחים לישראל, עם מאות כבישים עוקפים. מצד שני, עם ישראל לעולם לא היה מסכים לפנות התנחלויות, שכבר הפכו לקונצנזוס, כמו גוש עציון,אפרת. ובכן, כשהגעתי למסקנה שאי אפשר להפריד, הפתרון לנראה לי הכי מושל: מדינה אחת לשתי עמים. כולנו נחייה יחד,עם שוויון מוחלט בין כולם. תחשבו על זה, ממש חלומי שדבר כזה יעבוד. אבל בעקבות המהומות האחרונות, כשאני רואה את כמות השנאה בין שני העמים, אני נאלץ, לוותר על עוד חלום.

goldy

New member
בחיים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!

מדינת ישראל היא מדינה יהודית! כשהייתי במסע לפולין למדתי שהשואה תחזור שוב אם לא תהיה לנו מדינה, וזה מה שקורה לעם שאין לו מדינה! אנחנו חייבים(!) לשמור על ציויון יהודי לישראל! אסור לנו לוותר על יהדותה של ישראל, אחרת נאבד אותה! זיכרו את השורה מההמנון: ``נפש יהודי הומיה``

פשש אתה יודע מה אמרת?

משהו שגם היטלר אמר...אבל הוא פירט והמשיך (וביצע) את התהמולה... הוא גם אמר שהיהודים אשמים בהכל וצריך להשמיד אותם... היי...רגע... גם אתה אמרת את זה!!!

למעלה