היה לי חלום צלול

efrat120

New member
היה לי חלום צלול

היי חברים! מזמן לא הייתי פה, והסביה: שני מבחנים ברצף היום, אנגלית ומטמתיקה, ועוד- פשוט לט היה לי מספיק זמן. בקיצקיצורקיציצ: קמתי בחמש בבוקר בגלל קולות מוגזמים של חתולים מזדווגים, והחלטתי לעשות ווילד. פתאום הרגשתי שאני מתחילה לרחף, אבל הידיים שלי היו בצידי הגוף. פתחתי עיניים, ופתאום כל התמונה שלפני התהפכה, ושכבתי על מיטה יחד עם ילדה מהכתה שקראה עיתון. הייתה מוסיקה והתחלתי ללחוץ על הכפתורים ואז קפצתי ממהחלון, למרות שלא הייתי בטוחה לגמרי שזה חלום, אז הצילילות נגמרה, ובכלל היא לא הייתה משהו! אז אני זוכרת שריחפתי מעל שדות וזהו. אני בקושי זוכרת, אז יכול להיות שנרדמתי, ובתוך החלום היה לי חלום שאני חולמת חלום צלול???? הלוואי שלא, כי ממש בקושי הייתי צלולה

דנה^^

New member
מגניב! את עשית בדיקת מציאות?

כי לא אמרת על זה כלום.. דרך אגב אסור לעשות 2 מבחנים ביום.. אין לכם לוח מבחנים?

דנה^^

New member
בחיי אנשים אני יעשה לכם קצת סדר

בעניין חוקי משרד החינוך, (דרך אגב יש טלפון חינם שאשפר להתקשר בנוגע לכל שאלה) מכיוון שאני כל כך מומחית בחוקים אז אל תתנו למורים לשבש לכם את השכל.. כל שאלה בעניין בית ספר (איך שאני אוהבת ללכת נגדם :)) תרגישו חופשי לשאול. אז ככה: (והכל לפי תקנות וחוקי משרד החינוך, אז פעם הבאה תגידו למורים שלכם שאין כזה דבר...) מבחנים: עד שלושה בשבוע, עם רווח של יום בין כל מבחן. לא יותר ממבחן אחד ביום. בחנים: כמה שרוצים.. כן, מה לעשות.. המורים יכולים להגיד טוב.. אז זה יהיה בוחן פתע.. עד כמה שאנחנו שונאים את זה, אבל מותר אז עדיף לדעת מראש על הבוחן למרות שיש עוד 70,000, וכן, כולם באותו יום.. יחידות: עפ"י חוקי משרד החינוך כל אחד יקבע לעצמו כמה יחידות הוא עושה במקצועות כמו מתמטיקה, אנגלית וכו´, זאת אומרת.. שכשיגידו לכם שאתם לא מתאימים ל 5 יחידות כי קיבלתם 60 במבחן, אפילו אם נכשלתם.. תגידו למורה האד**ט שלכם שזכותכם ללכת לכמה יחידות שתרצו, אפילו אם זה אומר שיגישו אותכם על נכשל.. טיולים: נכון שתמיד אומרים לכם- הטיול השנתי קרב ויש הורים שעדיין לא הסדירו את התשלומים? אז זהו.. תגידו למורים שלכם ש-א-י-ן כזה דבר.. אם יש בעיות עם תשלומים הם צריכים לפנות אל ההורים בעצמם, ולא דרככם! וילד שההורים שלו לא שילמו- חייבים להוציא אותו לטיול! (מה ששמעתם!!) בדיוק.. אז פעם הבאה תגידו להם שיש חוקים.. מה לעשות.. :)) זה הכל להפעם.. עד לבעיות הבאות.. :)

חלמן

New member
יש לי להגיד לך מילה אחת..

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (מילה קצת ארוכה.. אבל מילה אחת..) תראי טוב.. את בטיכון נכון? את החלטת לאיזה תיכון הלכת נכון? אז הוא קובע את החוקים!!! אם לא מתאים לך! הדלת פתוחה!! אני יבוא למנהל שלי ויגיד לו את זה את יודעת מה יקרה לי?? פתאום 5 שומרים יבואו עלי ויזרקו אותי לקבינימט!! אין חוקים בארץ המזדיינת הזאת!!!!!

דנה^^

New member
תשתוק ותקשיב!

אני לומדת בתיכון, אז מה? אני לא בחרתי אותו.. במקרה זה התיכון היחיד איפה שאני גרה (בלי תגובות!) מה שאמרתי זה לאחוקים של התיכון!! זה חוקים במשרד החינוך! נסה.. תתקשר אל משרד החינוך, תשאל!!! נסה.. נסה ותראה... אחר כך תחזור אלי עם תשובה מוסכם? ואין כזה דבר אם לא מתאים לך- הדלת פתוחה משום שחוק חינוך חובה חל עד סוף כיתה י´ ועד אז תיכון בעיר שלך לא יכול לזרוק אותך אלא אם יש לך בית ספר אחר לעבור ללמוד בו. כפיש?

דנה^^

New member
תיקון טעות

זה לא קשור לתוכן הודעה.. אלא לכותרת, פשוט יש לי השנה בגרות ואתם תסבלו מזה עד שאני אסיים אותה.. אז אני מתקנת את הכותרת של ההודעה הקודמת: שתוק והקשב! (ציווי)

למעלה