היה לי חלום צלול!!!

MERD!

New member
היה לי חלום צלול!!!

סוף סוף, מה שמוזר זה עדיין אני רק בעניין של היומן חלומות ואני לא עושה בדיקת מציאות, אם אני זוכר נכון הבנתי שאני חולם לפי זה שהיה לי 2 אחיות בחלום ואין לי אפילו אחת... ואז ישר רציתי שאבא שלי יבוא על שעון דיגיטלי ופתאום הוא הופיע וראיתי שהשעון מתפרע והוא לא הבין למה. אבל כל מקרה הסיבה שאני כותב את זה זה בגלל שלא הצלחתי להשתלט על כלום.... בהתחלה קצת על העלילה. אבל שהבנתי שזה חלום אמרתי הרבה פעמים הגבר רמת צלילות, שפשפתי ידיים, הכנסתי אגרופים לרצפה, אני זוכר שכלום לא עזר והחלום נשאר כזה קצת מטושטש... וגם כמו שאמרתי לא הצלחתי להשתלט על כלום כמעט!! וגם אחרי קצת זמן כזה נבלעתי עוד פעם בעלילה מסתבר או משהו כי שכחתי לגמרי שאני חולם... נ.ב אבל כמו מה שאלון ברמן אמר.. שכחתי לגמרי מעניין הלעוף, אני ניצלתי את זה לדבר השני......:)

Variety

New member
מזל טוב!

Mזל Tוב! סבלנות, בחלומות הצלולים הראשונים קשה לשלוט בחלום, אתה רואה כמה שיומן יכול לעזור. אני מאמין שתוך כמה חלומות צלולים כבר תשלוט בעלם שלך, אבל אני ממליץ לעבוד על זה רצוף, עכשיו בחופש שהולך להיות, כל יום תעבוד על זה, אחרת מאבדים את זה (היכולת לחלום חלום צלול, לפחות אצלי, לכן אני חוזר בחופש לעובד על זה). שוב, מזל טוב, Variety-

רמת צלילות בזמן חלום צלול

חלום צלול ספונטני זה דבר דיי נפוץ אצל אנשים ששומעים בפעם הראשונה על חלומות צלולים, זה נובע מההתלהבות הראשונית החזקה והמודעות החזקה שיש לך לפתע לנושא, ברוב הפעמים בהתחלה באמת רמת הצלילות נמוכה, אם תקרא באתר את הפרק האחרון ``טיפים הערות והבהרות לסיום`` תראה כי הקדשתי את תחילת הפרק לנושא רמת הצלילות והסברתי ממה נובעת רמת צלילות נמוכה, אני ממליץ לך לקרוא וליישם את הדברים, רק אדגיש כי חלום צלול שמתרחש לפני שישנת 6-7 שעות קודם לכן עלול להיות באמת ברמת צלילות נמוכה, כמו כן מאד עוזר אם קמים מהמיטה לאחר 5-6 שעות למשך חצי שעה עד שעה של התרעננות ואז חוזרים לישון, כך המוח שלך יהיה הרבה יותר פעיל ועירני ואם יהיה לך בשלב הזה חלום צלול הוא יהיה חלום צלול ברמת צלילות גבוהה וצלולה במיוחד . אלון

Panther

New member
יש עוד שיטה טובה

להסתובב במקום, ותוך כדי זה להגיד ``כשאני אעצור הכל יהיה ברור וצלול יותר`` ואז להפסיק. הבעיה של זה היא שזה יכול לשנות את הזירה של החלום

למעלה