היה לי חלום צלול!!!!!

wee man

New member
היה לי חלום צלול!!!!!

אחחח.... איזה כיף לי!!! לא להאמין, אני כזה טיפש, רק עכשיו נזכרתי בזה, כשהתעוררתי אפיול לא זכרתי אותו ועכשיו אני זוכר כל מיני דברים ממנו, אבל עדיין רק חלק קטן ממנו... לא עשיתי שום שיטה, אין לי יותר מדיי זמן לעשות. פעם אחרונה שניסיתי בשיטות זה היה אולי בפסח שנה שעברה :)) בזמן האחרון פשוט אני לא ישן מספיק בלילה, זה גורם לי לישון צהריים. אז אתמול ישנתי בצהריים לאיזה שעה וחצי שעתיים. בלילה הלכתי לישון אמנם באיזה 12 וחצי, והתעוררתי לפני 7, אבל כנראה בגלל שישנתי צהריים לפני זה זה הספיק בשביל שצלילות החלום תיהיה גבוהה... אמנם אני לא זוכר יותר מדיי מהחלום עצמו, כי ברוב טיפשותי שחכתי מהחלום בכלל (עשיתי טקס רבין, היה קצת לחץ שגרם לי לשכוח). קיצר, רמת הצלילות הייתה מדהימה פשוט!! זה היה החלום המציאותי ביותר כמעט שאני זוכר!!! באמצע החלום מתישהו, שהתעופפתי לי מקומת הגג שלי לקומה הרגילה, פתאום אמרתי לעצמי- "וואי, אני בחלום צלול, איזה כייף!!" היה מגניב אז התעופפתי כל הזמן כמעט במקו ללכת. עברתי דרך הריצפה והתקרה, לשכנים שמתחת לשכנה (חברה שלי) שליד, כמובן שעברתי דרך הקירות ולא נורמאלי! הכל היה מציאותי, רמה אדירה!!! החלום שהכי איי פעם דמה למציאות!!!! זה היה בול מציאותי- פשוט לא יאמן!! לא חצללתי מזמן אז ההרגשה הייתה נהדרת, במיוחד בגלל רמת הצלילות!! לצערי אני לא זוכר ממנו יותר מדיי :/ מה שכן, בזמן כל זה שעפתי לי אני זוכר שפתאום משום מה היה איזה קטע, ובמקום שעמדתי באמצע החצלול, הפך פתאום למציאות... היה קצת בלאגן. פתאום באמת היו קירות והכל ולא יכלתי לעבור דרכם, אבל אחרי זה, לא זוכר איך גיליתי בדיוק, אמרתי, היי זה לא הגיוני (לא זוכר על מה אמרתי את זה), ואז אמרתי, אינ בטח שוב בחצלול!!! רציתי לרוץ אל איזה קיר ולעבור דרכו, או לעוף בבת אחת, אבל נזכרתי במישהו שכתב פה שהוא ניסה את זה במציאות, אז לא רציתי שזה יקרה לי. הלכתי ליד קיר, אמרתי שזה בטוח חלום, נתתי אגרוף, והיד שלי עברה דרכו!! פשוט מדהים!! חלום שנראה מציאותי לחלוטין! רמת צלילות מעולה!! לא היה טיפה קטנה של הבדל בין חלום למציאות! אני מתכוון במראה, לא בזה שאפשר לעבור דרך קירות :)) נראה לי שמעכשיו אני אתחיל לישון יותר בצהריים, יש לי הרגשה שזה קשור!! מדהים! אין מילים יותר טובות לתאר את זה!! חבל שרק עכשיו נזכרתי שחלמתי את זה בלילה, אם הייתי נזכר כשהתעוררתי הייתי זוכר יותר פרטים... לא חשוב... אם קראתם את כל זה באמת, תגיבו :) חצלולים שמחים!! ינון (למי שלא מכיר)

EshedI

New member
יפה יפה!

מגניב

KEiN

New member
נשמע ../images/Emo59.gif ../images/Emo13.gif

אגב- בזמן הקרוב- אוכל להגיב פחות בפורום, סילחו לי

wee man

New member
לא רק נשמע פצצה :)

באמת פצצה :)) מציאותי בטירוף!!! זכור לי רק פעם אחת שחוויתי משהו כל כך מציאותי אבל הוא לא היה צלול...

KEiN

New member
כמובן

אתה נכנס לפרטים האישיים שלך ושם אתה רושם את החתימה כרצונך

dtomer

New member
למה נדמה לי...

שזאת החתימה שלו
("מישהו יכול להסביר לי איך עושים חתימה ????")

LucidGuess

New member
../images/Emo59.gifצות לגבות מכות לפיטמות!!

למרות שזה הרבה יותר כיף מתי שישר מתעוררים מחלום צלול בשניה שהוא ניגמר ואז זה כאילו פתאום אתה עובר מעולם אחד לעולם אחר, ואז גם אתה זוכר אותו מצויין כי רק לפני רגע עוד הייתי בו... בכל מקרה, יפה יפה
Lucid

wee man

New member
כן, זאת החתימה שלי :))

ולוסיד, אני מסכים איתך!! אבל], מה עלשות שאני טיפש :/

Brurya

New member
מכות לפטמות?!

לוסיד.. אתה לא בעניינים פצצות לגבות מרגמות לפטמות :) ברוריה

LucidGuess

New member
אההם.... סתם ניסיתי להיות מקורי...

ובכלל מי המציא את המישפט הדבילי הזה?? זה המשפט הכי מטומטם וחסר הגיון ששמעתי בחיים שלי, אני בוש בעצמי שכלל השתמשתי בו... Lucid

למעלה