היה לי חלום צלול!!!!!

coolears

New member
היה לי חלום צלול!!!!!

מזמן לא הייתי פה!!!!! ובינתיים היה לי חלום צלול!!!! כמו בכל לילה הלכתי לישון במיטה שלי אבל היה חם אז עברתי לישון בחדר אחר על השטיח. כנראה שבגלל ששיניתי את מקום השינה חלמתי חלום צלול. עכשיו אני אספר לכם על החלום עצמו: הייתי עם אמא שלי בגן הבוטני של מקווה ישראל והיו שם פרחי לוע הארי..... ענקיים כאלה בצבע בורדו ואז כשהסתכלתי עליהם שוב אז החלק הבורדו נעלם ונשאר רק הגבעול. אז הבנתי שזה לא הגיוני והבנתי שאני בחלום צלול!!!!!!! די התרגשתי ואז איכשהו הגעתי הבייתה וטיפסתי על הקירות ועפתי ואח"כ קפצתי מהחלון . יותר אני לא זוכרת..... אחר כך התעוררתי...לא ישר אחרי שהחלון נגמר אלא בבוקר. אני מקווה שאתם צופים באורוויזוין מחר... אם כן ....תהנו.
 

roy758

New member
ואיי איזה כיף לך ...

חחח, אמרתי לך את זה בבית-ספר, לא? טוב בגלל שאני כבר יודע על החלום סתם רציתי לעודד אותך, הייתי אומר לך Welcome to the club אבל לי עוד לא היה חצלול (למרות כמה שאני מנסה...)
טוב לא חשוב! מזל-טוב עד 120 מיליון חלומות צלולים וזהו -חתימה דיגיטלית (חחח סתם משהו של מייקרוסופט) -----------------------------------------------
 
למעלה