היה לי חלום מוזר...

היה לי חלום מוזר...

חלמתי שאני עף ופתאום הבנתי שאני עף, והתחלתי לקבל שליטה על החלום ופתאום כאילו מישהו העיר אותי אבל הוא העיר אותי לתוך חלום אחר, כלומר התעוררתי מהחלום הזה לתוך אחד אחר ואחרי זה חזרתי אל החלום הצלול שלי ולאחר מכן עוד פעם העירו אותי מתוך אותו החלום האחר ובסוף התעוררתי לגמרי מהחלומות... מישהו מוכן להסביר לי מה זה בדיוק היה?

Cheetah

New member
התעוררות מזוייפת.

תופעה נפוצה מאוד בחלומות שאתה חולם על זה שאתה מתעורר, כלומר, בעצם אתה נשאר בחלום. זה למה כדאי לעשות בדיקת מציאות תמיד מתי שאתה קם... בעצם אתמול ממש הייתי לי סידרה של הרבה התעוררויות כאלה, רובם ככולם צלולים. ואם כבר אני הזכרתי את זה אז אני יגיד, שרובם ככולם היו ברמת צלילות נמוכה מאוד לצערי, או יותר נכון רמת שליטה נמוכה מאוד. אבל באחד מהם ניסיתי להיכנס לתוך מראה(ולא בפעם הראשונה), אבל כשהתחלתי לנוע לכיוון, לתוך המראה. הזזתי את השרירים האמיתיים וחזרה לי רוב המודעות לגוף האמיתי. כלומר אם הייתם מסתכלים עליי יישן מתי שבחלום ניסיתי להתקרב עם הראש למראה, הייתם רואים אותי מרים את הראש קצת מתוך שינה. (ד"א בלייד, בן טל שחר, החלק הזה לא היה התעוררות מזוייפת)

BladeRaider

New member
ובכן

גם כשאני הייתי בשיתוק שינה בפעם הראשונה וניסיתי לקום הרגשתי את הראש עולה קצת ומייד מתעייף ונוחת חזרה לכרית. אני עדיין חושב שדימיינתי את התחושות האלה, ואולי גם אתה דימיינת

Cheetah

New member
לא דמיינתי

בלייד עזוב את זה, אם תחפש ספק תמיד תמצא אני לא יכול להוכיח לך כלום, אני בטוח שבאמת זזתי, כי הייתי ער למדיי אחרי מעט זמן(וחזרתי מייד אחרי זה לחלום), וכבר הייתי עם התנועה הזאת של השריר, חוץ מזה יש לי ניסיון מספיק בשביל לדעת שזה לא היה אשליה. אבל חוץ מזה, אני לא חושב שזה שולל שום דבר לגביך, אתה יכול לטעון שזה שלב בין עירות לחלום, כזה שלא חייב ליהיות בו שיתוק שינה.

למעלה