היה לי חלום מוזר

P. Patil

New member
התכוונתי

לכך שאמרת שזה קרה 3 פעמים באותו היום! כלומר ישנת, קמת, ישנת, קמת, ישנת, וקמת! והכל בגלל חלום מלחיץ על ביצפר!!!!! לחלום על בי"ס... בעעעעעעעעעעע! id
t

sarah

New member
גם לי היה...

חלום מגניב. היו לי שתי חלומות על הפורום- באחד מהם אני פוגשת את לירון וליאת ,החלום ממש משעמם והשני היה אתמול בלילה,חלמתי שהמשפחה של דניאל מתנחלת אצלי בבית,שהיה גם חלום דיי משעמם,אבל יותר מעצבן... האא,כן,והיה לי גם סיוט על שי (פורומיסט ז"ל) שהיה גם ´סרט טוויסט´ והיה נורא נורא מפחיד... אבל אם אני אכתוב אותו אז הוא ישמע מטומטם,אז אני אפילו לא אטרח ואז היה,המממ *מנסה להיזכר* עוד חלום שאני ליאת ושי נפגשים בשדה תעופה צהוב ומשחקים אמת או חובה,נדמה לי,אבל גם זה,היה מאוד מאוד משעמם... המממ *נרדמת* *מתעוררת בבהלה* שרה

Iris cream

New member
החלומות שלך מטופשים?

ממש לא... החברות שלי מתפוצצות מצחוק כשאני מספרת להם את החלומות שלי. ולפעמים יש לי חלומות זוועתיים (עדיף שלא תדעו...) אמא שלי כבר מפחדת לשמוע על מה הסיוטים שלי! טוב, הם כל כך גרועים כי אני טורפת ספרים, וכל הקטעים המפחידים (משום מה9נכנסים לי לתת מודע ולא יוצאים משם!!! Iri$ Cre@m

Mooa-Numi

New member
אני חלמתי ש...

נחמק לי האינרטנט, רולינג מתה, וכולאים אותו בבצפר והייתי מה זה בדיכי, אז החלטתי לקפוץ מבניין וקפצתי ואז בא סופרמן והציל אותי. וסופרמן זה דודי. התותח. וחלמית פעם שרדפה אחרי מראה.

I always said

You people are badly messed up! אפשר שאין רגע של התגלות נורא יותר מן הרגע שבו אתה מגלה שאביך הוא אדם, בשר ודם. מתוך "לקט אמרות מואדד´יב" מאת הנסיכה אירולן.

LuNaTiC

New member
ושוב אני אספר על חלום ספוקי!!!!

שכבר סיפרתי פעם.. מתחיל בפירמידה, בסגנון הסרט המומיה, כשאני, בראד פיט ועוד כמה פרופסורים שם... ממשיך בזה שנשך את בראד ערפד והוא מאיים על כולנו ואנחנו בורחים.. ואז מגיעים למן רחבה כזאת שבה בשולחנות קבוצתיים כאלה אוכלים ארוחת ערב כל מיני ילדים מהכיתה שלי... ואני רצה שם.. ואז ג´ניפר אניסטון באה ושואלת אם מישהו ראה את בראד... ולא נעים לי להגיד לה שהבעל שלה הפך לערפד... בכל אופן, אני הולכת להילחם בערפדים שהצטברו.. כשלפעמים אני נראית כמוני, ולפעמים כמו באפי.. חחחחח והיו לי שני עוזרים: חברה שלי, עדי, שמדי פעם הפכה לכריסטינה אגילרה, וילד מהכיתה - דקל... הם עוזרים לי, ויש לנו יתדות נורט טפשיות כאלה בעובדי של עיפרון או משהו.. ואז ערפד תופס את דקל, ואני ועדי\כריסטינה עוקבות אחריהם ומסתננות למפגש של הערפדים, ששם עומד המאסטר שלהם ונואם והכל... ואז דקל תופס את עדי ומחזיק אותה שבויה, ואני נאלצת לדקור אותו.. אבל באורח פלא - הוא פשוט חוזר להיות בנאדם! בקיצור ההמשך של האספת ערפדים היה נורא קריפי והכל בריכת דם וכו´.. חלום טוב... -ענבל, סליחה על המגילה-

S.tal

New member
הווו..., ספוקי...

אבל לי יש חלומות עוד יותר ספוקיים! חלמתי שהפנטר הוורוד חוטף אותי ביחד עם האיש עם האף הגדול משם..., נכון מעורר אימה?!?! ואפילו חלום יותר מפחיד: הייתי בחבורה של סאנדוקן-התוכנית המצויירת..., עם הנמרים האלה שהם פיראטים..., ורדפה אחרינו מפלצת..., וממש הייתי איתם! מאוד מפחיד... טל, t@l

Blackice

New member
חחח :)

לי היה חלום שאני דאטה מהאנטרפרייז והיינו במשלחת על איזה הר עם שלג ואז נרדמתי (בחלום) וחלמתי בתוך החלום, ואז ראיתי שם נוף שראיתי בחלום אחר (חלום אחר שלי, לא של דאטה) ואז הבנתי שאני בחלום וזה הפך לחלום שקוף :) ואז התחלתי להסתובב ולהעיף דברים מהדרך שלי כי רציתי ואז בא לי לעוף אז עליתי לקצה של האטמוספרה והתחלתי לנוע בקצב עצום וכמעט נתקעתי בכמה פסגות ובשני אסטרונאוטים כתומים (?) שהיו מחוברים בצינור... עד שהתעוררתי בתור דאטה, בתוך החלום ואז נגמר החלום השקוף... והלכתי לספר את זה לחברי המשלחת מהאנטרפרייז :) מסובך? החלום לא היה מסובך, רק מתוחכם מדי מכדי שאני אצליח לתארו בפשטות :( Blackice (אתם בטח תוהים עכשיו על מה לעזזל אני מדבר ולמה המשכתם ליקרוא עד פה, הה?) :)

רחלי!

New member
כן?

אתם מדברים עם האחת שחלמה שהיא איש כחול בלי ראש!!!!!!!!!!!! אתם באמת רוצים שאני אשלוף לכם חלומות ספוקיים מיומן החלומות שלי?
רחלי

לי היה חלום מאוד מאוד מאוד מפחייייד

חלמתי אותו שהייתי בכיתה ב´.. (אני בכיתה ו´ עשיו.. אני עדיין לא בת 11 אז יש לי סיכוי להתקבל להוגוורטס
)שהייתי בגן אמרו לנו שמאחורי המבנה יש נחשים כדי שלא נלך לשם אז אני חלמתי שאני הולכת שם מאחורי המבנה.. ואני רואה חתול שחור כזה (
) ואני באה ללטף אותו והוא שורט אותי על כ-ל הפנים ואז התעוררתי.. וואי זה היה מפחיד!!! כמה ימים אחרי זה חלמתי אותו חלום רק שאני מאחורי המבנה של הביצפר שלי. יש לכם מושג מה המשמעות של החלום הזה? אולי זה בגלל שהתעללתי בחתול שלי (אני עדין מתעללת.. אבל אני משתדלת להפסיק..) ממני
טל

Iris cream

New member
הקריאה אסורה לילדים מגיל 13 ומטה

ואני רצינית! זה מפחיד! (אותי לפחות) אוקיי, אני קוראת מלא ספרים- והרבה מהם על השואה, ככה שרוב הסיוטים שלי מורכבים מהשואה... אני חלמתי שאני הולכת עם אמא שלי לקניון מלחה (מה שקורה המון...) ופתאום יש דלפק שלא ראיתי (אני מכירה את הקניון טוב מאוד...)ויש שם מלא גרמנים שאומרים לך להוריד את כל התכשיטים שלך, והייתה לי טבעת שקיבלתי מסבתא שלי ואמרתי להם שאני לא רוצה להוריד אותה, אז הם אמרו לי בעברית עם מבטא כבד של גרמנית " תורידי את הטבעת עכשיו, היא לא תעזור לך, כי במילא נוריד לך את היד אחר-כך". אתם לא יודעים כמה זמן החלום הזה רדף אותי! נכון מפחיד? אני במיוחד מפחדת כי עכשיו מתחילה מלחמת העולם השלישית! i hate been ladden (אם ככה כותבים את השם שלו) Iri$ Cre@m

S.Riddle

New member
יוווו, אני לא יכולה יותר!

דבר ראשון, מי שחושב שמתחילה מלחמת עולם שלישית, תשמרו את זה לעצמכם, טוב? אתם לא חושבים שגם אנחנו מפחדים? אז למה להזכיר את זה כאן?! וחוץ מזה, אני מצטערת לנפץ לכם את האשליות, ואמנם המצב ממש לא מזהיר עכשיו, אבל די לנםח את זה! נכון, הכל חרא בטירוף, אבל למה נראה לכם שאוסמה בן לאדן יצליח אפילו לשרוט את ארה"ב? אין לו סיכוי! ודיונים כאלה, מקומם בפורום פוליטיקה, ולא כאן. אני רק מנסה להבהיר את זה. -לירון-

Iris cream

New member
מה אתם אומרים על החלום שלי???

תגובות בבקשה! אני רוצה לדעת אם אני היחידה שמפחדת למוות ש(חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו) זה יקרה? Iri$ Cre@m

S.tal

New member
הממ...

מפחיד..., גם אני חלמתי חלומות על השואה. לא היה בהם משהו ממש מזעזע, אבל זה עדיין היה מפחיד..., והחלום הזה חזר שוב ושוב, אפילו כעבור שנה חלמתי אותו שוב. הייתי במין גן כזה, וכולם ניסו לברוח מהחיילים הנאצים, ומשום מה היו רק דוסים שם..., וברחנו..., וזה היה ממש מפחיד..., וזה רק חלק מהחלום... טל, t@l

למעלה