היה לי חלום מוזר

Iris cream

New member
היה לי חלום מוזר

חלמתי שאני הולכת לפארק שדומה מאוד ללונה גל, ררק שהוא היה מנוהל ע"י חברי הפורום, ענבל הייתה המנהלת, והיה שלט עם כל החיצים שמכוון אותך למתקנים, ואלו (כל מה שאני זוכרת כרגע) היו המתקנים: מושית החיפושית של מייג´ן היה מופע של מישהי (נראה לי יעל...) בתור בריטני ספירס היה את דניאל ולירון מנסים לרצוח אחד את השני והיה עוד משהו שנראה לי שהיה מעורב בי! הפורום הזה אפילו נכנס לי לתת מודע! חייבת להפסיק לחלום חלומות מוזרים! Iri$ Cre@m

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מגניבבבב זה נורא קריפי... גם לי היו חלומות על הפורום... אבל מה, אצלי אלא היו סיוטים של מנהלת.... יום אחד חלמתי שאני מגיעה לפורום וכולו מוצף בכל הדברים שאני שונאת... זה היה סיוט... וכשהתעוררתי לא הייתי בטוחה שזה חלום... וכבר תכננתי להרוג את כולכם כשאני אגיע לפורום, אבל... בסוף נכנסתי והכל היה כרגיל (עד כמה שרגיל אצלינו..).... -ענבל-

Blackice

New member
ROFLOL!!!!!!!!!!!!

אני חושב שעכשיו הבנתי את המשמעות המלאה של Rolling On the Floor Laughing Out Loud!!!!1 אוי, איזה מגניב......אחלה חלומות! :) חחחחחח:) Blackice

Meijen Shaggy

New member
ROTFWTIME!!! ../images/Emo15.gif

Rolling On The Floor With Tears In My Eyes! Meijen Shaggy

פגעסוס

Well-known member
ROTFLMAO ../images/Emo29.gif

Rolling On The Floor Laughing My Ass Off נ.ב. שמתם לב שהקיצורים הנ"ל מתחילים בשמה של סופרת מוכשרת מאוד... GYXOIO

ROTFLGNMF

Rolling On The Floor Laughing, Giving Not Much F**k לא... רוט? רו? HUH?!? If you can´t beat them, arrange them to be beaten.

Blackice

New member
אני מוחה! ../images/Emo46.gif

roflol זה אמיתי! זה במו lol ! וכולם מכירים את זה! לא המצאתי את זה! וכאן כולם גורמים לזה להראות רע.... :( באמת אנשים אתם לא מכירים קיצורים של צ´אט? brb ? או דברים כאלה? extremely grumpy today Blackice

Meijen Shaggy

New member
מוחה עוד יותר! ../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

זה שאתה לא מכיר את הקיצורים שחן, פגעסוס ואני רשמנו לא אומר שהם לא קיימים! אני בחיים לא שמעתי מישהו אומר roflol, ואני בכל זאת לא חושב שאתה המצאת את זה. (אני מכיר rotfl). ובכלל, מה שכולם מכירים זה - lol, וזהו. ולנו יש סיבה יותר טובה לעשות ":(" מאשר לך, כי אתה ממעיט בערכנו וחושב שאנחנו לא מכירים קיצורים כל-כך שכיחים כמו brb. מזל שלא שאלת אם אנחנו מכירים "אחה"צ". Meijen Shaggy
מושית עצבנית

lily p

New member
סליחה על הבורות...

אבל מה זה BRB ? היי אנשים! אף אחד פה לא התנצן על הבורות כבר הברה מאוד זמן! בושו לכם! או<פ>יר הגוזלים שלי עזבו את הקן פרשו כנפיים ועפו ואני ציפור זקנה נשארתי בקן מקווה לראות שהכל יהיה בסדר

P. Patil

New member
Be Right Back

ויש עוד קיצורים באתר של סלקום בשליחת הודעה. Now, say tnx. id
t

S.tal

New member
חחחחחח

גם אני חלמתי חלומות על הפורום! לפני כמה ימים חלמתי שאני מנסה לסרוק לכם את המכנסי פיג´מה של אח שלי, כי ציירתי עליהם או משהו כזה..., הממ..., אין לי מושג מה זה אמור להביע! וקרה עוד משהו אבל אני לא זוכרת... וגם פעם, מזמן חלמתי שוב על הפורום! חלמתי שאני פשוט כותבת הודעות, וכשאחר כך אני חוזרת לפה, אני מגלה שענבל מחקה לי את כל ההודעות, בלי סיבה...!!! וכשהתעוררתי בכלל לא זכרתי אם זה קרה במציאות... ואני תמיד חולמת חלומות רעים, והם תמיד מוזרים! ובלי שום משמעות! וגם אני חלמתי שאני צריכה לקום לבית ספר! וזה היה גם יום שבת! ופשוט קמתי והתחלתי להתארגן! זה כל הזמן קורה לי... טל, t@l

Ginny Weasley

New member
אני חלמתי חלום מאוד מוזר

וזה היה מזמן עוד לפני שנה וחצי בערך... חלמתי על ה"פ: חלמתי שאני מתעוררת ולידי יש את ספרים: 5, 6, 7, ומשום מה- 8, 9, 10. והתחלתי לקרוא. לא כל כך זוכרת מה קראתי, רק אני זוכרת מה היה בהתחלה של השישי: (זה לא היה כתוב בסטייל של רולינג, בכלל לא!): וזה היה כתו באנגלית: אני אספר לכם על הארי פוטר....(כאן יש לי פער). ....ואליסה טיילה ברחבי סמטת דיאגון, קונה הוביטים וגמדונימים... ...נשמע קול גדול:" אני הוא קרואטיוס והנה חיית המחמד שלי, בוא דינו!"... ... הארי, רון ואליסה קרצו בבת אחת כולם לסיני אחד שישב וכתב על פרויד..." הכל נובע מכך ש: יום לפני קראתי אליסה בארץ הפלאות. כבר הייתי מכורת ה"פ(דהה). באותו רגע סיימתי עבודה על דינוזאורים(+קרואטיס מזכיר קרוטאשוס, וזה אחת התקופות שהם חיו). ואמה שלי בדיוק המליצה לי לקרוא את ההוביט. מוזר,לא? היה שם עוד משהו, אני לא ממש זוכרת, זה היה מזמן, אבל גם בחלום דיברתי עם אמא שלי ונורא התלהבתי מתי היא קנתה והכל. אה ועוד משהו, אני זוכרת בפירוש(!) שבאותו יום שחלמתי(כלומר לפני החלום), אמא שלי החביאה לי את הספרים, כי קראתי יותר מדי, והייתי בדיוק בתחילת קריאת הפרק-נוקולאס פלאמל בפעם שלישית (בראשון). אני חושבת שזהו.
Ginny Weasley

Ginny Weasley

New member
נ.ב.

אממ... אה כן, אני גם באותו יום לקחתי מהספרייה את השני בעברית (כי במקור קראתי באנגלית) ואז זה השפיע על זה שחלמתי- גמדונימים. זה נשמע שם משהו כמו: Dwarvesees. עכשיו זהו.
Ginny Weasley

Mooa-Numi

New member
הא?

שעוד לא הייתי מכורה לאינרטנט *אנחה* *איך לא?* אז מישו אמר לי שעומדים לצאת עוד שתי ספרים מחוץ לסדרה (ספרי לימוד) אבל אף אחד אל ידע מהם אז חלמתי שאני כזה מתעוררת משינה ורואה לידי את הספר (שאגב אני זוכרת ממנו רק ציור של גילדרוי לוקהרט) ואני מתחילה מה זה להתלהב ולשמוח, ושהתעוררתי הייתי בטוחה שזה מציאות ולקח לי רק כמה דקות להבין שזה לא *אנחה* ופעם חלמתי שאני משתתפת בסרט, אבל יותר כנציבה, ויותר כאילו זה הריל לייף. גוד איים ווירד.... צ´או מיכל

Marty McFly

New member
אני בטוח שאתה יודע...

אחרי ההאני-מון שלכם... מתקן טוב, אני בטוח... לאיפה נסעתם באמת לירח-דבש??

Iris cream

New member
אתם עושים צחוק מהחלום שלי?!

והמתקן של מושית ומייג´ן לא היה מתקן, מושית קפצה לתוך חישוקים ומשהו כזה. אתם תגלו שיש לי חלומות מוזרים ביותר, וגם יש לי מלא סיוטים.... אני יושעת שזה נשמע כאילו שזה יצא מתוך קומיקס, אבל ביום שבת אני חלמתי חלום טוב, ואז באמצע החלום אמא שלי (בחלום כמובן) צעקה עליי "איריס למה את לא בבית ספר, כבר אחרת את ההסעה" ואני קמתי (במציאות) והתחלתי להתארגן מהר עד שנזכרתי שהיום יום שבת... והחלום חזר על עצמו 3 פעמים, באותו היום! 3 פעמים קמתי והתחלתי להתארגן. Iri$ Cre@m

P. Patil

New member
איי דונט נואו וואט טו סאיי חוץ מ...

ישנת בצהריים? id
t

למעלה