היה לי חיזיון.

MAYA20

New member
היה לי חיזיון.

חבר´לך, היה נחמד להכיר אותכם, אני חוזרת בתשובה. אז, זהו. זה קרה היום בערב. החבר שלי הכין מרק וכ"כ שמחתי, הושטתי יד למרק בשקיקה ו.. טראח!!! המרק נשפך מהקערה. (כמובן רק אחרי שהקערה התרסקה לחלקיקים מיקרוסקופים) אחרי שנקינו את הבלאגן הכנו ארוחת ערב חליפית... וכן רבותי, גם אותה כמעט ריסקתי. ואז זה הכה בי, יש אלוהים. הוא בן שבע. (לא מתבגר אף פעם, כמו רוב הגברים) ועכשיו הוא עומד בגן עדן מנענע בישבנו, וצווח בקול עליז: "נה נה ונה נה, מגיע לך מגיע לך" אלוהים נותן חוקים מטורפים כי זה משחק משעשע, הוא מנענע בישבנו כי זה מצחיק, וגורם לאנשים להפיל צלחות כי הוא חתכת ילד מפונק שאוהב להציק. אז זהו אין ברירה. אני חוזרת בתשובה כדי שאוכל להגיע לגן עדן, ולתת לו קצת חינוך. <הוא עוד ישמע ממני האלוהים הזה!!>

סבתא שלי

בגן עדן (עפ"י כל קריטריון), ואם היא לא הצליחה לחנך אותו בזמן שהיא שם - שום דבר לא יעזור. >ספל חמאה ממליצה לעשות את המאמץ בשביל לפגוש את סבתא ז"ל<

אח! אשריך ילדה שזכית!

אני מניח שכל אחד פה שאל את עצמו מתישהו אחרי שהוא יצא - מה יקרה אם הוא יראה נס, האם הוא פתאום יתחיל להאמין... אשריך בת ישראל שזכית לחזיון! לפי התאוריה שלך על אלוהים - לא נראה לי שהוא בגן עדן. אז אולי בכל זאת כדאי להשתדל לחטוא ולהגיע לגהינום כדי לפגוש את יו"ד K וי"ו K. אגב, זה מעלה בעיה פילוסופית (כן, להכעיס!) - אם ריבונו כל יכול, אז מה הבעיה שהוא יתנהג באמת כמו ילד בן שבע בשביל שעשוע עצמי ? ומה הבעיה שהוא ייתן חוקים מטופשים ? (יש התאולוגים מוסלמים שאמרו שאלוהים נמצא מעל הטוב והרע, ולכן כל מה שהוא עושה זה טוב, כך שגם אם הוא מתעלל בילדים בעולם הבא - זה עדיין נחשב למעשה טוב.)

אח! אשריך ילדה שזכית!

אני מניח שכל אחד פה שאל את עצמו מתישהו אחרי שהוא יצא - מה יקרה אם הוא יראה נס, האם הוא פתאום יתחיל להאמין... אשריך בת ישראל שזכית לחזיון! לפי התאוריה שלך על אלוהים - לא נראה לי שהוא בגן עדן. אז אולי בכל זאת כדאי להשתדל לחטוא ולהגיע לגהינום כדי לפגוש את יו"ד K וי"ו K. אגב, זה מעלה בעיה פילוסופית (כן, להכעיס!) - אם ריבונו כל יכול, אז מה הבעיה שהוא יתנהג באמת כמו ילד בן שבע בשביל שעשוע עצמי ? ומה הבעיה שהוא ייתן חוקים מטופשים ? (יש התאולוגים מוסלמים שאמרו שאלוהים נמצא מעל הטוב והרע, ולכן כל מה שהוא עושה זה טוב, כך שגם אם הוא מתעלל בילדים בעולם הבא - זה עדיין נחשב למעשה טוב.)

למעלה