היה לי חזיון מדהים!

Hermione

New member
היה לי חזיון מדהים!

לא, לא הפכתי להיות פרופסור טרלוני, אבל אני נשבעת לכם שזה היה פשוט אמיתי! לפני כמה ימים, חלמתי בלילה חולם נורא מוזר ונורא מוחשי על הארי פוטר וחבריו. כל החלום היה כמו עוד ספר בסדרה לפחות! זה היה בשנה החמישית, ואחרי שחלמתי אותו, החלטתי שאני מוכרחה לכתוב אותו. אז התחלתי, ונחשו מה? השם שקפץ לי בראש (במעין תופעה משונה שזה פשוט בא לי לראש והרגשתי כאילו זה ח-י-י-ב להיות השם)- הארי פוטר ומסדר הזהב, וזה ממש דומה ל``הארי פוטר ומסדר הפניקס``- השם של הספר החמישי! מוזר לא? בעקרון, קראתי לזה ``הארי פוטר ומסדר הזהב של סר קאדוגן`` אבל אז אמרו לי שזה ארוך מדי וקיצרתי אותו, אבל באמת, אני מרגישה כאילו חזיתי איזה ספר הארי פוטר, זה היה פשוט מדהים! חוויה רגשית מדהימה... בכל מקרה, כשאני אגמור (כתבתי את הפרק הראשון בנתיים) אז אני אצרף אותו בהודעה בפורום כדי שכולכם תוכלו להיות שותפים להתגלות המדהימה (והבלתי מוסברת) של הסיפור שקרתה לי. ואם אתם רוצים, אני יכולה לספר לכם בקיצור מה קרה בערך בחלום ההוא, ואז, כשיצא החמישי, תוכלו להגיד שאתם מכירים ילדה אחת, שהיא מגדת עתידות. ואני לא צוחקת אתכם.

Prongs

New member
את חלמת את החלום לפני או אחרי ששמעת את השם?

הארי פוטר ומסדר עוף החול או איך שבא לכם לתרגם את זה Prongs

Hermione

New member
לא קשור

זה היה אחרי, אבל הסיפור- הוא היה כל כך אמיתי! ומה שממש מוזר זה גם כשבאתי לכתוב אותו, הסיפור כאילו נכתב לי במוח והיה לי מעין קול קטן כזה שאומר לי בדיוק מה לכתוב! הסיפור המרכזי של הספר הוא שיש עוד חלק בהוגוורטס שהיה סגור ומודחק במשך מאות ואפילו אלפי שנים- ``מסדר הזהב``. המסדר הזה זה בעצם עוד בית ספר אבל בתוך הוגוורטס, והקים אותו סר קאדוגן (האביר הזה מהתמונה). הסר קאדוגן הזה היה קוסם לא מפורסם במיוחד, שהיה חלק מהחברותה של גריפינדור, הפלפאף, ריבנקלו וסלית`רין, ובהתחלה הוא עזר להם לפתח את בית הספר, אבל בסוף הם העיפו אותו כי הייתה לו שיטת חינוך של הקאות תלמידים לא ממושמעים וכאלה דברים לא נחמדים במיוחד. אבל הוא כבר היה חלק מהבית ספר- הוא כבר בנה את החלק שלו, שהיה חלק נורא מפואר ויוקרתי, רק שאף אחד לא למד שם. אחרי שהם העיפו אותו, הם אטמו את החלק הזה בכשפים וקסמים, והוגוורטס התקיים בהכחשה לחלקו זה. בכל מקרה, בגלל כל הבהלה שהיתה בסוף השנה הרביעית, גילו כל מני סודות על העבר, והרחיקו עד לעבר הרחוק מאוד הזה. הם גילו וחקרו בקשר לחלק הזה של בית ספר והרבה אנשים החלו לתמוך בשיטה הלימוד ובפאר של המגורים שם. בכל מקרה, הם מכריחים את דמבלדור להרשות לתלמידים לעבור לשם ואז קורים כל מני דברים בקשר לזה... ומגלים גם שסר קאדוגן נהיה אחר כך שר הקסמים של אנגליה, ואחרי שהוא מת צייר פילץ` הצעיר (שהיה חבר של סנייפ בתור ילד ושל מקנייר, התליין שרצח את בקביק) דיוקן שלו. פילץ` הוא מומחה לאומנות (כפי שראינו בספר השלישי כשהוא תיקן באופן אומנותי ביותר את הדיוקן של האישה השמנה). עכשיו, פילץ` היה נגרר כזה בחבורה, קצת כמו פטיגרו, כזה מעופף, והחלום הכי גדול שלו היה להיות אמן. בכל מקרה, הוא צייר את הדיוקן הזה, ואחרי כל מיני ארועים שקרו בהקשר למסדר הזהב (שהתחיל להתגלות כבר לפני שהארי עוד הגיע להוגוורטס) הדיוקן נתלה במסדרון המבודד ההוא במגדל ההוא. אני לא ממש זוכרת את כל הפרטים עכשיו, אבל בזמן שאני כותבת את זה, הכל זורם לי. אני אומרת לכם, הסיפור הזה לא בא אלי בדרך רגילה. יש בזה משהו.

Tinky

New member
מאיפה אתה יודע את כל זה?

עם הקטע של העוברים וכו`, זה נורא מענין. ועוד משהו- בקשר לזה שאתה נהיה משותק למשך כמה דקות- זה קרה לי כבר כמה פעמים- למה זה בדיוק קורה?

Prongs

New member
זה ככה

יש הסבר ארוך ויש קצר אז אני אסביר את הקצר כשאת נכנסת למצב R.E.M ראי הודעות קודמות... כל הגוף משותק חוץ מהראש אחרת את היית עושה בדיוק מה שאת עושה בחלום לפעמים כשאת מתעוררת הגוף מבולבל ושוכח ``לכבות`` את השיתוק אבל אחרי כמה דקות זה נגמר... Prongs

Prongs

New member
בואי אני אסביר לך משהו.....

חלומות זה דבר מאוד מורכב ומסובך. כאשר את הולכת לישון, בערך אחרי שעה וחצי של שינה את נכנסת למצב של R.E.M (Rappid Eye Moovments) זהו מצב של חלום. לחלום ניתן השם הזה כי כאשר אנו חולמים העיניים שלנו זזות לכל הכיוונים כל הזמן. מה שאנחנו רואים/שומעים בחלומות שלנו זה הכל מהזיכרון. כל פרצוף, וכל שם נמצא לך בזיכרון גם אם את ``לא זוכרת`` אותו. כל דבר שנכנס לך לזיכרון מגיל 3 ומעלה לא יצא משם לעולם ואת תמיד תמיד תיזכרי אותו. אבל לא תמיד תוכלי להגיע אליו, לפעמים הזיכרון ``מתחבא`` בפינה של המוח ואת לא מצליחה למצוא אותו, אבל הוא יכול להופיע בחלום. עכשיו אני אתן לך עובדה מעניינת שהיא שגם אוברים חולמים. אבל לאוברים אין זיכרונות נכון? אז זהו שיש להם. יש להם מה שניקרא זיכרון גנטי זהם מקבלים בתורשה מההורים שלהם. אוברים יכולים לחלום על החבר שהיה לאמא שלהם בגיל 16 (!). יש עוד המון להסביר על חלומות אבל זה יקח יותר מידי זמן אז אני רק אגיד 3 דברים. א) אתם תיזכרו חלום רק אם תתעוררו ביזמן שאתם חולמים אותו. ב) אם אתם קמים בבוקר אבל אתם לא מצליחים להזיז שום איבר בגוף חוץ מהראש, אל תיבנסו לפאניקה! זה נורמלי וזה יחלוף אחרי חצי דקה עד חמש דקות. ג) החלום שהיה לך פשוט הורכב מהמון דברים שקראת בספרי הארי פוטר ומהשם של הספר החמישי ואני בטוח שם מעוד כמה דברים מחיי היום יום שלך. Prongs

Hermione

New member
...

...

טוב, מה אני אגיד, כנראה שאתה צודק, אבל זה בכל זאת היה נורא מוזר ונורא ממשי, ואני מתכוונת לכתוב את הסיפור הזה, בלי שום קשר לעם הוא שור איכשהו לספרים הבאים. (טוב, יצא לי קצת מבולבל, המשפט הזה)

Hermione

New member
לפרונגס המומחה לחלומות

תגיד, אם חלמתי ארבע פעמים שאני ג`ודי גארלנד, זה אומר משהו מיוחד בקשר אלי?

Prongs

New member
אולי...

יש תופעה של חלומות חוזרים או ``חלום בהמשכים`` זה לא אומר משהו על העתיד שלך (חלומות זה קולז` של זיכרונות) כל הקטע שחלומות מעידים על העתיד זה בולשיט אפשר לנתח חלומות אבל זה מעיד על העבר. את מעריצה אותה?

Hermione

New member
לא ממש...

אבל אני אוהבת אותה. אבל זה היה מוזר לי כי לגמרי שכחתי ממנה ואז פתאום חלמתי עליה, ועוד שאני היא. חברה שלי ואני הגענו למסקנה שאני הגלגול השני שלה... (פחחח) דוקא נראה לי נחמד להיות הגלגול השני של ג`ודי גארלנד..

למעלה