היה לי וירוס

היה לי וירוס ../images/Emo129.gif

במחשב. מתנצלת מראש. ממש לא נעלמתי סתם כך לאחר החזרה.....
אפילו לא מאמינה בעין הרע, חמסות וכדומה. לא ניכנסתי לפורום, מיוון שלא יכלתי, ותאמינו לי, שהיה לי קשה מאוד בלעדיכם. רוצה למסור המון מזל טובים לכל המצליחות, שהבטא תכפיל ותשלש ושיהיה הריון קל ומשעמם במשך 40 שבועות. למי שממתינה.... שבאמת תהיה לה בשורה מעולה. החיובי הענקי. וזהו. בינתיים אני בעבודה, והבוסית איננה אז אני מתעדכנת. שיהיה לכם יום מקסים. אוהבת תמיד. סאני.

נוג

New member
סאני ../images/Emo42.gif

מתוקונת, משחררת אנחת רווחה,כבר דאגתי, ופחדתי להתקשר לשמוע עוד בשורה. איזה כייף, שזה רק וירוס במחשב. מחזיקה לך חזק חזק אצבעות.
נוג

היי חמודה.

אני יודעת שלא הצליח לך (עידכנו אותי) ואני נורא נורא מצטערת
נורא קיותי בשבילך שהפעם תהיה ה-פעם. ולמרות שלא האמנת, רציתי להגיד לך: "את רואה?" וכנראה שזה ימתין לחודש הבא. אוהבת נורא. סאני.

עמית@

New member
סאניק- אולי המחשב שלך מאושפז

לצד המחשב שלי?? יש שעות ביקור? נתראה שם

עמיתי. היי.

ראיתי שהיפסיקו לך את הטיפול, ואני נורא נורא מצטערת שלא החזירו לך את החבר´ה. אני לא מבינה למה הרירית שלך כה סוררת, ובעוד שאין לה סיבה ממשית (כמו אצלי למשל חלילה) ממש חוצפה מצידה. בכל מקרה, אני מקווה שתגיעי עם הרופא למסקנות הנכונות לגבי המשך הטיפולים, כדי שלא יחזור מצב כזה שוב. לגבי המחשב. ת´אמת, יש לי אבעה בבית, וכולם מחוברים ברשת, וכולם נידבקו לצערי. אבל הם מאושפזים בבית, הטכנאי בא אלינו. יש לי פרוטקציה. נשיקות. סאני.

אושרת@

New member
סאני ביוק את מול שאלו איפה נעלמת

אז גם לך שיהיה בהצלחה ומקווה לתשובות חיוביות

yaelhul

New member
קודם כל מזל שהוירוס היה של המחשב

ולא שלך
. זה ממש לא מה שאת צריכה עכשיו. תגידי, היו לך תסמינים של גמילה מהפורום? רעידות? הקאות?
טוב, כל שנותר לנו הוא לברך על ההבראה המהירה של המחשב שלך, לקוות שאת מרגישה טוב לאחר ההחזרה, להורות לך לשתות הרבה ולהחזיק לך אצבעות עד שילבינו הפרקים. ב ה צ ל ח ה סאניקה
מכל ה-

ligo

New member
הי סאני, כיף "לראות" אותך../images/Emo68.gif

איך העבודה החדשה? אגב, גם לנו היה וירוס קטלני במחשב- נקרא סירקאם והוא בדרגה 4 כאשר 4 זה הכי גבוה. אני כבר ראיתי איך הפרויקט השנתי שלי יורד לטמיון...אבל בסוף חבר שלנו הצליח (עם קצת כשפים ודברים שלא הבנתי) לתקן את המצב.

רומי^^

New member
סושי-גולגולת מצאת לך??????

לא יכולת למצוא משהו יותר הולם???!!!!! תהיי לי בריאה. קצת דאגתי לך, כתבתי לך למייל, ולא רציתי להתקשר כי חשבתי שאולי החלטת על "דממת אלחוט"..... אבל העיקר שהכל בסדר. אני כבר מתגעגע לדבר איתךָ בצ´אט לפעמים...

למעלה