תודה לך עידן חביבתי חדת התפיסה. בקיצור: כן!
ס ספלינטור New member 24/7/03 #45 ובקיבוץ שאני גדלתי בו סיפרו שאחד החברים דיבר פעם עם איזה אולפניסט על הפרטיקוף, והשתומם משהלה לא הבין במה המדובר: "הרי זה באנגלית - פר-טי-קוף - איך אתה לא מבין מה זה?"
ובקיבוץ שאני גדלתי בו סיפרו שאחד החברים דיבר פעם עם איזה אולפניסט על הפרטיקוף, והשתומם משהלה לא הבין במה המדובר: "הרי זה באנגלית - פר-טי-קוף - איך אתה לא מבין מה זה?"
N nutmeg New member 24/7/03 #48 שלי!! יש לך תמונה של פרְטי-קוף? כלומר קוף-מסיבות ברזילאי (כזה, כאילו?) וספלינטור - נראה שעד שהפרטיקו הגיעה למושב נפל לו איזה ף בדרך.
שלי!! יש לך תמונה של פרְטי-קוף? כלומר קוף-מסיבות ברזילאי (כזה, כאילו?) וספלינטור - נראה שעד שהפרטיקו הגיעה למושב נפל לו איזה ף בדרך.
מ מוגג New member 25/7/03 #51 שלי (הפרטי-קוף) שבק חיים אצל מאמא קוף (שגם היא נעלמה לאחרונה) האם כוחה אזל? (פאוור טייק עוף). או שמא המריאה שוב למחוזות רחוקים (טייק )?
שלי (הפרטי-קוף) שבק חיים אצל מאמא קוף (שגם היא נעלמה לאחרונה) האם כוחה אזל? (פאוור טייק עוף). או שמא המריאה שוב למחוזות רחוקים (טייק )?
S shellyland New member 25/7/03 #52 היא בכלל לא נעלמה בשבת הבאה היא באה לאכול אצלי פז'ואדה. פשוט לומדת קשה, הנערה. אבל הבז עדיין חונב אצלי בסלון וגנגי יכולה להעיד על כך!
היא בכלל לא נעלמה בשבת הבאה היא באה לאכול אצלי פז'ואדה. פשוט לומדת קשה, הנערה. אבל הבז עדיין חונב אצלי בסלון וגנגי יכולה להעיד על כך!
ח חוכא האִטלולי New member 24/7/03 #50 וה"דריישפט" למה ייגרע חלקו?../images/Emo13.gif דריישפט=drive shaft=גל הינע.