מזל טובב!!
S shula 1 6 New member 5/4/07 #22 מזל טובבבבב!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif סורי על האיחור.. שיהיה לך רק טוב בחיים, שתצליחי בלימודים, ושכל משאלותייך יתגשמו!! ואגב,אני שלומית חח
מזל טובבבבב!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif סורי על האיחור.. שיהיה לך רק טוב בחיים, שתצליחי בלימודים, ושכל משאלותייך יתגשמו!! ואגב,אני שלומית חח
ש שגיא 1991 New member 5/4/07 #24 ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך הרבההההההההההההההה שיהיה לך בכל אשר תרצי ותפני שתעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת תשאפי לרחוק תעשי הרבה חיים תהני מהם אושר יושר כושר עושר בריאות ועוד כל הדברים האלה
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif שיהיה לך הרבההההההההההההההה שיהיה לך בכל אשר תרצי ותפני שתעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת תשאפי לרחוק תעשי הרבה חיים תהני מהם אושר יושר כושר עושר בריאות ועוד כל הדברים האלה
T TaLuSh the MaMuSh New member 5/4/07 #25 ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אני יודעת שזה באיחור, פשוט רק היום חזרתי הביתה.... אז בגלל שאני לא טובה בברכות- המונהמון מזלטובים ו...טוב לא יודעת נו. אמרתי שאני לא טובה בברכות.
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אני יודעת שזה באיחור, פשוט רק היום חזרתי הביתה.... אז בגלל שאני לא טובה בברכות- המונהמון מזלטובים ו...טוב לא יודעת נו. אמרתי שאני לא טובה בברכות.
D Dark Angel Rinat New member 6/4/07 #29 מזל טוב טל'וש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif בת 16 כן? =] איזה כיף...חח מקנאה בך P: שיהיה לך אחלה יומולדת! ואל תשכחי לספר חוויות רינת.
מזל טוב טל'וש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif בת 16 כן? =] איזה כיף...חח מקנאה בך P: שיהיה לך אחלה יומולדת! ואל תשכחי לספר חוויות רינת.
B B a m b o o k New member 6/4/07 #31 מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif
י ילדה שובבה1 New member 6/4/07 #32 מזל טוווווב טלווו'ש למרות שאנחנו לא ממש מכירות אני ישמח להכיר אותך המון המון מזל טוב