היה לי היום טסט...

ofir3dvb

New member
היה לי היום טסט...

מה המצב? אוףף לא יודע כבר מה יהיה, היה לי היום טסט חמישי ונכשלתי אוף זה כל כך מעצבן נראה כאילו אין לי מזל ואף היום הסתבר לי שבשני טסטים שהיו לי היו לי שני טסטרים מושחתים שעכשיו יושבים בכלא האחד על שוחד מיני והשני על שוחד כספי.. לא היו נגיעות בהגה וגם לא ברקס היה לי קטע באחת מהצמתים שלא יודע מה קרה בגלל הלחץ בהתחלת הנסיעה האוטו לא זז ובסופו של דבר היתה חריקה כזאת ויש מצב שגם הגלגלים הסתובובו במקום [איך קורא דבר כזה אגב?] באותו הרגע די נדהמתי שזה קרא לי בפעם הראשונה...ועוד בטסט.. קטע נוסף שהיה זה שבצומת אחת השתמשתי במצמד שלא לצורך והוא ציין זאת בפני. ועוד הערה שהיתה לו שנצדתי יותר מידי לאי תנועה ואני לא יודע על מה הוא מדבר ועוד זה היה בצד שמעל כלומר שלי וראיתי די שטוב שהכל בסדר.. בקיצור אני לא מאמין שזה קורה לי הגעתי למצב של טסט שישי ועכשיו צריך גם טופס ירוק נוסף, ואני שואל מה יהיה? בקיצור מצטער על המגילה אבל הייתי צריך להוציא את זה... דרך אגב איפה מוציאים טופס ירוק עכשיו? כמו שהבנתי זה כבר לא בממסי...אגם אני באר שבעי ככה שאם למישהו יש מקום ספציפי פה זה יעזור. תודה.

גם אני עשיתי טסט היום, כתבתי למטה

כן אני יודעת איפה.. באופטיקה מרקוביץ' בקניון, בקומה הראשונה

ofir3dvb

New member
אוקי תודה רבה, דרך אגב שלי היה

בדרך חזרה מעומר...דומה....

L i R o N u S h

New member
גם אני בדיוק במצב שלך..

גם אני נכשלתי לפני חודש וחצי טסט חמישי ומאז עשיתי לעצמי הפסקה, אין לי עתבים לנהוג בכלל... אבל אני יודעת שאין ברירה וחבל להפסיק עכשיו אז ההפסקה שלי עומדת להסתיים וגם אני הולכת להוציא ממסי חדש בקרוב... שיהיה לנו בהצלחה!!

18 תהל

New member
בקשר לממסי-

אם נכשלתי בשתי תאוריות וארבע טסטים וכל הטופס התמלא- צריך להוציא אחד חדש?? כלומר ללכת מחדש לבדיוקות עינים וכו'?...

ERonny

New member
לא..רק להוציא טופס חדש

ואז מצרפים אותו לטופס הישן.

100vardit

New member
גם אני במצב שלכם...חחחח..

ה-חחחח
זה פשוט נובע מאיזושהיא השלמה מהמצב... לפחות אני לא צריכה להוציא טופס ירוק חדש.הטופס הנוכחי שלי הוא מס' 3...אז-הוא עוד לא התמלא.. גם לי,ממש אין עצבים לנהוג יותר.אני ממשיכה פשוט,כי אין ברירה. אם אני אתמהמה,אני אצטרך לעשות שוב תיאוריה(וממש לא מתאים לי..) בכל אופן-שיהיה ממש בהצלחה לכם!! אני מקווה לסיים עם העסק הזה כמה שיותר מהר,כי העסק הזה כבר מתחיל להביא לי את הקריזה,במיוחד ששואלים אותי כל הזמן :"נו..מה עם הרישיון?!" אני יודעת שבסוף אני אעבור,השאלה מתי??

לכל המיואשים והמיואשות

גם אני הייתי במצב שלכם וגם לי לאחר כל טסט וטסט היה קשה לחזור לשגרה אבל אלצתי את עצמי אמרתי תעשה עוד צעד ועוד צעד וכמו שאמרו לי לקחתי הכל בקלות עד כמה שזה אפשר וראיתי אנשים עוברים טסטים ואני צעדתי במקום אבל אסור להתיאש וכמו שאני קיבלתי את הרישיון לפני חודשים וחצי ככה הזמן של כל אחד ואחת יגיע אל תתיאשו תמשיכו הלאה עם כל הכוח שבכם ואל תתנו לאיזה טסטר להרוס לכם את המצב רוח תדעו שיש תמיד סוף והסוף קרוב מבין כל כך למצבכם ומאחל לכם ים הצלחה ושתקרעו את הכביש עידן

Complex person

New member
כנ"ל..

אני הכי מבינה בעולם למצב הזה.. הגעתי למצב שאחרי טסט שלישי אמרתי לעצמי : טוב די.. אין מצב יותר שאני עוברת. לילה לפני הטסט הרביעי שלי הייתי כל כך לחוצה שפשוט לא הצלחתי לעשות כלום.. הייתי מגעילה לכולם מסביבי והייתי בלחץ מטורף.. אבל בסוף כולם עוברים.. היה לי קשה לקלוט שעברתי בטסט הרביעי .. ועד עכשיו שאני על הכביש אני עדיין לא ממש קולטת שסיימתי עם התהליך הזה.. וזהו- יש לי רשיון.. בהצלחה לכולכם.. כולם עוברים בסוף. :)

למעלה