היה לי היום טסט

morany007

New member
היה לי היום טסט

והכל הלך בהתחלה בסדר גמור... כל הענין של המגרש עם הסללום והחניות הלך מצוין... עד ש... לקח אותי למחלף וולפסון (בחולון) עם מלא נתיבים וסיבוכים.. בקיצור היתי צריכה לנסוע ישר והיתי על הנתיב של השמאלי ובאתי לפנת שמאלה אבל אז הוא מהר הזיז לי תהגה והפנה אותי לנתיב של הישר...בקיצור נגע לי בהגה! אחרי דקה במקום הראשון שיכל אמר לי לעצור בצד ולסיים...אחרי 10 דקות בדיוק של טסט (הסתכלתי על השעון).. בקיצור אני היתי בטוחה שנכשלתי ולא הפסקתי לבכות... גם המורה שלי אמר לי שאין לי אפילו מה לחכות לתוצאות של 4 כי 100 אחוז שנכשלתי כי הטסט היה קצר מידי והוא נגע לי בהגה...מה שעוד יותר דיכא אותי כי לא היה לי שום תקווה שיעבור... המורה אמר לי גם שאם הוא לא מתקשר אלי עד 5 שאני ידע- נכשלתי... ואז בשעה 4:35- אני רואה את השם של המורה שלי על הפלאפון (אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה אושר כי הוא הרי אמר שהוא לא יתקשר אם לא עברתי) ואז הוא אמר לי שהוא לא ראה אותי ברשימת נכשלים אבל הוא פוחד שעשו טעות..ושכחו לרשום אותי...לכן רק מחר ב1 ורבע אני אדע... תחזיקו לי אצבעות!! דרך אגב.. ולמי שהוא פה עשו טעות ברישומים?

green witch

New member
לידיד שלי קרה משו דומה אבל

אצלו היה לו טסט מושלם ולשני שהיה איתו היה טסט גרוע ואז הטסטסרית המפגרת התבלבלה ברישום ורשמה שהוא נכשל והשני עבר../:

morany007

New member
גם מי שהיתה אחרי נהכה מעולה..

מקווה שלא יתבלבלו הלוואי!!

Daemonlior

New member
אמרתי בעבר.. ואומר שוב..

נגיעה בהגה לא תמיד מכשילה.. למרות שהמקרה שלך נשמע אכן מתאים לנכשל.. חכי לתוצאה.. ו

Daemonlior

New member
לא ניסיתי לעודד כשאמרתי את זה..

אלא להציג עובדות.. כמו שאמרתי, שיהיה בהצלחה

gilgula

New member
חח ../images/Emo13.gif

לילדה מהשכבה שלי אמרו שהיא נכשלה (טסט 3) ואחרי כמה ימים (חח כשהיינו בפולין) המורה התקשר אלייה ואמר לה שהיה בלבול והיא עברה.. מקווה בשבילך

רן88

New member
קרה בדיוק למי שעשתה איתי את הטסט

הראשון. היא נכשלה, אבל חשוב לציין שהיא עשתה עוד הרבה טעויות מלבד זו.

למעלה