היה לי היום טסט

OMRI666

New member
התחום הזה מאוד פרוץ בארץ

אז אני לא ממש מופתע מזה, שביקשו ממך לשלם... כל הקטע הזה של הלימודי נהיגה זה חרא אחד גדול ומושחט!(סליחה על הביטוי) עוד דרך למדינה לחלוב כסף! ידעתם שאסור לטסטר להעביר יותר מ-35% תלמידים לחודש (או שבוע, לא זוכר בדיוק)?! אחחחח, כ"כ שמחתי ביום, שסוף סוף גמרתי עם הגועל נפש הזה!

FreakStyler

New member
צודק צודק צודק!

וואי אתה צודק מיליון אחוז!! הם גנבים וחארות! תחשוב- כל שיעור 85-90 שקל (85 במקרה הטוב- אצלנו) ומה זה כולה 40 דקות???? כלום!!!! הן נגמרות בצ'יק!! וגם ככה המורה מאחר חמש דקות..... וכל חמש דקות זה שמינית שיעור..... וזובי-מי עושה 28 שיעורים? לי היה מורה מאוד מעפן ומרח אותי בלי ללמד כלום במשך כ 55 שיעורים עד שעברתי למורה אחר. 70 שיעורים בערך! תחשוב כמה כסף זה! אחר כך אגרה 200 שח כל טסט, ובין טסט לטסט לפחות 5 שיעורים, ובחלומות שתחכה שבועיים.... וגם התיאוריה לא עולה זול בכלל, אם תחשוב על זה שזה כולה מבחן..... ככה המורה מורח אותך עוד ועוד..... ממש גנבה! לדעתי ממש צריך להתלונן, זה ממש עושק את האנשים! והתלמידים הצעירים שמשלמים וצריכים ללכת לעבוד בשביל זה! ומה עם אלה שאין להם כסף ותמיכה? לא מגיע להם לנהוג??? הקיצור כוסעעמק, וכמה דוואינים הם עושים עד ש'תה מקבל ת'רישיון.... אוף אני מתה לסיים עם החרא הזה!!!!!!

OMRI666

New member
דווקא אני יצאתי מבסוט מהמורה שלי

ומאוד אהבתי אותו, אבל כל השאר היה חרא!

FreakStyler

New member
לך היה מזל..

כן אצלך יצא מה זה סבבה, גם העניין של הכסף וגם חיכית רק שבועיים בין טסט לטסט......

tia3

New member
דווקא לי

המורה מעולה. מגיע על הדקה, בלי למרוח אותי ולא כלום. ועוד מזל שהוא אחד שמבין עניין, כי אני בן אדם ש... אמממ... בואו נגיד שלפעמים אני לא סותמת את הפה, אז טוב שהוא יכול להתמודד איתי... לימד אותי הכל כמו שצריך עד שיעור 20, ואח"כ רק תירגולים... מזליסטית שכמוני...

FreakStyler

New member
חחחח רק אני נידפקתי!!!

גם אני לא סותמת ת'פה, מה זה מזיין בשכל למורה..... אני מפליצה לו כאלה שאלות על נהיגה אללה יוסטור..... איזה שאלות..... כל שניה ורבע. והוא מה זה פסדר, אני מתכוונת למורה החדש, לא למעפן הזה שהיה לי מקודם... גוד דמיט, 55 שיעורים סחב אותי.....

driver2b

New member
אין צורך לשלם אגרה על טסט ראשון

המקרה היחיד שבו יש לשלם אגרת בחינה לקראת הטסט הראשון הוא אם את בחינת התיאוריה עשית דרך בית הספר שלך (התיכון), ואז לא שילמת לתיאוריה. אם שילמת על התיאוריה, אין צורך לשלם על הטסט הראשון! האגרה הינה אגרה למשרד הרישוי, ולא למורה (מכל האגרות דווקא זו הגיונית - משרד הרישוי מעמיד לרשותך בוחן לטסט ובוחן לתיאוריה, האגרה אמורה לממן זאת). התשלום היחיד הנדרש לפני הטסט הראשון הוא התשלום למורה בגין העמדת רכב לבחינה, שהוא בד"כ 200-300 שקלים (מחיר די מופקע לטעמי, אך כך מקובל). אם המורה אמר לך לשלם אגרה נוספת למשרד הרישוי - הוא פשוט טעה. אם המורה ביקש שתשלם לו עצמו אגרה נוספת - זה כבר חמור שבעתיים. בשני המקרים אתה יכול להתלונן במשרד הרישוי.

FreakStyler

New member
עכשיו שאתה אומר....

אני זוכרת בבירור שהוא אמר לי לשלם אגרה על טסט ראשון, וכששאלתי אותו אם זה כלול בתיאוריה הוא אמר לי שלא. אבל את הכסף של העמדת רכב למבחן הוא לא הזכיר בכלל. יכול להיות שהוא סתם טעה? כי הוא אמר לי לשלם אגרה, ושזה לא כלול בתיאוריה!! ורייגע..... אני צריכה לשלם לטסט הבא גם אגרה וגם על העמדת רכב למבחן? לא הבנתי! אז כמה כסף בערך זה יוצא??? אוף התבלבלתי!! ואכן מחיר מופקע!!!!! אמא שלי הולכת לקרוע אותי......... אה.. ותודה על ההסבר.. למרות שלא ממש הבנתי..... ואגב עשיתי תיאוריה באופן עצמאי.

driver2b

New member
נעשה סדר

תיאוריה ראשונה אגרה בסך 113 שקלים למשרד הרישוי (משולמת בדואר). (צריך תיאוריה נוספת? עוד 113 שקלים למשרד הרישוי). טסט ראשון אין אגרה למשרד הרישוי. המורה גובה בד"כ 200-300 שקלים על העמדת הרכב לבחינה. טסט שני (והלאה) אגרה בסך 113 שקלים למשרד הרישוי (שוב, בדואר). + 200-300 שקלים למורה על העמדת הרכב לבחינה. כמה המורה דרש ממך על ה"אגרה" לטסט?

FreakStyler

New member
200 ש"ח.

ואני זוכרת בבירור שהוא אמר: אגרה, והוא חזר על זה כמה פעמים. יכול להיות שהוא התבלבל...... אבל אני זוכרת "אגרה". בדיוק. איזה גניבה...... שוב צריך לשלם אגרה? למרות שכבר שילמתי על התיאוריה? פלוס העמדת רכב לבחינה??? אוי ואבוי מאיפה יש לי כסף!! ההורים שלי גם ככה יקרעו אותי כי עשיתי כבר 70 שיעורים ויש לי בנוסף חובות לשלם לו!!!!

driver2b

New member
כנראה שמדובר בתשלום עבור העמדת הרכב

אם כך כנראה שמדובר בתשלום עבור העמדת הרכב, וזה מקובל. אבל בפעם הבאה, תצטרכי כאמור לשלם בנוסף לסכום זה גם אגרה למשרד הרישוי...

FreakStyler

New member
ממש גנבים......

אצלי זה עולה 200, אבל חרא, הטסט השני גם יעלה 200 ובטח אני אעשה לפחות איזה 5 שיעורים עד לטסט הבא... ככה שכבר יש לי חוב של לפחות 825 שקל....... דמיט!

tia3

New member
אבל

נראה לי שאחרי הטסט הראשון מתחילים לשלם אגרות ועניינים, ככה שזה עוד כמה (מאות) שקלים לחוב... או לפחות זה מה שאמרו לי...

FreakStyler

New member
אני מרגישה בדיוק כמוך..../images/Emo70.gif

היי, לי היה היום טסט ראשון, ועדיין לא קיבלתי תוצאות, אבל כמעט בטוח שנכשלתי, וזה מה זה מבאס כי הכל היה סבבה חוץ מדקה לפני הסוף. זה מוזר, אני באתי לרשום לך משהו כדי להרגיע אותך, אבל אני בעצמי לא מצליחה להרגיע את עצמי. אני יודעת מה זאת ההרגשה הזאת, איזה אכזבה ענקית, שבכל השיעורים היית טוב/ה ונהגת מצויין, ופתאום ככה היה מזל חרא ודוקא בטסט נכשלת. אין לי חשק לעשות כלום, יש לי מחר מבחן ואפילו אין לי כוח להתכונן, כי כל שניה אני חושבת על הטסט, וזה, אחרי יותר מ60 שיעורים וחמישה חודשים שאני לומדת. הקיצר- מצטערת אם לא מצאתי דרך לעודד אותך.. אני מרגישה בדיוק כמוך, והיו לי ציפיות ענקיות, ומה לעשות, דווקא בטסט הכל נדפק. בוא נקווה בשביל שנינו, שהטסט הבא יהיה כמה שיותר מהר, ושנעבור- אמן. :)

tia3

New member
היה גם לי היום

טסט ראשון ונכשלתי. אני מדוכאת שחבל על הזמן. זה לא פיררררררררררררררררררררר!!!

FreakStyler

New member
כן זה ממש פאק!!!!!!!!!

נכון!!!!!!!!! זה ממש פאק!!!!!!!!!!!!! איזה כייף שיש עוד אנשים במצב!!!!!!!!!!!! הייתי מעדיפה שנעבור, אבל תכלס זה כיף שיש עוד מישו בדיוק כמוני, שאני לא מתבאסת לבד.....

למעלה