היה כתוב פעם בראש 1

dawn 14

New member
היה כתוב פעם בראש 1

ששרה מעשנת אבל היא הפסיקה אבל יש לי תמונה ששם רואים את שרה מעשנת.

talrv

New member
לא היה לנו שרשור

לפני כמה ימים על שרה, והגענו למסקנה שמפסיקים להתעסק בחיים הפרטיים של השחקנים? שזה לא צריך לעניין אותנו ושיעשו מה שהם רוצים? אז למה לפתוח עוד שרשור על זה?

B a n j o

New member
נראה לי

שזה מסרט לא נראה לי שהיא הייתה מחליקה מקצועית.... מה גם, נכון היא נראית ממש ממש ממש כלבה בתמונה האמצעית למטה ?

smgfan

New member
שרה פעם ניסתה לעשן והיא לא אהבה

את זה, אז היא הפסיקה! you go girl!!! התמונה שאתם רואים היא מהתוכנית saturday night live ששרה הופיעה בה בפעם השנייה שלה. שרה למדה להחליק על הקרח פעם. לא נראה לי שהיא מקצוענית, אבל היא יודעת להחליק די טוב. אגב, גם ב"באפי" היא החליקה בפרק what´s my line part 1. ו..זהו!

smgfan

New member
התכוונתי לתמונה ש-dawn 14 שמה,

התמונה שאני שמתי היא סתם, אין לה מטרה מיוחדת. אז התמונה עם ההחלקה על הקרח והסיגריה, זה מ-saturday night live שזו תכנית בידור אמריקאית ושרה סה"כ משחקת שם דמות.

matanbu

New member
היא דווקא שיחקה מקצועית

היא היתה מקום 4 בניו יורק... או משו כזה...

smgfan

New member
באמת? מגניב! ושאלה אלייך matanbu

זאת את בתמונה? כי לפי השם והתמונה ששמת בכרטיס לך, נראה לי שזו את.

smgfan

New member
איזה כיף לך אתר משלך!

ממתי הכתבה ששמתי פה? את זוכרת?

matanbu

New member
אמצע פברואר, 2001

ולאתר שלי יש "בעיות" לעלות באינטרנט של אנשים:( ככה שלא כל כך כיף

ככה היא כן היתה מקצועית

כשהיא היתה 12-16 משהוא בסגנוןם... היא היתה מחליקה זוכרים את ההתחלה של מסדר טרוקאה שההוא בא להחלקתקרח היא שמה באמת מחליקה... בכל מקרה עישון - אז מה זכותה. אני נגד אבל יש מספיק אנשים שבעד... ובקשר לדבר על פרטים אישים -למה? פורום באפי- מדבר על באפי הסדרה ובסדרה יש שחקנים ואת רובנו זה מעניין לא?!

dawn 14

New member
לא נכון היה כתוב שפעם

היא עישנה אבל היא הפסיקה גם בסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" היא עישנה וזה לא היה סתם, היא פעם באמת עישנה בכל אופן לדעתי זה מגעיל אבל בכל אופן היא הפסיקה.

smgfan

New member
תיקון! שרה באמת פעם "ניסתה" לעשן!

וכוונתי היא שהיא ניסתה איזה פעם או פעמיים, והיא בכלל לא אהבה את זה! וחוץ מזה, לא שמעת על סיגריות מזויפות? זה מה שהשתמשו בסרטים שהיא עישנה! וראו שב"אני יודע..." זו היתה סיגריה מזוייפת, יש לי חבר שהוא מעשן והוא אפילו אמר לי שרואים שזאת לא סיגריה אמיתית. ורק להבהיר, שרה היא נגד עישון!

לא אמרתי שהיא לא עישנה

אמרתי שבתמונה למעלה היא לא מעשנת מרצונה החופשי- אלא לצורך צילומי סטרדיי נייט לייב. זה הכל. גם אני קראתי שהיא עשנה- והפסיקה. טוב מאוד שהיא הפסיקה, ופה זה מפסיק לעניין אותי.

Angelus

New member
talrv

מה הקטע שלך? האם זה לא הדבר הכי חשוב בפורום? לדבר על שחקנים? ומי את שתחליטי מה החוקים של הפורום הזה? אם בא לה לפתוח שרשור חדש על זה שהיא בהלם ששרה מישל גלר מעשנת או כביכול חושבת שהיא מעשנת זו החלטה שלך ואת לא תתקפי אותה! לפעמיים אתם כל כך קטנונים פה.. תנו למנהלות לעשות את העבודה השחורה, זה לא התפקיד שלכם!

talrv

New member
קודם כל, להירגע...

הדבר הכי חשוב בפורום, לדעתי, זה לדבר על הסדרה, ואפשר גם לדבר על השחקנים, אבל אותי אישית לא מעניין במיוחד אם שרה מעשנת או לא מעשנת בתמונה הזאת או ההיא, ואם שרה סנובית או לא סנובית. אני לא נהנית לקרוא הודעותעל הנושאים האלו והשרשורים שכן מעניינים אותי יידחקו למטה, בגלל השאלה המסקרנת ביותר, מתי ואיפה שרה עישנה.. אני לא האדם שיקבע את החוקים של הפורום, ולא ניסיתי להיות. ומצטערת אם נשמעתי תוקפנית מדי באותה הודעה, אתם רק קוראים אותה ולא שומעים את נימת הקול האמיתית שלי ולכן אפשר לפרש אותה כתוקפנית וכועסת ואפשר לקרוא אותה איך שבאמת התכוונתי, בתור הערה. אני לא חושבת שהייתי קטנונית, אבל אם נשמעתי, מצטערת. ולא ניסיתי לעשות למנהלות המצויינות של הפורום את העבודה השחורה, הערתי הערה, שלא נראה לי שייצא דיון נורא מעניין מ"שרה-מעשנת-לא-מעשנת-בתמונה-הזאת-היא-מעשנת-ושם-אמרו-שהיא-לא". ואני ממש מתנצלת בפניך ANGELUS, שהערתי הערה, ורציתי לדבר על נושאים שמעניינים אותי. ולכותבת של ההודעה, מצטערת (והפעם באמת) אם ההודעה שלי נשמעה כאילו התקפתי אותך, זאת לא הייתה הכוונה. למרות שאני נשארת בעמדתי, ולדעתי זה שרשור מיותר, אתם רוצים להגיב, אני לא אמנע מאף אחד, ותהנו לכם.

למעלה