קודם כל, להירגע...
הדבר הכי חשוב בפורום, לדעתי, זה לדבר על הסדרה, ואפשר גם לדבר על השחקנים, אבל אותי אישית לא מעניין במיוחד אם שרה מעשנת או לא מעשנת בתמונה הזאת או ההיא, ואם שרה סנובית או לא סנובית. אני לא נהנית לקרוא הודעותעל הנושאים האלו והשרשורים שכן מעניינים אותי יידחקו למטה, בגלל השאלה המסקרנת ביותר, מתי ואיפה שרה עישנה.. אני לא האדם שיקבע את החוקים של הפורום, ולא ניסיתי להיות. ומצטערת אם נשמעתי תוקפנית מדי באותה הודעה, אתם רק קוראים אותה ולא שומעים את נימת הקול האמיתית שלי ולכן אפשר לפרש אותה כתוקפנית וכועסת ואפשר לקרוא אותה איך שבאמת התכוונתי, בתור הערה. אני לא חושבת שהייתי קטנונית, אבל אם נשמעתי, מצטערת. ולא ניסיתי לעשות למנהלות המצויינות של הפורום את העבודה השחורה, הערתי הערה, שלא נראה לי שייצא דיון נורא מעניין מ"שרה-מעשנת-לא-מעשנת-בתמונה-הזאת-היא-מעשנת-ושם-אמרו-שהיא-לא". ואני ממש מתנצלת בפניך ANGELUS, שהערתי הערה, ורציתי לדבר על נושאים שמעניינים אותי. ולכותבת של ההודעה, מצטערת (והפעם באמת) אם ההודעה שלי נשמעה כאילו התקפתי אותך, זאת לא הייתה הכוונה. למרות שאני נשארת בעמדתי, ולדעתי זה שרשור מיותר, אתם רוצים להגיב, אני לא אמנע מאף אחד, ותהנו לכם.