היה כתוב בפנאי פלוס

Silvernaor

New member
היה כתוב בפנאי פלוס

שניק מייסון מתכנן להגיע לארץ יחד עם רוג'ר ווטרס האם שמעתם על משהו כזה? או שזה סתם טעות בגלל שהם ראו שהוא מופיע ב2 הופעות אחרות איתו?

זה בבירורים.

כרגע השמועות לגבי ההופעה של ווטרס רבות מהעובדות הידועות. אני מקווה שבמהלך השבוע הבא הערפל יתבהר, ויהיה בידינו מידע רב יותר, ומוסמך, לגבי מה שהולך לקרות שם.

Drummer Girl

New member
מגיעה

הוא מלווה אותו לכל ההופעות וככל הנראה זאת לא תהיה שונה. :)

כפי שכתבתי לך למטה

מייסון אינו אמור ללוות את ווטרס בכל הופעותיו, אלא רק בחלק מההופעה בצרפת, ב-14 ביולי.

N a V e

New member
אם יש אמת בדברים,

אז תיווצר למעשה חלוקת כוחות של הלהקה בהופעות,שכן רייט כבר מופיע עם גילמור בטור הנוכחי,ומייסון יופיע עם ווטרס. מעניין

חלוקת הכוחות הזו כבר קיימת הלכה

למעשה, גם אם מייסון יופיע עם ווטרס רק בהופעה אחת. בעתונות כבר החלו להופיע ספקולציות ודיונים על המצב הזה בדיוק, כאשר המבקרים תוהים, האם ה"שולם" של ה-live 8 היה, בעצם, רק "שולם" זמני. ווטרס התבטא, שלא לציטוט (אבל צוטט בכל זאת), שהוא נעלב מהתבטאויות כאלו ואחרות של גילמור כלפיו בעתונות ("היינו יכולים להופיע גם בלעדיו באותה מידת הצלחה", גילמור אמר לגבי ive 8 באיזושהי הזדמנות, פחות או יותר במילים אלו). גם גילמור נעלב, לאחר שווטרס לא החזיר לו טלפונים ולא בא ליום ההולדת ה-60 שלו. וכמובן, המובן מאליו: ווטרס דיבר, מאז live 8, על רצונו להופיע ולעבוד שוב בתור פינק פלויד. הוא דיבר ספציפית על ביצוע DSOTM כולו בהופעה, יחד עם כל הלהקה. גילמור, מצדו, אמר בראיונות חד משמעית שזה לא בראש שלו בכלל עכשיו, כי הוא מקדם את אלבומו - או שבכלל נמאס לו מהעניין הזה של הפלויד, לפחות כרגע. לכן, העובדה שווטרס עומד לבצע את DSOTM בהופעה - ועוד עם מייסון, לפחות פעם אחת, ולאחר שהוא הזמין גם את רייט להצטרף אליהם - אומרת דרשני. הדעות בין המבקרים חלוקות, בין אלו שרואים בפיצול יתרון, מבחינת "שני פינק פלוידים במחיר אחד", ובין אלו שחושבים שכל מחנה יוצא נחסר, וכי עדיף שיופיעו כל הארבעה ביחד (למשל, ג'ים דה-רוגטיס מה"שיקגו סאן-טיימס", שסיקר בעבר בהרחבה את הפלויד, וגם כתב עליהם בספרו).

Anuerysm

New member
הייתי שמח

אם שני השמנים האלה היו עושים שולם לפחות לפני שאחד מהם הולך לקבר :[

vegetable man

New member
הייתי שמח

אם אנשים היו מפסיקים להתבטא בצורה דוחה ולא מצחיקה בעליל

avki

New member
הייתי שמח אם לא היית מקצין את המצב

בצורה קריטית, ובעיקר לא מפנה את הההודעות שלך לילדים בני 15, שהרגע התחילו לשמוע דה וול. בעיקר כשהכוונות שלהם טובות.

vegetable man

New member
הא?

מפנה את ההודעות שלי לילדים בני 15? חשבתי שמותר לכולם לדבר עם כולם - אני אמור לעשות מחקר כל פעם? לא אמרתי שהכוונות שלו לא טובות, רק יש דרך להתבטא, ואני לא אוהב שמתבטאים ככה על האנשים שאמורים לאהוב פה. זה קורה הרבה לאחרונה, לצערי, אבל אני אשתוק כדי לא להקצין את המצב בצורה קריטית. נו הארם דאן, פיס, לוב & ריספקט פור אבריוואן...

צודק, אבל ...

אני מוצאת שזו צורת התבטאות טיפוסית לילדים (ממש ילדים), שעבורם כל מי שעבר את גיל 20 הוא "זקן" עם רגל אחת בקבר. ואת נקודת המבט הזו, לצערי, לא ניתן לשנות.

אולי חלאס עם ההתנשאויות האלה

אז בן אדם רצה לומר מה שהוא רוצה להעביר לנו דרך ציניות תפסיקו להתגונן מכל דבר ולהגיב בדרכים כאלה זה כבר ממש מרגיז... לא נראה לכם הדרך שהוא אמר ניתן לומר את זה בדרך נורמלית כגון" "אני לא חושב שהדרך שאמרת את זה נחמדה... יכולת לומר את זה טוב יותר " ולתקן אותו והוא כבר היה בוחר אם לקחת את ההערה שלכם ברצינות אבל אתם כבר ממש ממש מגזימים עם זה... נקודה למחשבה...

למעלה