היה כיף - וכיף שהיה!!!!!!

efratushke

New member
"ב'2?" ../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא זוכרת, אבל לעומת זאת...

שמעתי שמישהו צעק "עוד פעם", ואפילו אמרתי לחברה שלי שאני תומכת בעמדה הזאת

1Reebok

New member
YAY זוכרים אותי ../images/Emo13.gif

כל הזמן אמרתי לחבר שלי, אל תצלם עם פלאש, שלא יסנוור מאורות הבמה

1Reebok

New member
YAY זוכרים אותי ../images/Emo13.gif

כל הזמן אמרתי לחבר שלי, אל תצלם עם פלאש, שלא יסנוור מאורות הבמה

1Reebok

New member
הכפיל פעמיים ../images/Emo13.gif מהר לצ'אט!!!

אני אשאל את חברשלי, לא נראה לי שאכפת לו.

efratushke

New member
"אז לכבודכם אני אעשה את הקול המיוחד

שלי...: אאאאאאאהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אז מה אם אני מאוהבת* בו קשות?! חחחחחחחח *אני לא באמת מאוהבת.. זאת אומרת.. ממ.. היתי עושה אותו.. כזה חננה חמוד מתופף.. קטני! אממ מאוהבת, אה?.. שניה.. אוף די! כל מילה שאני אגיד תסגיר אותי!

כתמונית

New member
אוקיי! אוקיי!!!

היה אללללף אלפיי כייף!!! ששי כזה נשמה!!! (ד"א הקול המיוחד זה היה בשבילנו!!!!) כן כן!!! ומזה הבגדים האלה??!! הא??!! וירדן - אני נעה... לא דנה... (אבל יש לי בעיות שמיעה) בכל מקרה אני לא זוכרת שקראת לי איי פעם (האקסטזה...) אוף אוף!! מישהו מוכן להסביר לי מה קרה לאורי ויוסי??!! כי עם כל זה ש-אדם (כן קוראים לו אדם.. תראו "השיר שלנו") מעולה וסבבה!!! המחשב היה כ"כ חסר!!! יוחזר יוסי לאלתר!!! זהו! היה מעולה! כפרה עליהם! שיזכו לחיים ארוכים!

סורי על ניפוץ הבועה...

אבל אני הייתי כבר בעוד לפחות 2 הופעות שהוא עשה את הקול ה..אמ..ממ..אה..מיוחד מאוד! כן, כן, הקול המיוחד מאוד שלו! וכבר מראש ידעתי לכסות את אוזניי המסכנות...חחח

efratushke

New member
למה להסתיר מהאוזניים קול ערב שכזה?!

הוקסמתי יותר משהוקסמתי אי פעם! כזה חננה יוווו!!!!! *בוכה מהתרגשות*
השקופה אנוכי? חחח
אפרת: "ששי הבוס" זיגו: "די! אנחנו רוצים לשיר!" אבל אני סולחת לזיגו.. אחרי שהוא הכיר אותנו והסתכל עלינו.. ולראשונה לא התבייש ממני ומהכתומה!
וגם בגלל המאורעות שקרו אחרי ההופעה (ירדן! בלי ראש כחול!
), בקיצור.. בסופו של דבר זיגו ואני יצאנו בסדר ולא מסוכסכים אחרי שצעק עלי.. אבל הוא תמיד יצעק על מישהו בהופעה חחח!!

1Reebok

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifסמיילים כדי שתראו../images/Emo124.gif

לצ'אט! אני רוצה לדבר על ההופעה עם מישהו!!

כתמונית

New member
נו כן!!!

הוא גם צעק על זאת שישבה... זה הקטע שלו... ו... מממ... לא איכפת לי אם זאת לא הפעם הראשונה!! הוא אמר שזה בגללנו וזה מה שחשוב - נכון אפרת??!! ווו...ווו... למה לכסות את האוזניים?! זה לא היה כזה חזק...

efratushke

New member
עדין לא מצליחה לקלוט את מה שהיה..

עדין נרגשת... כמו תמיד שזה אופף אותי אחרי הופעות.. לא זכור לי כבר בכמה הופעות היתי, אבל.. החומר הזה חזק! והוא ממכר ובסופו של דבר הוא גורם לקריז..
חחחח עדין אין סקירה מצידי וששי הבוס!

כתמונית

New member
יש בזה משהו....

זה באמת ממכר.... וואו! חחחח!!! אבל היה שוס! :) שיהיה כבר שוב! :) אך כ"כ נחמד!

למעלה