היה כיף - וכיף שהיה!!!!!!

1Reebok

New member
היה כיף - וכיף שהיה!!!!!!

היה גדול1 נילס הולגרסן! שוקו חריף!!! מחרוזת!!! פיינל קאונטדאון!!! מופע קסמים!!! לא לא אל תעשן!!! ג'ון ואוליבייייה!! התחרפנות!!! זיקוקים!!! שקט בקהל!!! יאללה כפיים!!! המעריצות לא יודעות את השם!!! אני לא יודע מאיפה להתחיל!!!

efratushke

New member
המעריצות לא יודעות את השם?!

רון אלמוג.. שבמקרה הזה ששי והמעריצות אלו אני וכתמונית! יודעות טוב מאוד את השם ורון אלמוג נתן לנו את רשותו הפורמלית (בסופו של דבר..) לקרוא לו ששי.. אז מה יש לך להגיד על זה?! באמת היה מגניב!!! אדם חמודדד!!!!!!

1Reebok

New member
איתי אמר משהו כזה, לא?

היה מ-ש-ו-ב-ח. כל מי שהיה מקדימה היה מהפורום? אני הייתי הבן היחידי מקדימה. זה הפריע לי. נפשית. מנטלית.

efratushke

New member
הוא אמר שאנחנו באות איתו לכל מקום..

לא אמר על שום דבר שאנחנו לא יודעות את השם..!! אני בעד מפגש פורום! הלא כן?

טרושקה

New member
או מיי גודן!!!

אתן הייתן בהופעה ואני סיימתי עם לשון פור לייף!!! אמן כן יהי רצון!!! אין לשון!!!!!!!!! וויפי וויפי... *תרשו לי הודעת שמחה קלה... אני צריכה להוציא את זה איכשהו*

הזיקוקים זה ממני ^__^

סוף סוף זכרתי להשיג מצית לפני ההופעה כדי שזה באמת ידליק את זה...פעם שעברה עמדתי כמו מפגרת עם גפרורים ביד, וזה לקח איזה חצי שיר עד שזה נדלק! (וגם הבנתי שאמא שלי סומכת עליי- ביקשתי ממנה מצית להופעה, והיא לא שאלה/אמרה/חשדה/פחדה שאני אעשן או משהו! למרות שזה יכול להיות קשור לעובדה שעכשיו השעלת שלי לא מרשה לגרון שלי אפילו לשיר, אז לעשן בטח יהרוג אותי משיעולים מהר מאוד...ל'משנה, בכל מקרה סיגריות זה לא טוב) אז בכל מקרה, אני ממש ממש נהנתי אתמול! יכולתי להנות אפילו עוד יותר, אבל פשוט קרה משהו לידיד שלי שלא היה קשור להופעה, והיה מבאס קצת שהוא נעלם והסתובב מדוכא...וגם אחרי זה אני וחברה שלי היינו תקועות שם קצת בגלל שאבא שלו היה זה שהחזיר אותנו והוא כל הזמן דיבר בפלאפון ולא היה נעים לנו לומר לו להתקשר לאבא שלו... בכל מקרה, נחזור להופעה! קלידן חדש! אורי לא היה (וגם יוסי), ומשיחה קצרה עם הקלידן החדש ועם גיא הבנתי שזה כנראה ("אבל שום דבר לא סגור ולא בטוח, ויש בלאגנים קטנים" גיא) הקלידן החדש, אולי יחד עם עוד אחד אחר (שהם בטח "ינסו" אותו בהופעה הבאה או משהו כזה) יחליפו את אורי. בכל מקרה, הקלידן החדש, שאת שמו, בגלל שיש לי חרא של זיכרון, לא זכרתי (אני מבררת בזמן שאני כותבת את ההודעה) הי לי ממש מוכר. אחת הכתומות, אני לא בטוחה מי (אבל אני חושבת שזאת הייתה דנה) העירה את עייני, ואמרה לי מאיפה הוא היה כל כך מוכר לי- הוא אדם הקלידן מ"השיר שלנו"...אז מי שרואה...הוא שם. הוא מצויין. בואו נאמר את זה ככה- את ה-11 שנים שהוא מנגן שומעים מצויין. אפילו מעבר למצויין! פשוט תותח...כל הכבוד! ולפי מראה (ומה שאייל אמר בהופעה...) גם הוא אשכנזי, אז המסורת עוד נשמרת איכשהו...חחח טוב, חוץ מזה הכל היה כרגיל0 מה שאומר כיף
ואני עדיין מבררת על השם! אני אשרשר להודעה שאני אדע...

efratushke

New member
מממ לקלידן המגניב ביותר קוראים אדם

ואין אף כתומה שקוראים לה דנה.. חחחחחח!!!!! קורעת!
חוצמזה.. עדין לא נתתי את הסקירה שלי כי.. עדין לא קלטתי את כל מה שקרה שם.. זה יבוא יותר מאוחר.. עמכם הסליחה

מה? לא קראו לה דנה?

אני בטוחה שמתישהו פניתי אליה כדנה והיא ענתה...חחחח אז הכוונה היא לכתמונית, אבל כנראה שהייתי יותר מידי בהיי כדי לקלוט טוב את השם שלך...מצתערת

../images/Emo19.gifאדם מהשיר שלנו../images/Emo35.gif

יחליף את אורי
אני לא מאמינה... אני יודעת שאני לוקחת את זה יותר מידי ברצינות, פשוט זה לא קליט...התרגלתי לאורי... וגם זה לא סגור...
... מה אני אגיד לחברה שלי שמכורה ל"השיר שלנו"
שאדם עובר ל"דורבנים"
מה היא תגיד
היא תהיה בשוק...

"רשמית"- זה לא סגור ב-כ-ל-ל...

אדם אמר בעצמו... וגם לי זה באמת לא ממש נקלט...זה מוזר כזה חחחחח אולי חברה שלך פתאום תתעניין גם בדורבנים
למרות שאני חוזרת ואומרת שזה לא בטוח וכלום לא סגור

1Reebok

New member
הוא ניגן ממש ממש טוב!!!

התפלאתי!!! אשכנטוז
אוי איתי הרג אותי. ההופעה ה-115!!! אחרי ששנה שעברה הוא היה שלוש שנים בפריז!! למה לא נתת לי זיקוק?
עד שקלטתי שחילקת הם נגמרו
"אני רוצה להגיד לכם כל הכבוד, אפילו לשיר בלי קצב הצלחתם לרקוד" יצא לי חרוז!! זה לא היה הציטוט המדויק שלו, נכון?

כן הם קרעו אותי עם השנים בצרפת...

מצחיקים האחים האלה
אני לא זוכרת מה רון אמר בדיוק על זה, אבל בטח הכתומות פה זוכרות את זה במדוייק
אבל זה היה משהו בסגנון... בקשר לזיקוק- חבל שלא באת וביקשת קודם!!! אני תמיד מתחילה לחלק שניה אחרי שהשיר מתחיל (כי אני תמיד לא שמה לב לרשימת שירים, אז כבר החלטתי שעדיף שיהיו ואני אדליק בפזמון), פעם הבאה אם אני שם תחפש אותי!

1Reebok

New member
כבר שכחתי איך את נראית ../images/Emo3.gif

אז אני רק אסיק מזה שאת שכחת גם איך אני נראה. מצד שני, את לא סנילית כמוני. קיצר, אני אבוא עם אותה החולצה, הזאת שכתוב עליה Reebok

1Reebok

New member
אני הייתי הפיסניק הזה

עם, מן הסתם, שרשרת PEACE על הצוואר, חולצה כחולה-כהה שכתוב עליה Reebok, רקדתי כאילו (למה כאילו? באמת) אני לא יודע לרקוד, מכנסיים כחולות כהות עם פסים אדומים, אחרי לבדוק לך ת'מנוע צעקתי "עוד פעם!! עוד פעם!!", הייתי שם עם חבר שלי שתיעד את ההופעה על מצלמה דיגיטלית. קיצר, הייתי הבן היחיד שאשכרה התקרב לבמה

efratushke

New member
מממ צר לי חמודי..

באנו לראות הופעה.. אף אחד לא הסתכל על כל הפרטים מסביב..
אני לא זוכרת כלום שלא קשור להופעה חוץ מכתומה (דהההההה), ירדן, איה ויעל זהוווווו

למעלה