היה כיף היה נחמד

chaofix

New member
אישי היקר... קח את הדברים שלך...

ותפרוק את המזוודה מחדש כאן בבית. מה זה אמור להיות. חכה רגע, תן לנו אפשרות להסביר. תן לנו אפשרות להראות לך את הסביבה הנחמדה, את הנוף המקסים והמרגיע. נכון, לפעמים ישנן מורדות אבל אתה יודע מה מחכה בסוף כל ירידה
נכון, עליה. ועוד איזו עליה. עליה שמרוממת מצב רוח ממש, אבל ממש מאפס עד לשמיים. אל תברח כל כך מהר לפני שראית את כל היתרונות של חברי הפורום. לחלקנו יש זכרונות כואבים מפרידות טריות וטריות פחות. צריך לדעת לקבל את הכל ולנסות לעזור על פי מיטב היכולת. לא חובה אבל נחמד. ואם לא, אז אפשר סתם לפתוח שרשור של בוקר טוב, או יציאות שישישבת או אפילו מי יודע, לארגן מפגשון של כולנו. לך תדע, אולי זה ימצא חן בעיניך (או מישהי תמצא חן בעיניך) ויהיה לך טוב? אל תשלול לפני שאתה מנסה. לא פוסלים אדם במומו נכון? אז אל תפסול את הפורום על סמך יומיים שבהם אנשים מנסים להוציא את הרע שמתחבא בפנים על מנת לפנות מקום לטוב ולאהבה. עכשיו, אתה בא איתי לסיבוב

bikelessraider

New member
זה תלוי כי אני מפונק...

מכור לאופניים (ומשועבד) אבל לא הכפת לי לנוח באוטו... (רק תן לי להוציא את האופניים לפני העליה)נראה מי יגיע ראשון למעלה

chaofix

New member
מכור לספינינג אנוכי

והאופניים מתחילות לבעור מתחת לרגלי (יותר נכון הטריאתלון שאליו אני חותר - תרתי משמע - להגיע) אז הישאר... יהיה על מה לדבר

bikelessraider

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo156.gifיפה לך ../images/Emo140.gif

בו לפורום אופניים או שכנס לתת פורום אופני כביש אני בטוח שתמצא שם מה לעשות
אני חייבת להיתוודות אני מכיר שני מדריכי ספינינג ויש לי כמה חברים שעושים והם תמיד מזמינים אותי (אחד המדריכים אפילו הציע שאני יבוא לנסות בחינם אבל אף פעם לא יכולתי להתאים את עצמי לשעות של השיעורים.. כך שאף פעם לא נסיתי ספינינג.... בקשר לטריטלון זה ספורט נהדר עם כושר מטורף! אבל אני אף פעם לא יעלה על אופני כביש בארץ הקודש הכבישים מסוכנים מדי בשבילי
ואני גם מכיר מישהו שמכונית "הורידה" את החבר שלו באיזה צומת
:-{ מאז הוא כבר לא רוכב בכבישי ארצנו

bikelessraider

New member
שכחתי לציין...

אני עובד בחנות אופניים כך שאני מכיר הרבה רוכבים

chaofix

New member
בוקר אור לך

מכיר ומסתובב שם בחשאי לחלוטין מקורב לתחום האופניים, ספינינג טריאתלון כבר כשנה +

למעלה