היה כיף היה נחמד

bikelessraider

New member
היה כיף היה נחמד

אבל לצערי... קשה לי להיתחבר... לא יודע למה או מה אבל אני לא מיתחבר לפורום הזה.... אולי זה סתם כי אני מרגיש חרא ובמקרה גם הפורום די מבאס הערב(או שזה רק אני) אבל בכל מקרה אני ניפרד מכם הייתם גדולים ובאמת היה כיף.. אולי אני יפתיע ויחזור אבל ביינתים.. להיתראות

bikelessraider

New member
לא חזרתי לגמרה

כמו שאמרתי.. אולי זה סתם יום חרא ומחר יהיה יותר טוב(עדיין אופטימי
) אבל נראה לי אני יעזוב לתקופה לא קשור עליכם קשה לי להיתחבר... מאמין שאני יחזור.. ועוד משהו.. איך זה של-קוקושית אין ניהול ? אני חושב שהיא נמצאת פה יותר מכולם ביחד וזה כולל את צפניה
*לאט לאט אני חוזר... אולי סתם הייתי צריך לחייך
אני אומר את זה לכולם אבל לפעמים שוכח בעצמי.. חייבים לשמור על חיוך
אפשר חיבוק ? רע לי...

העכביש2

New member
הכנות שלך יפה...

אהבתי...אני לוקח חזרה את המחשבה שלי כלפייך.... קבל חיזוק אח שלי... בן כמה אתה?

bikelessraider

New member
21 חודש הבא 22

זה לא ניסיון "לסחוט" צומי.. אני באמת מרגיש חרא.. לא יודע.. אולי זה בגלל הבדידות.. אולי זה בגלל הבחור(לקוח) בעבודה שהחליט שעכשיו חצי שעה אחרי שסגרנו הוא חייב לסדר לעצמו את החלקים הכי קלים ובגלל זה אני צריך לסבול אותו עוד שעה במקום ללכת הביתה כשהוא מודד חצי חנות אולי זה בגלל שהיה עמוס פשוט שכחנו לצאת לצהוריים ולא אכלתי כלום מהבוקר עד עכשיו ועכשיו אני עייף באמת לא יודע אבל אני יודע שאני מרגיש חרא ולבד..
אני מנסה לחייך ולא מצליח... אולי זה הזמן להיתקלח ולישון מחר יום חדש מלא בעבודה ומקווה שקצת פחות חרא
מי יודע אולי יום שלישי המזג אויר יתן לי סוף סוף לרכב...:) שלכם.. תודה לברווזה על החיבוק זה עזר קצת.. חן.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לי זה עזר!

רוצה לספר למה ומדוע אתה מרגיש כזה בודד כשאנחנו בסביבה?
מישהו לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך?
אני באמת מקווה שמחר תרגיש הרבה יותר טוב ותחזור לבקר עם מילים אחרות חדשות ונעימות לאוזן אנחנו שומעים גם מילים לא נעימות אין לנו בעיה עם זה יש לנו בעיה עם ההרגשה הלא טובה שלך

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

<ספיידי סליחה על האיקון>
שאני יבין! אתה עוזב כי לא התחברת אלינו? מישהו שאל מי נורמלי? הינה התשובה!!
אני לא מבינה איזו סיבה יש לך לעזוב אותנו, אותנו לא עוזבים בכזאת קלות אנחנו נלחמים על כוחותינו
אל תלך.. אל תעזוב אותנו
טוב נו תעשה מה שטוב לך אבל אל תגיד שלא הזהרנו אותך
<איזה אייקונים יפים> ו...אה.... תודה לך על ההשתתפותך תבוא לבקר, קפה על ספיידי וברווזונית תארח אותך יפה יפה וכל השאר יהיו נחמדים כהרגלם ויש אחד אפילו שמפנק במסאג'..
אנחנו לא שוכחים חברים,היה נעים...

bikelessraider

New member
קושקושית יש רק אחת

הייתי(ואני עדיין) בכמה פורומים בתפוז אבל רק בפורום הזה יש תופעה מעוד מיוחדת... לתופעה קוראים "קושקושית מתולתלת" עדיין לא ממש היצלחתי לזהות עם היא אדם אמיתי או "תוכנה" שבנויה לתוך הפורום כחלק מאיזה ניסוי מוזר של תפוז ביינתים עושה רושם שהיא בן אדם אמיתי (למרות שלא ברור איך יש למישהו זמן לחיות עם כל ההודעות האלו בפורום) אולי היא בעצם כן תוכנה של הפורום.. ? לא יודע... אבל כן הבנתי ש"מפעילים" אותה ע"י הודעות בפורום נראה גם שוהבים אותי כי יש פה כלכך הרבה הודעות עם כמות עצומה של הודעות שמעודדות אותה להמשיך.. בכל מקרה תוכנה או אדם אמיתי, היא מעוד מעוד מיוחדת ואהובה כאן ולסיכום אף אחד לא יעשה לי מסאג'(לא אמרתי אף אחת
) במקרה אני אוהב ויודע לעשות מסאג' טוב תודה על העידוד זה באמת עזר, אל תיתלהבי זה לא רק בגללך אלא בגלל מלא חברים וגם כאן התגובות (המעטות אבל החשובות) כאן בפורום אני מרגיש יותר טוב:) ואני גם נישאר

וטוב שכך

אפילו אחת זה יותר מידי
<כמו שאתה רואה> זהו? נשאר? קבל
הייתי רוצה להיות תוכנה שילחצו על הDELETE שלי אבל אני בן אדם
בת אדם ליתר דיוק הוא נשאר! הוא נשאר! הוא נשאר!

העכביש2

New member
קושקושית תוכנה??

מה עובר עלייך??? אה כן סליחה... ואתה יודע משהו? גם לי יש תקופה לא קלה אבל בעסה לא עושה אותה יותר נחמדה ואני חושב שדווקא פה בפורום יש הרבה הזדמנויות לחייך...

העכביש2

New member
רעיון טוב רק...

איך עשית את זה? רשמת נשיקה וזה לא עשה את האייקון..?? |נשיקה |

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מאמין שאני עושה את זה אבל באמת שמגיעה לך
עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב...

למעלה