היה כייף להפגש

היה כייף להפגש

מאד נהנתי אמש לפגוש אותכם . תודה לצביה ומיכל (מיק) ומיכל ש/ל סיוון על היוזמה והכנה שמאחורי הקלעים . תודה טטי, ים כחול, עדנה על שהנעמו את נסעתי . תודה לכל מי שטרח והגיע שתף וחלק עמנו את סיפורו ... תודה על הסיפורים שהעלו חיוך .. נעמתם לי מאד אוהבת וכבר מתגעגעת טלי

שבולת על כל אחד/ת שלא הגיע הצטערתי

מקווה שבמפגש הבא יוכלו להגיע יותר .

בוקר טוב בוקר מחויך../images/Emo13.gifהיה ממש כיף איתכם אמש

נהנתי לפגוש אנשים חדשים ולשמוע סיפורים פשוט מחכה למפגש הבא .... יום טוב לכולכם תנצלו את ההפוגה בגשמים... אוהבת צביה

מיק41

New member
בוקר טוב לכולם

היה ממש כייף אתמול. שמחתי להכיר אנשים חדשים. גם אני מחכה למפגש הבא......... יום טוב אוהבת מיכל

בוקר טוב../images/Emo199.gif

היה לי ממש כייף לפגוש אתכם אתמול.
את החברים שכבר הכרתי, ואיתם אני בקשר, את החברים שהכרתי רק מכתיבתם בפורום ואתמול שמחתי מאוד, לפגוש גם פנים אל פנים, ואת אלה שהצטרפו לפורום רק לאחרונה. וכן.. גם אני כבר מחכה למפגש הבא....
תודה מיוחדת לשגב ומיכל על ההסעה

kampf

New member
../images/Emo6.gifבאמת היה נחמד תודה.

כל הכבוד לצפוניים על ההגעה וגם לכל השאר. מזל טוב שוב גם לקרן
. צריך להפגש יותר. אשמח לעשות מפגש אצלי בבית (כדאי לכם) במידה ואתם רוצים שלחו לי מסר. שגב

שגב היקר ..נשמח להתארח אצלך

האירוח הקודם שלך היה הצלחה כבירה ...בכלל אירוח ביתי חמים ונעים ממפגש במסעדה...נשמח אם יהיו עוד שיפתחו את ביתם. ואכן אם תהיה העינות להגיע לצפון טטי ואנוכי נשמח מאד לארח ...

hani31

New member
מפגש נחמד

נהניתי מאוד מהמפגש אתמול להכיר את חלק מהאנשים שאתה קורא את מה שכתבו פה , להכיר אנשים מהצפון ועד דרום . לשמוע ולשתף , האמת שיתה זו פעם ראשונה שיצאתי לבד מהבית , חששתי מעט אבל שמחה שהתגברתי . תודה לכולם ! חני

שמחה שהיה לכם כייף להפגש

מצטערת שלא יכולתי להיות אתכם אבל אני כבר השלמתי עם המצב שהיציאה מהבית היא לא מובן מאליו אצלי , כיום צריכה עזרה כדי לצאת מהבית אז סלחו לי שלא הגעתי להיות איתכם במפגש אבל ברוח הייתי אתכם אבל שמחה על כל מפגש שאתם נפגשים וצוחקים ונהנים מהחיים

חופים05

New member
../images/Emo13.gifנהניתי מאד במפגש אתמול-תודה למארגנים

היה קר וסוער בחוץ, אך ליד השולחן שלנו בבית הקפה היה חם, נעים ושליו. מעניין וכייף לפגוש אנשים חדשים ולהפגש שוב עם ותיקים. מצטערת שנאלצתי להקדים ולצאת. מחכה לפגישה הבאה. דורית

yamkachol

New member
כן, היה זה מפגש מאוד מהנה ונוגע ללב.

כייף לפגוש את מי שמכירים, ונעים להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים. המפגש הזה מאוד מילא אותי. שגב כל הכבוד על היוזמה הברוכה. להתראות בקרוב.

טטי22

New member
תודה לכל מי שהגיע למפגש. נהניתי ומקוה שנמשיך

להפגש. שמחתי לפגוש את כל האנשים המוכרים ולהכיר את החדשים מאחלת לכולנו הרבה כוחות ושמחה

פשו שי ת

New member
מפגש שהיה

שמחה לקרא ולשמוע שנהניתם במפגש..לצערי לא יכולתי להצטרף כי אצלינו היה ערב פורים.קריאת מגילה.וגם היו לי אורחים שהגיעו מהצהרים כדי לחגוג איתנו..מקווה שבמפגש הבא אהיה בעז``ה...ושיהיה בקרוב..אוהבת ומתגעגעת חגית

למעלה