היה כיייייףףףףףףף....

ZoobuR

New member
היה כיייייףףףףףףף....

כרגע חזרתי מהפגישה של הקורס סיון ה-I והיה מזה כיף... היינו בעזריאלי וישבנו על הגג והעברנו חוויות ותמונות, ואני ואלחנן הלכנו להצטלם עם "סלבריטים" כמו: ספיידרמן, שלגיה ואיזה אייל אנס. בקיצור מי שלא בא מזה הפסיד, כמו שאני וגיל הפסדנו את הרכבת בזמן שכולם היו עליה... אבל שטויות, וגם זה שמיץ תפוזים סחוט עולה ברכבת 10 שקל (!!!). אז זהו נגמר, היו כמה תמונות ואני מקווה שיפרסמו אותם פה!!! ועד לפגישה הבאה, משצ ולהתראות.

ZoobuR

New member
תוספת...

גילינו שאם מסתכלים על הבניין המשולש של עזריאלי מלמטה הוא נראה כמו דף דק. וזה מזכיר את הכותל ולכן אני גנית ושירה לקחנו יוזמה וכתבנו פתקים לכותל התלאביבי
.. התוכן הוא לא עניינכם (
, המבין יבין) וגם אני נישקתי את הכותל עצמו
ולכן אנשים אם תהיו אי פעם בעזריאלי אי פעם בבקשה תעזרו לנו להתחיל במנהג חדש להתמנת פתקים בכות התלאביבי שכן הוא הבניין המשולש בעזריאלי

shira mor

New member
מזל טוב שלומי ותנחשו מה

אחרי שהלכתם רוב הירושלמים או ליתר דיוק כל הירושלמים נשארנו שם עד 7 וחצי והיינו על הגג ואני וגנית הלכנו לבדוק מה עם הפתקים הפתקים שלך ושל גנית היו שם ושלי נעלם חיפשתי אותו והוא לא היה על הרצפה וגם לא ברווח מתחת לבניין האם זה אומר שהמשאלה שלי תתגשם חחחחח

ZoobuR

New member
באאאאאא../images/Emo121.gif

בטח באה רוח האלוהים ע"ש אזריאלי ולקחה את הפתק כדי להגשים אותו, איזה ברת מזל את. את שלי בטח הוא לא יוכל להוציא ולכן המשאלה שלי תמיד תשאר עם אזריאלי בנפשו בתוכו (תרתי משמע)

gita16

New member
אל תזלזלו....

מישהו פה מזלזל ביהדות שלו?.................. למרות שאני חייבת להודות שזה הייה מצחיק, אולי הייתי צריכה לשטף אתכם פעולה.... דווקא הייה משהו שרציתי לבקש... ולסיום, הייה ממש סבבה.

gita16

New member
מיזה, שלומי?.........

כן, הייה ממש עצוב להפסיד את הרכבת.................... אבל לא נורא... הקטע עם האיש של השתייה פשוט קרע אותי מצחוק.....

Shnook

New member
שלומי עוד מעט ויהיו לי תמונות!!!

היה צחוקים שחבל על הזמן היה ממש מרגש לראות את כולם (אני קיטשי שחבל על הזמן נכון?!) לא לדאוג רחי יהיו עוד!!!

למעלה